No SSO cookie

Cauta retete in categoriile:

Specific

Regim alimentar

Vizualizeaza dupa

1 - 10 reţete afişate din cele 151 găsite
  • Branza la borcan (in ulei)

    Timp de gătire: 30 minute

    Complexitate Redusă

    Branza la borcan (in ulei)

    postat de Bucatarella in 2013 Sep 14

    Branza la borcan (in ulei) este o solutie de a pastra branza la borcan, dar si de a-i da diferite arome subtile.

  • Nuci verzi murate

    Timp de gătire: 3 minute

    Complexitate Medie

    Nuci verzi murate

    postat de dia.daria in 2013 Mai 01

    Eu una recunosc ca prima data cand am auzit de nuci verzi murate, m-am uitat cam ciudat si m-am gandit "Oare ce-o mai fi si gaselnita asta?" Ma gandeam eu ca asa ceva nu s-a mai auzit prin partile noastre, desi debordam de nuci verzi, pe care le folosim cu precadere in dulceturi. Dar stiind ca sunt atat de apreciate in preparatele dulci, ideea de murare mi s-a parut cel putin bizara.
    Si totusi, dupa ce le-am preparat (oarecum cu jumatate de inima), am avut rabdare sa stea destul la macerat..am deschis borcanele cu mainile tremurande, cu o oarecare emotie si curiozitate: da, sunt foarte gustoase si voi mai prepara si la anul...si anul ce vine...si tot asa. de acum nu vor mai lipsi din camara mea.

  • Chimichurri

    Timp de gătire: 20 minute

    Complexitate Redusă

    Chimichurri

    postat de culinar in 2012 Noi 22

    Chimichurri e un sos de care pot sa zic ca m-am indragostit. E asa de aromat si colorat ca pur si simplu il ador.

  • Pasta de rosii cu bulion

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Pasta de rosii cu bulion

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Pasta de rosii cu bulion este bun in sezonul rece pentru diferse preparate, de la ciorbe, la mancaruri de post.

  • Zacusca tocata

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Zacusca tocata

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Zacusca tocata si pastrata la borcane, peste iarna, este numai buna pentru mesele din perioada postului si nu numai.

  • Tomate galbene in suc de rosii

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Tomate galbene in suc de rosii

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Tomatele galbene in suc de rosii se pastreaza excelent pentru iarna si pot fi folosite la diverse preparate.

  • Compot dulce de mure

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Compot dulce de mure

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Compotul dulce de mure este de 1000 de ori mai bun decat cel din comert si este si foarte usor de facut.

  • Castraveti murati cu Picant Fix

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Castraveti murati cu Picant Fix

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Castravetii murati cu Pikant Fix se pastreaza mai bine si pe termen mai lung.

  • Rosii cu ardei pentru ciorbe

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Rosii cu ardei pentru ciorbe

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Rosiile cu ardei pentru ciorbe se pot pastra excelent pentru sezonul rece si se pot folosi ca atunci cand sunt proaspete.

  • Magiun de prune

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Magiun de prune

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Magiunul de prune este ideal pe paine cu unt, la micul dejun, alaturi de o cafea aburinda sau de un ceai aromat.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1946 :: 18.92MB