![]() ![]() |
Dec 17 2010, 01:44 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 12 Inregistrat pe: 17-December 10 Membrul Nr.: 62,735 |
Cu parere de rau trebuie sa anunt ca una dintre companiile mele preferate pentru comenzi la domiciliu m-a dezamagit iremediabil. Acum tin sa-i avertizeze si pe altii, fara a incerca sa-i si influentez (oare?). Asadar, ultima comanda primita de la "Hai La Masa" a inclus, gratuit, si una bucata mare de par amestecat cu scame, praf si resturi de hartie, ceva in genul ghemotoacelor care se strang pe furtunul de la aspirator. Recunosc ca demersul meu de a reclama fapta s-a soldat cu restituirea banilor, dar oare cati bani sunt necesari pentru a sterge din memorie sentimentul pe care il ai simtind asa ceva in gura? Din pacate, replica functionarei de la ghiseu m-a facut sa inteleg ca nu exista sanse de remediere: "Imi pare rau dar avem 400 de clienti pe zi!" Daca tinem cont si de faptul ca, acum 2-3 ani, la Wu Xing (apartine de aceeasi firma) a gasit OPC-ul mancare stricata si soareci pe mesele din bucatarie, lucrurile sunt mai clare. Eu unul voi trece o vreme pe sandvich-uri la pachet. Eu am patit ceva mai minuscul..adik o ditamai goanga de....... era in hamburgerul meu peste carnea de porc Acest mesaj a fost editat de rym: Dec 17 2010, 01:54 PM
Motivul editarii: reclama.
|
|
|
|
Feb 22 2011, 09:31 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 16-February 11 Membrul Nr.: 235,128 |
Doamne e infiorator ce descrieti voi aici! Iar eu mananc zilnic la birou mancare comandata :(((. E drept ca n-am gasit niciodata "obiecte" straine in mancare, dar n-am de unde sa stiu ca era ok.....
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 25th May 2012 - 04:44 AM |