![]() ![]() |
Apr 19 2008, 07:38 AM
Trimis la
|
|
![]() is de-a dreptu' pe langa Grup: Membri Postari: 4,483 Inregistrat pe: 9-February 05 De la: Onesteanca in Toronto Membrul Nr.: 21,207 |
Referitor la dilema intre Adam si Eva..gasiti la Polul Nord ,cred asa : gradina Edenului nu avea cum sa fie la polul nord nici inainte de diviziunea continentelor, deci din start corpurile gasite nu apartin celor susnumiti. Prima femeie din lume a fost descoperita in Africa,, deci cea langa care numitul Adam se afla era o amanta si amandoi au trecut continente pentru a isi gasi " fericirea". Amanta avea diamante peste tot, si-n buric. Diamantele nu putrezesc iar Adam inca nu auzise de cultura, civilizatia hip hop, yoyo si nu purta bling blinguri. Problema a doua de logica, cea cu liftul : Din experienta mea personala, cineva furase tablita de aluminium in care erau incadrate butoanele liftului, pentru a o vinde la un centru de reciclare. Butoanele au cazut si au fost inlocuite cu dopuri de la diverse sticle de spirtoase. Butoanele pana la etajul 6 erau oarecum sigure pentru cetean dar cele de la etajul 7 in sus erau periculoase la atingere- electrocutau datorita faptului ca nea Gigi nu a fost platit sa faca treaba buna decat pentru 6 butoane, pentru ca tantele de la parter si de la etajele inferioare nu au fost de acord cu alocarea unei sume pentru intretinerea ascensorului, suma care trebuia scazuta din fondul de rulment al asociatiei. La liftul de la scara 2, incercarea de a a fura rama, de a o desuruba a esuat si a fost rupta pe din doua, ruptura corespunzand etajului 6. Asta e caz real. Eu stau la etajul 8 in Romania, chestia cu tablitele furate pentru aluminiu, rupte, butoanele scoase e absolut reala si veridica, iar eu, spre deosebire de acel locatar care probabil era nou in bloc, stiu toate tricurile si smecheriile sa ajung la 8. Inca ma mai cocot pe marginile liftului, sau mai bag mana printre usi sa caut siguranta..nerecomandat neinitiatilor. Problema in care era personaj principal afaceristul cu avionul : Domnul afacerist era membru al unei organizatii care a planuit acel atentat, prabusirea avionului. Dumnealui fiind ocupat cu croazierele si lenjeria amantei nu a avut timp si spatiu pentru a citi noile ordonante .A inteles gresit mesajul secret si in loc sa il interpreteze ca: avionul se va prabusi...etc, el a inteles ca trebuie sa plece cu acel avion. Portarul era un subordonat, un pion in organizatie si i-a atras discret si umil atentia asupra neintelegerii. Pentru a-si asigura cariera, afaceristul a trebuit sa elimine dovada ca el insusi e un personaj neglijent, usor de distras si nu are putere de concentrare..asa ca a concediat pionul/portarul . Pionul a disparut de peste tot. -------------------- Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea. |
|
|
|
Apr 19 2008, 03:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,527 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
alooo duamneleleee, nu o luati pe aratura aiaci, ca se incurca logicile
bravos sandi buricoasa floo, esti delicioasa, mi-a placut diversiunea si mascarada cu afaceristul, inclin sa cred si eu ca asa stau lucrurile, te pupez -------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
|
|
|
Feb 24 2011, 01:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Scorpie Sefa Grup: Membri Postari: 2,649 Inregistrat pe: 18-August 04 De la: Germania Membrul Nr.: 16,369 |
PODUL
Patru prieteni vor intr-o noapte adinca sa treaca peste un pod cam subred, care nu permitea decit maxim 2 persoane in acelasi timp. Primul (P1) are nevoie de 10 minute, al doilea (P2) de 5 minunte, al treilea (P3) de 2 minute si al patrulea (P4) de 1 minut ca sa il treaca. Pentru traversarea podului e nevoie mereu de o luminare, care poate sa arda maxim 17 minute (fara ea traversarea e imposibila). Stiind ca nu au decit o luminare la dispozitie, gasiti solutia ca toti cei 4 prieteni sa ajunga pe malul celalat. Have fun! Acest mesaj a fost editat de artemis: Feb 24 2011, 01:42 PM -------------------- No man ever believes that the Bible means what it says; he is always convinced that it says what he means."
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|