No SSO cookie

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Cauta retete in categoriile:

Specific

Regim alimentar

Vizualizeaza dupa

Mancare frantuzeasca

1 - 7 reţete afişate din cele 7 găsite
  • Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Quiche Lorraine cu brie

    postat de mikidaniro in 2012 Ian 20

    Quiche Lorraine cu brie este o reteta de tarta cu carne specific frantuzeasca. Pentru aceasta reteta trebuie sa pregatiti mai intai un aluat de tarta.

  • Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Medie

    Bagheta frantuzeasca

    postat de mi_tinita in 2011 Oct 26

    Pentru bagheta frantuzeasca pune apa si drojdia intr-un bol si lasa deoparte 5 minute. Adauga sarea si faina, putin cate putin. Framanta in bol sau pe suprafata de lucru.

  • Timp de gătire: 30 minute

    Complexitate Medie

    Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi

    postat de mihaichef in 2011 Iul 23

    Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin este o reteta delicioasa.

  • Timp de gătire: 3 ore

    Complexitate Medie

    Boeuf Bourguignon

    postat de Alexandru in 2011 Mai 29

    Boeuf bourguignon este o mancare traditionala franceza. Boeuf bourguignon ca si alte feluri frantuzesti erau foarte populare la tara, erau considerate a fi mancarea taranului, dar cu timpul au ajuns in categoria haute cuisine.

  • Timp de gătire: 50 minute

    Complexitate Medie

    Sufleu de cascaval

    postat de Dulceata_de_trandafiri in 2011 Apr 03

    Soufflé vine chiar de la verbul frantuzesc souffler, adica "a respira", cu sensul de a sufla aer, de a gonfla.

  • Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Parfait de ciocolata

    postat de elizeea in 2010 Mai 30

    Parfait de ciocolata este o delicioasa reteta frantuzeasca. Pentru a pregati aceasta reteta de parfait aveti nevoie de ciocolata neagra si frisca.

  • Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Medie

    Coq au vin

    postat de Alexandru in 2002 Iul 03

    Se taie cocosul in bucati. Se taie costita in feliute care se prajesc intr-o cratita, fara alt corp gras la foc mic, impreuna cu arpagigul. Cind s-au

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2050 :: 19.15MB