Ne aflam deja in Saptamana Mare si cu siguranta va ganditi ce veti pune pe masa festiva de Pasti.
Daca nu v-ati horatat inca cu ce sa va surprindeti invitatii, va spunem noi ce nu trebuie sa lipseasca din meniul traditional pentru o masa romaneasca de Pasti.
La fiecare dintre aceste preparate va spunem separat si cum sa le preparati:
Aperitive:
- Descopera cele mai bune 10 retete de drob
Ciorbe:
Friptura de miel:
- Descopera cum sa faci cele mai bune 10 fripturi din carne de miel
Deserturi:
- Pasca fara aluat, cu ciocolata
- Descopera cele mai bune 10 retete de cozonaci pentru Pasti
Sursa foto: honeywerehome.com
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii