Carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri de mincare. Pentru supa se poate lu
Carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri de mincare. Pentru supa se poate lua orice fel de carne, precum si rasol din spate, rasol din fata si rasol din picior. Carnea se spala si se pune in oala (oasele se vor sparge in citeva locuri). Se toarna peste ea apa rece, se acopera oala cu un capac si se pune la foc iute, sa dea repede in clocot, apoi se regleaza focul in asa fel incit sa fiarba incet. Spuma care se formeaza la fiert se ia cu lingura de spuma, iar grasimea care se ridica la suprafata se foloseste la prajit ceapa si zarzavatul; daca grasimea nu se scoate, ea se descompune sub actiunea indelungata a caldurii si da supei un gust de seu. Dupa 1 - 1 1/2 ore de cind a dat in clocot, se adauga sarea. Cind carnea este gata, se scoate din supa, se pune in alt vas, iar supa se strecoara. Supa de carne se poate fierbe si cu zarzavat. In acest caz, dupa ce supa s-a spumat, se adauga morcovi, patrunjel si ceapa curatate si spalate.
Aceasta supa de carne se foloseste pentru prepararea diferitelor supe, ciorbe, borsuri etc. Legumele (in afara de ceapa) fierte in supa se pot folosi la diferite salate.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu ciresePentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseVa invit sa incercati o supa crema delicioasa, numai buna pentru a va incalzi pe vremea asta racoroasa.
Supa crema de dovleac servita in paineReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii