2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> "hai la masa" cu gunoaie!, avertisment pentru amatorii de mancare la domiciliu
ado89
mesaj Dec 17 2010, 01:44 PM
Trimis la #21

micro Bucatar

Grup: Membri
Postari: 12
Inregistrat pe: 17-December 10
Membrul Nr.: 62,735

QUOTE(gabriel d 32949 @ Mar 7 2006, 03:52 PM) *
Cu parere de rau trebuie sa anunt ca una dintre companiile mele preferate pentru comenzi la domiciliu m-a dezamagit iremediabil. Acum tin sa-i avertizeze si pe altii, fara a incerca sa-i si influentez (oare?). Asadar, ultima comanda primita de la "Hai La Masa" a inclus, gratuit, si una bucata mare de par amestecat cu scame, praf si resturi de hartie, ceva in genul ghemotoacelor care se strang pe furtunul de la aspirator. Recunosc ca demersul meu de a reclama fapta s-a soldat cu restituirea banilor, dar oare cati bani sunt necesari pentru a sterge din memorie sentimentul pe care il ai simtind asa ceva in gura? Din pacate, replica functionarei de la ghiseu m-a facut sa inteleg ca nu exista sanse de remediere: "Imi pare rau dar avem 400 de clienti pe zi!" Daca tinem cont si de faptul ca, acum 2-3 ani, la Wu Xing (apartine de aceeasi firma) a gasit OPC-ul mancare stricata si soareci pe mesele din bucatarie, lucrurile sunt mai clare. Eu unul voi trece o vreme pe sandvich-uri la pachet.

Eu am patit ceva mai minuscul..adik o ditamai goanga de....... era in hamburgerul meu peste carnea de porc unsure.gif ..n-am mai mancat deloc in ziua aia si nici nu am mai mers acolo sa cumpar ceva.. unsure.gif

Acest mesaj a fost editat de rym: Dec 17 2010, 01:54 PM
Motivul editarii: reclama.
Go to the top of the page

+Quote Post
ilinca87
mesaj Feb 22 2011, 09:31 PM
Trimis la #22

micro Bucatar

Grup: Membri
Postari: 4
Inregistrat pe: 16-February 11
Membrul Nr.: 235,128

Doamne e infiorator ce descrieti voi aici! Iar eu mananc zilnic la birou mancare comandata :(((. E drept ca n-am gasit niciodata "obiecte" straine in mancare, dar n-am de unde sa stiu ca era ok.....
Go to the top of the page

+Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 04:44 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare