Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Mar 3 2006, 11:22 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
ce misto ti-a iesit |
|
|
|
Mar 3 2006, 03:45 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 126 Inregistrat pe: 22-April 02 De la: USA - Virginia Membrul Nr.: 3,275 |
Poca, nu am pus nimic deasupra cred ca a iesit asa de la unt, asa imi explic eu..am pus numai 200 gr si cred ca mergea si mai putin la cantitatea de lapte praf pe care am avut-o eu.Cand am bagat-o la frigider am acoperit tava cu folie si atat.
Poca si eu pot sa zic un mare WOW pentru cum arata ciocolata ta si pentru reteta, reteta pe care o am eu de la mama era cu mai mult lapte praf,dar asa imi place mai mult, mai ales la ai mei care au devorat-o aseara. Monica thanks! Acest mesaj a fost editat de liana: Mar 3 2006, 03:48 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 3 2006, 04:25 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
|
|
|
|
Mar 5 2006, 07:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 688 Inregistrat pe: 8-January 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 29,743 |
-------------------- O zi minunata si mult spor in bucatarie !
![]() |
|
|
|
Mar 5 2006, 08:49 PM
Trimis la
|
|
p.s. vorbesc serios |
|
|
|
Mar 6 2006, 08:41 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 688 Inregistrat pe: 8-January 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 29,743 |
Poca, la mine era aproape lichida, asa ca o glazura grosuta inainte de a o turna in tava si cred ca din acest motiv a ramas lucioasa la suprafata.
Oricum, nu stiu cum ar trebui sa fie dupa ce sta in frigider, ca asta a mea sta de ieri dar nu s-a betonat , ci este asa ca o ciocolata de la pachet, mai molicica Minunata la gust, a mancat piciul 3 bucatii Acest mesaj a fost editat de Lau: Mar 6 2006, 08:42 AM -------------------- O zi minunata si mult spor in bucatarie !
![]() |
|
|
|
Mar 7 2006, 09:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,046 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
QUOTE(petunie @ Mar 3 2006, 12:38 AM) [snapback]193345[/snapback] Sheyla,nu ai cumva prin apropiere vreun magazin turcesc sau rusesc?La noi la un magazin rusesc au si marfa romaneasca,printre care si lapte praf,ce-i drept ca iti dai ochii pe spate cand vezi pretul,fata de cat costa in Romania. Laptele praf pentru bebelusi are alta consistenta si nu cred ca-i bun la altceva in afara de papica pt copilasi.Deci io nu v-as sfatui sa faceti cu lapte de bebelusi,dar daca totusi a incercat cineva ,as fi curioasa sa aflu parerea. Petuni e, cred ca ti-am mai zis o data, daca nu tie, scuze...dar gasesti lapte praf de cioco la Real. Cu siguranta . Drept dovada eu am 5 cutii luate -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Mar 7 2006, 09:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 233 Inregistrat pe: 31-January 06 De la: Italia Membrul Nr.: 30,110 |
Eu nu am gasit aici decat cel pentru bebei,si ala e scump.M-am uitat si la magazinele turcesti dar degeaba.Nu gasesc si pace.
|
|
|
|
Mar 8 2006, 09:05 AM
Trimis la
|
|
![]() Doctoră în dezvoltarea infantilă şi în relaţiile umane Grup: Membri Postari: 1,376 Inregistrat pe: 28-December 03 De la: Atena Membrul Nr.: 10,782 |
Fetelor,aici se gaseste printre altele CARNATIONS de la NESTLE si ma gandesc ccc ca fiind o firma cu intindere,poate exista si pe la voi...ia uitati-va la produsele NESTLE...
-------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 8 2006, 09:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,046 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
De asta foloseam in SUA . Cu toate ca granulatie e mai groba , este foarte bun.
