CASTIGATORII CONCURSULUI - 5 octombrie 2016
Concursul nostru cu retete de conserve de toamna s-a incheiat si si-a desemnat castigatorii. Iata retetele premiate:
PREMIUL 1: Muraturi asortate - Anca E. Voicu
PREMIUL 2: Dovlecei in ulei - dyadya
PREMIUL 3: Salata in straturi pentru iarna - ani67
Felicitari!
*******************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
A venit toamna si, odata cu ea, preocuparea noastra cu ce umplem camara pentru la iarna.
Gandul oricarui om harnic ii zboara catre... castraveti, gogonele, pepeni galbeni, gogosari, rosii, vinete, prune sau alte fructe si legume de sezon si la cum se pot transforma ele in cele mai bune muraturi, gemuri, zacuste, salate sau alte conserve iscusite, dupa retetele fiecaruia, mostenite de la mame si bunici, aflate de la prieteni sau inventate de el insusi.
Provocarea acestei luni consta in a ne arata conservele voastre de toamna, pentru ca, vorba aceea, toamna se numara... borcanele :).
Va invitam cu drag ca, in perioada 7 septembrie - 3 octombrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de conserve de toamna.
Cele mai apreciate retete de conserve pentru iarna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase, care va vor fi de folos in bucatarie .
PREMIUL 1 - Aparat de vidare FFS002X FoodSaver Menţine prospeţimea alimentelor de până la 5 ori mai mult timp
Premiul 2 - Fierbator Polished Inox Breville
Premiul 3 - Cantar de bucatarie Classic, Terraillon
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve de toamna, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie din procesul de preparare, alaturi de fotografia preparatului final
Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor si a proceselor de imbuteliere si conservare, detalierea prin fotografii a pasilor de preparare.
Castigatorii vor fi anuntati pe 5 octombrie 2016.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradFacuta la multicooker sau in cuptor, e o prajitura la fel de gustoasa si ideala pentru micul dejun langa o cana de ceai sau...
Prajitura cu banane si ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii