ANUNTAREA CASTIGATORILOR
11 ianuarie
Dragii nostri, a venit vremea sa anuntam retetele castigatoare ale concursului nostru culinar prin care v-am provocat sa ne aratati cele mai alese dulciuri pregatite pentru Mos Craciun.
Va multumim tuturor pentru minunatele retete de dulciuri cu care ne-ati incantat si ispitit. Am apreciat modul de preparare si ingredientele folosite.
Iata premiantii concursului de sarbatoare al Culinar.ro:
1. Tort cu crema de ciocolata neagra si alba si afine
2. Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
3. Cremes
Felicitari castigatorilor!
***********************************************************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Va propunem o noua tema a concursului nostru culinar. Dulciurile sunt cele mai indragite specialitati pe parcursul intregului an, insa in perioada sarbatorilor ele capata si mai mult farmec, pentru ca familia este laolalta, iar gustul lor, dublat uneori de aspectul festiv, le fac memorabile.
Provocarea culinara consta de aceasta data in a ne arata dulciurile pe care le pregatiti in aceasta perioada a sarbatorilor. Le-am numit "pentru Mos Craciun" pentru ca stim ca joaca de-a copilaria aduce magie in bucatarie, in cuptoare, pe mese, si abia asteptam sa vedem rezultatele dulci ale acesteia. Mai mult, "Mos Craciun", recunoscator, darnic si bun cum il stim, este cel care va poate rasplati cu magicele premii ale concursului nostru.
Va invitam cu drag ca, in perioada 15 decembrie 2016 - 10 ianuarie 2017, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 3 retete de dulciuri, pregatite pentru Mos Craciun sau pentru "spiridusii" pofticiosi din familiile voastre.
Cele mai apreciate retete de dulciuri ale unui utilizator vor fi rasplatite, ca de obicei, cu premii minuntate pentru bucatarie.
PREMIUL 1 - Blender performant Piano Oster
PREMIIUL 2 - Set 3 tavi pentru cuptor Calve
PREMIUL 3 - Set portelan condimente 9 piese - Nuova R2S
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 3 retete de dulciuri, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu trei sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza, prin jurizare, de catre echipa Culinar.ro.
Citeriile de jurizare vor fi: originalitatea combinarii ingredientelor, explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 11 ianuarie 2017.
**********************************************************************************************************************
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataVăzusem la Mirela această rețetă și mi-a făcut cu ochiul. A ieșit delicioasă și v-o recomand cu drag, mai ales că a...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii