No SSO cookie

Cauta retete in categoriile:

Specific

Regim alimentar

Vizualizeaza dupa

Mancare cu carne de curcan

1 - 7 reţete afişate din cele 7 găsite
  • Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Piftie de curcan cu morcov

    postat de AnaAntonie in 2012 Feb 06

    Pentru piftie de curcan cu morcov toata carnea se spala si se curata foarte bine, eventual se parleste la flacara aragazului. Se pune la fiert o oala cu 5 l de apa.

  • Friptura din carne de curcan la tava cu varza calita

    Timp de gătire: 1 ore 30 minute

    Complexitate Redusă

    Friptura din carne de curcan la tava cu varza calita

    postat de culinar in 2012 Apr 26

    Pentru friptura din carne de curcan la tava cu varza calita carnea se curata, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava.

  • Curcan la tava cu sos de ciuperci

    Timp de gătire: 1 ore 30 minute

    Complexitate Redusă

    Curcan la tava cu sos de ciuperci

    postat de culinar in 2012 Apr 26

    Pentru curcan la tava cu sos de ciuperci carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei, se aseaza in tava.

  • Curcan cu masline

    Timp de gătire: 1 ore 30 minute

    Complexitate Redusă

    Curcan cu masline

    postat de culinar in 2012 Apr 26

    Pentru curcan cu masline carnea se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii si telina se curata.

  • Piept de curcan cu zarzavat in aspic

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Piept de curcan cu zarzavat in aspic

    postat de ioanas in 2011 Oct 28

    Pieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese festive. Aceasta reteta este usor de preparat.

  • Curcan fript

    Timp de gătire: 1 ore 30 minute

    Complexitate Redusă

    Curcan fript

    postat de ioanas in 2011 Sep 10

    Pentru curcan fript se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o ora. De obicei se taie varful aripilor si picioarele.

  • Curcan umplut delicios

    Timp de gătire: 1 ore 30 minute

    Complexitate Redusă

    Curcan umplut delicios

    postat de ioanas in 2011 Sep 09

    Pentru curcanul umplut se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o ora. De obicei se taie varful aripilor si picioarele.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
1.1613 :: 19.14MB