> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Emotii culinare
Georgeta Violeta
mesaj Mar 23 2006, 01:47 PM
Trimis la #21

Big Chef

Grup: Membri
Postari: 723
Inregistrat pe: 8-June 05
De la: Romania
Membrul Nr.: 24,699

Radu, arata frumos reteta ta si cred ca este chiar gustoasa. Presupun ca nu ai pus ulei presat la rece (ca in imagine). Din ingrediente proaspete si ciuperci nu poate iesi decat o tocanita faina. Felicitari pentru aptitudini! eusa_clap.gif eusa_clap.gif

--------------------
"Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea.!."
Proverb budist
Go to the top of the page

+Quote Post
nenea Radu
mesaj Mar 23 2006, 01:58 PM
Trimis la #22

Master of disaster

Postari: 1,752
Inregistrat pe: 21-December 04
De la: Piatra Neamt (Neamt)
Membrul Nr.: 19,669

QUOTE(Georgeta Violeta @ Mar 23 2006, 03:47 PM) [snapback]199590[/snapback]

Radu, arata frumos reteta ta si cred ca este chiar gustoasa. Presupun ca nu ai pus ulei presat la rece (ca in imagine). Din ingrediente proaspete si ciuperci nu poate iesi decat o tocanita faina. Felicitari pentru aptitudini! eusa_clap.gif eusa_clap.gif

ba chiar din ala am pus, dar la sfarsit, cand am pus sosul in vas, si acolo am amestecat si l-am lasat sa "vorbeasca" cu celelalte persoane

eu sunt un mare fan al preparatelor din legume preoaspete, chiar daca nu intotdeauna am timp sa le bibilesc cum ar trebui.
Dar , daca te despartzi un timp de amestecurile de condimente pre-preparate, gen Maggi, Knorr, etc, care sunt bune si ele cateodata (dar eu le folosesc numai cand fierb soia), vei descoperi universul simplitatii gusturilor .

--------------------
Sarea da gust mancarii . Daca sarea isi pierde gustul, pe aceasta cu ce o mai sarezi ?

+Quote Post
diana99ndd
mesaj Mar 23 2006, 02:14 PM
Trimis la #23

Captain Cook

Postari: 474
Inregistrat pe: 3-December 05
De la: RM.VALCEA
Membrul Nr.: 29,220

Superrrrr prezentare !!!!!!!!nota 20+

--------------------
Cu toata averea din lume nu poti cumpara macar o secunda de fericire sau un strop de viata.

+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Mar 23 2006, 02:18 PM
Trimis la #24

.

Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760

Am uitat sa spun ca eu n-am pus nici apa nici ulei, champignonii erau congelati si i-am pus in wok asa cum erau, au lasat ei suficienta apa si i-am lasat sa fiarba pina cind au consumat-o aproape toata, celelelate le-am pus in tigaia incinsa si le-am mestecat des dupa care am pus sosul de rosii.
Le-am mincat acum pe cele ramase la temperatura camerei si nefiind ulei deci gras in ele erau bune si asa, parerea mea. icon_smile.gif

+Quote Post
nenea Radu
mesaj Mar 23 2006, 03:38 PM
Trimis la #25

Master of disaster

QUOTE(Adriana Nicoleta @ Mar 23 2006, 04:18 PM) [snapback]199612[/snapback]

Am uitat sa spun ca eu n-am pus nici apa nici ulei, champignonii erau congelati si i-am pus in wok asa cum erau, au lasat ei suficienta apa si i-am lasat sa fiarba pina cind au consumat-o aproape toata, celelelate le-am pus in tigaia incinsa si le-am mestecat des dupa care am pus sosul de rosii.
Le-am mincat acum pe cele ramase la temperatura camerei si nefiind ulei deci gras in ele erau bune si asa, parerea mea. icon_smile.gif

bineintzeles (cand am zis ca iti aduci aminte de calamar exact la asta m-am referit, ca si alea proaspete au o groaza de apa in ele , dar cu aroma de padure )

--------------------
Sarea da gust mancarii . Daca sarea isi pierde gustul, pe aceasta cu ce o mai sarezi ?

+Quote Post
BIJU
mesaj Mar 23 2006, 07:44 PM
Trimis la #26

Academic Chef

Postari: 1,482
Inregistrat pe: 11-March 03
De la: dAu La Kuaie
Membrul Nr.: 6,867

super, super, super! Bine ai venit! Tare mi-a placut cum ai descris procedeul, m-am simtit ca intr-un loc verde cu soare. la cat mai multe retete!

+Quote Post
MC
mesaj Mar 23 2006, 08:35 PM
Trimis la #27

Membru de onoare

Grup: Membri de onoare
Postari: 4,367
Inregistrat pe: 15-December 03
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 10,612

Foarte frumoasa prezentare, Radu! Bine ai venit printre noi!! icon_smile.gif

--------------------
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you."
William Arthur Ward

+Quote Post
nenea Radu
mesaj Mar 24 2006, 01:45 PM
Trimis la #28

Master of disaster

QUOTE(BIJU @ Mar 23 2006, 09:44 PM) [snapback]199751[/snapback]

super, super, super! Bine ai venit! Tare mi-a placut cum ai descris procedeul, m-am simtit ca intr-un loc verde cu soare. la cat mai multe retete!

Da, am un fel de memorie asociativa, si cand imi amintesc de un lucru fac diverse conexiuni.
Si dealtfel tot ce facem este sub influentza unei stari de spirit , pe care daca nu incerc sa o induc in prologul retetei parca nu ar fi completa.

Ca exemplu, pentru mine daca ma intreaba cineva de primul flash care-mi trece prin minte cand spune de mamaligutza cu branza de burduf, ma duc repede in urma cu mult timp, in comuna Ceahlau, de pe malul lacului Bicaz, unde am ajuns, copil fiind, dupa o zi plioasa de sfarsit de august, flamanzi, la nishte localnici, sa innoptam. Tot ce speram atunci era sa dormim intr-un loc uscat, dar cand colo, au venit cu o mamaliga mare cat roata carului, galbena cum nu mai vazusem (sau asa credeam), cu o strachina cu branza de burduf si cu ochiuri din oua de tzara, din alea galbene si gustoase.
De fiecare data cand fac asa ceva (si fac destul de des), asociez mancarea cu momentul de atunci (prin 75, eram in clasa a treia) .

--------------------

+Quote Post
nenea Radu
mesaj Apr 1 2006, 02:05 PM
Trimis la #29

Master of disaster

QUOTE(MAYA @ Mar 21 2006, 09:07 AM) [snapback]198728[/snapback]

Bine ai venit ,Radu.Vad ca a durat mult,de la intrare ,pîna la prima postare.Ma bucur ca ai îndraznit.Frumoasa prezentarea icon_smile.gif

Pai cum mai stai cu memoria, Maya (ca aku o zi constatai altceva) ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

PS - poate aranjezi sa schimbam titlul postat de mine , ca retrospectiv denumirea nu te mai directzioneaza la un fel de mancare anume

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 04:54 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
ÃŽnregistrare