Se curata brocoli si conopida, se spala. Impreuna cu morcovii si fasolea verde se pun la fiert. Dupa ce au fiert aprox. 30 min se scot si se lasa la s
Se curata brocoli si conopida, se spala. Impreuna cu morcovii si fasolea verde se pun la fiert.
Dupa ce au fiert aprox. 30 min se scot si se lasa la scurs.
Taiem ceapa, usturoiul si ardeii. Se calesc in uleiul de masline impreuna cu varza tocata marunt.
Dupa ce s-au inmuiat se lasa cateva minute la racit.
Legumele fierte, in special brocoli si conopida se desfac buchetele mici, impreuna apoi se pun la calit.
Se condimenteaza cu sare, piper macinat, se adauga mierea si zaharul, sosul de soia si se pune margarina.
Introducem tava in cuptor si lasam sa se rumeneasca.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii