No SSO cookie

Cauta retete in categoriile:

Specific

Regim alimentar

Vizualizeaza dupa

Ficat de porc

1 - 14 reţete afişate din cele 14 găsite
  • Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Medie

    Lebar

    postat de IdeiDelicioase in 2012 Dec 25

    Lebarul este traditional pentru masa de Craciun, se face dupa taierea porcului, din maruntaie si condimente si este foarte gustos.

  • Timp de gătire: 50 minute

    Complexitate Redusă

    Ficat de porc impaturit

    postat de alice_ciobanu in 2011 Noi 18

    Ficatul de porc impaturit este o mancare deosebita si il recomandam pentru cei care vor sa incerce ceva nou. Ficatul de porc dupa ce l-am curatat, spalat.

  • Timp de gătire: 30 minute

    Complexitate Redusă

    Ficat de porc cu cartofi natur si salata de rosii

    postat de danadana67 in 2011 Noi 18

    Ficatul de porc cu cartofi natur si salata de rosii este o mancare delicioasa si consistente. Pentru aceasta in putin ulei incins prajim o ceapa potrivita taiata julien.

  • File de porc cu afumaturi si smantana

    Complexitate Redusă

    File de porc cu afumaturi si smantana

    postat de culinar in 2012 Iul 30

    Pentru file de porc cu afumaturi si smantana fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc.

  • Ficat de porc cu sos de smantana

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Ficat de porc cu sos de smantana

    postat de culinar in 2012 Mai 17

    Pentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ficatul se inabusa in 50 g untura.

  • Ficat de porc pane

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Ficat de porc pane

    postat de culinar in 2012 Mai 17

    Pentru ficat de porc pane carnea se spala si se taie bucati subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de ficat se trec prin faina.

  • Ficat papricat de porc cu smantana si galuste

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Ficat papricat de porc cu smantana si galuste

    postat de culinar in 2012 Mai 17

    Pentru ficat papricat de porc cu smantana si galuste carnea se spala, se taie in fasii lungi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne.

  • Ficat papricat de porc

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Ficat papricat de porc

    postat de culinar in 2012 Mai 17

    Pentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.

  • Ficat de porc tirolez

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Ficat de porc tirolez

    postat de culinar in 2012 Mai 17

    Pentru ficat de porc tirolez usturoiul se curata; jumatate din cantitate se taie felii, restul se piseaza. Ficatul de porc se spala, se portioneaza in 10 bucati.

  • Ficat de porc cu sos Meuniere

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Ficat de porc cu sos Meuniere

    postat de culinar in 2012 Mai 17

    Pentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri. Faina se cerne.

  • Ficat de porc cu sos de smantana si macaroane

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Ficat de porc cu sos de smantana si macaroane

    postat de culinar in 2012 Mai 17

    Pentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii.

  • Ficat de porc impanat cu slanina

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Ficat de porc impanat cu slanina

    postat de culinar in 2012 Mai 17

    Pentru ficat de porc impanat cu slanina carnea se spala si se portioneaza. Slanina se taie fasii. Faina se cerne. Bucatile de ficat se impaneaza cu slanina.

  • Ficat de porc cu ceapa

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Ficat de porc cu ceapa

    postat de culinar in 2012 Mai 17

    Pentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Faina se cerne. Cartofii se curata, se spala.

  • Ficat Lyonez

    Timp de gătire: 45 minute

    Complexitate Redusă

    Ficat Lyonez

    postat de culinar in 2012 Apr 11

    Ficatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
1.1329 :: 19.18MB