-------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Mar 21 2006, 03:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,337 Inregistrat pe: 27-December 05 De la: urziceni-ialomita Membrul Nr.: 29,575 |
Poca am facut ciocolata. Nu am respectat in totalitate reteta si am scos jumatate din unt(regim) si jumatate cacao (pt. ca eu folosesc acelasi tip de cacao ca tine si imi pare foarte concentrata). De lene nu am pus nuci. Pacat, pentru ca iese mai deosebita cu nuci.
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Mar 21 2006, 03:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,337 Inregistrat pe: 27-December 05 De la: urziceni-ialomita Membrul Nr.: 29,575 |
poza:
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Mar 21 2006, 08:45 PM
Trimis la
|
|
defraga, din poze se vede ca s-antzepenit frumos
p.s. - in nici un caz sa nu pui alune sarate, nu se potrivesc la ciocolata de casa |
|
|
|
Mar 22 2006, 08:53 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 386 Inregistrat pe: 25-February 06 De la: Tomb Rider - Lara Croft Membrul Nr.: 30,526 |
Poca multumesc de reteta, aici este si ciocolata mea care i-a incantat pe toti din casa. Eu am pus in ea nuci, stafide si migdale pentru ca asta aveam in casa, si au fost puse in compozitie o data cu laptele praf si cacaoa. Are o textura mai moale (cred insa ca depinde mult si de laptele praf) dar a placut mai mult asa, pt ca s-a terminat foarte repede.
Asta e laptele praf folosit de mine, care este trimis de mama din Romania.Dupa lungi cautari am gasit si in Madrid dar asteot sa termin pungile care mi-au mai ramas. Cum laptele venea deja indulcit eu am pus numai 200 grame zahar. Saruma-ma inca o data |
|
|
|
Mar 23 2006, 10:59 AM
Trimis la
|
|
cu placere arra
si eu n-am decat 18 ani |
|
|
|
Mar 26 2006, 01:02 PM
Trimis la
|
|
Am facut din nou ciocolata Poca... insa acum am marit cantitatea de unt de la 100 g cat folosisem atunci la 125 g, cacao vreo 35 g pentru ca este din cea buna, apa 70 -75 ml, nuci prajite si date prin masina de tocat(erau chisalita ca o crema), 1/2 fiola esenta rom si stafide. A iesit mai cremoasa, mai aromata se topeste fain la mestecat(dispare senzatia de nisipos) si merge perfect la confectionat bomboane care pot fi acoperite cu fondant. Se poate modela in bilute dupa ce se raceste putin compozitia. Pun mai multe poze ca sa reflecte mai bine ceea ce am zis in cuvinte.Cam naspha camera mea dar m-am straduit.
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Mar 26 2006, 10:00 PM
Trimis la
|
|
nu mai zic nimic, am cazut in admiratie
daca faci si bomboane acoperite cu fondant din ciocolata asta, chiar ca nici n-o sa mai pot sa vorbesc |
|
|
|
Apr 27 2006, 03:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 303 Inregistrat pe: 2-April 05 De la: Cipru Membrul Nr.: 23,026 |
Ma bucur ca ai pus reteta asta,Poca..si mie imi trezeste amintiri f dragi.Batoane de ciocolata faceam cu iubitul meu bunic cand aveam vreo 9-10 ani...ehe..frumoase vremuri Ciocolata de casa a fost primul ''dulce'' facut de mine
Multumesc ptr reteta,Poca :pupic Gata,am facut-o Acest mesaj a fost editat de AlinaS: Apr 27 2006, 05:00 PM
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Apr 27 2006, 10:30 PM
Trimis la
|
|
subtzirica, nesubtzirica, mi-emi place cum arata , si ma bucur ca tzi-am "sculat" amintirile
|
|
|
|
May 11 2006, 04:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 152 Inregistrat pe: 21-December 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 29,499 |
Eu torn ciocolata de casa intre 2 foi de napolitana.Poate o fac si eu zilele astea,ca sa exemplific cu poze.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|