Mod de preparare aluat: Se amesteca ingredientele si se adauga spuma batuta din albusul celor 6 oua. Se toarna intr-o tava si se pune la copt. Se im
Mod de preparare aluat:
Se amesteca ingredientele si se adauga spuma batuta din albusul celor 6 oua.
Se toarna intr-o tava si se pune la copt. Se impatura aluatul fierbinte in 2 cu ajutorul sucitoarei care se pune la mijloc.
Mod de preparare crema:
Se amesteca ingredientele bine cu mixerul si se fierbe o crema groasa. Cand se raceste se adauga 120 gr margarina frecata cu 4 linguri de zahar. Se unge prajitura, la mijloc se pune un rand de banane si se suceste pana se obtine o forma cilindrica.
Alte retete recomandate
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructesupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteO reteta care merge foarte bine la masa de pranz intr-o toamna tarzie si racoroasa
Ciorba de vacutaAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufO salata simpla, satioasa si facuta in farfuria in care se serveste. O idee geniala cand nu ai timp sa gatesti.
Salata cu ton si nautIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii