10 Pagini V  « < 8 9 10  
Reply to this topicStart new topic
> Concerte si Evenimente
CINEZEE
mesaj Oct 10 2008, 11:25 PM
Trimis la #181

Plimb capastrul !

Grup: Membri
Postari: 800
Inregistrat pe: 8-May 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 43,092

in bucuresti timp de cam 4 luni are loc

EXPOZITIA CU OBIECTELE INVENTATE DE DA VINCI

Go to the top of the page

+Quote Post
Morrison
mesaj Feb 23 2009, 12:57 PM
Trimis la #182

Bucataras

Postari: 187
Inregistrat pe: 8-July 05
Membrul Nr.: 25,491

Sambata, 14 martie in Live Metal Club , va asteptam la editia a 7-a a Bucharest Metal Nights. Inapoi in viitor din trecut in viitor, BMN-ul revine cu un line-up, credem noi, de senzatie si generator de voie buna si atele.

Asa ca, in a doua sambata a primaverii, sub egida KILL THE MUSIC INDUSTRY, puteti s-o ardeti violent de la ora 19:00 alaturi de urmatoarele trupe:

IMPLANT PENTRU REFUZ (modern metal - Timisoara)
AVATAR (melodic death metal - Craiova)

PROOF (hardcore - Bucuresti)
MOLOH (breakcore - Bucuresti)
DWARF PLANET (metal divers - Bucuresti)
FIRST DIVISON (hardcore thrash metal - Braila)

Implant Pentru Refuz revin in noua formula in Bucuresti dupa patru luni, iar Avatar sosesc sa-si promoveze urmatorul album, asa ca va puteti astepta la o gramada de piese in prima auditie ! Dwarf Planet il vor sarbatori dupa ora 00:00 pe Fane la implinirea frumoasei varste de 5 ani pe scena.

Biletele costa doar 19,99 lei si pot fi procurate de maine, 24 februarie de la bar din Live Metal Club (program non stop), sau in ziua concertului de la intrare. Numarul de bilete e limitat la numarul de salvari disponibile in acea zi in Bucuresti.

Live Metal Club - Bd. Nicolae Titulescu nr. 171 - Statia de metrou Basarab (in spatele Service-ului Titulescu)

Revenim curand cu mai multe detalii !

KILL THE MUSIC INDUSTRY !

--------------------
METALHEAD Romania
Promotions - Booking - Events and more
www.metalhead.ro | contact@metalhead.ro
Keeping Rock Music aLIVE since 2002

+Quote Post
CINEZEE
mesaj Mar 27 2009, 10:32 AM
Trimis la #183

Plimb capastrul !

pe 16 mai 2009 vine ptr a 2-a oare in concert DEPECHE MODE , in parcul izvor

http://www.myticket.ro/ro/bilete/112/detal...#biletemyticket

26 august 2009 concert Madonna locatia iar parcul izvor

http://www.myticket.ro/vodafone/ro/bilete/...#biletemyticket

eu ma duc la amandoua concertele

+Quote Post
Adina_K
mesaj Mar 30 2009, 01:54 PM
Trimis la #184

The Black Princess

Postari: 1,821
Inregistrat pe: 10-November 05
De la: RO
Membrul Nr.: 28,785

Weekendul urmator, targ/expo nunta: palatul parlamentului si piata constitutiei (am auzit la radio,.. o sa caut si pe net mai exact).

--------------------

+Quote Post
CINEZEE
mesaj Aug 9 2009, 02:52 PM
Trimis la #185

Plimb capastrul !

targurile de nunti sunt anuale in eprioada feb martie la palatul parlamentului imporeuna cu mariottul..cat si cel de la rom expo
CITAT(Adina_K @ Mar 30 2009, 02:54 PM) *
Weekendul urmator, targ/expo nunta: palatul parlamentului si piata constitutiei (am auzit la radio,.. o sa caut si pe net mai exact).

+Quote Post
Morrison
mesaj Oct 16 2009, 03:11 PM
Trimis la #186

Bucataras

Postari: 187
Inregistrat pe: 8-July 05
Membrul Nr.: 25,491

Albume noi pe METALHEAD Shop ! Comanda online cu cardul si iti trimitem produsele direct acasa !

MUSE - The Resistance
http://www.metalhead.ro/muse

Paramore - Brand New Eyes
http://www.metalhead.ro/paramore

Steve Vai - Where The Wild Things Are
http://www.metalhead.ro/stevevai

Rammstein - Liebe Ist Fur Alle Da
http://www.metalhead.ro/rammstein

http://shop.metalhead.ro

--------------------
METALHEAD Romania
Promotions - Booking - Events and more
www.metalhead.ro | contact@metalhead.ro
Keeping Rock Music aLIVE since 2002

+Quote Post
BD
mesaj Nov 2 2011, 09:39 PM
Trimis la #187

Master of disaster

Grup: Culinareasa lunii
Postari: 14,857
Inregistrat pe: 28-February 02
Membrul Nr.: 2,618

Am un prieten (poate cel mai vechi) care se ocupa de muzica, in general generatia veche, ce imi trimite mie pe mail ajunge la foarte putina lume. Nu castiga nimeni nimic, emisiunile sunt pe posturi de minima audienta, nu e reclama la nimeni si nimic, momentan am unda verde, daca se inroseste, se rezolva, nu e bai.

Nu e de mvaaai, numai daca intereseaza pe cineva, daca nu, nu, eu dau copypaste de pe mail (inca mai e Pittis in lista :( ). Asadar nu am nici un aport la nimic, numai copypaste si rog daca pe cineva deranjeaza ceva sa se dileasca, fara probleme.

Ultima h-Oră:

Concert CELELALTE CUVINTE din turneul aniversar de 30 de ani: Timisoara, 10 noiembrie 2011, Setup Venue & Club.
Tot la Timisoara, Sala Capitol va gazdui, in 12 - 13 noiembrie, Gala de blues-jazz Kamo 2011, la care si-au anuntat participarea trupe din Ungaria, Serbia, Slovacia si Romania. In cap de afis: reunirea, dupa 25 de ani, a Cvartetului EUGEN GONDI (Eugen Gondi - tobe, Dan Ionescu - chitara, Toni Kuhn - chitara, claviaturi, Johnny Bota – contrabas) cu invitati: Lica Dolga - tobe si Lucian Nagy - saxofon.

REMIX la TVR CULTURAL:

q REMIX 285 – 3 nov 2011, ora 23.10 (reluari: 4 nov – 11.00 / 6 nov – 4.15 / 7 nov – 1.00), TVR CULTURAL: Integrala ALTAR – 20 de ani. Istoria grupului rock metal din Cluj, secvente de arhiva si din turneul aniversar, interviuri cu membrii grupului: Andy Ghost – voce, Teo Peter – bas, Levi – tobe, Damian – chitara.

q REMIX 286 – 10 nov 2011, ora 23.00, TVR CULTURAL: POSADA ROCK dupa 20 de ani, reluare a traditionalului festival de la Campulung Muscel, interviuri cu Alex Revenco si lideri de grupuri (Andy Ionescu, Andrei Balasa, Bogdan Trambaciu), live cu invitatii ALTAR, TAINE, WHITE WALLS, PHENOMENON, dar si cu premiantii TARGET si SHIFTING SANDS

q REMIX 287 – 17 nov 2011, ora 23.00, TVR CULTURAL: Portret Ileana Popovici, interviu si imagini de arhiva cu actrita, solista, realizatorul sau ilustratorul de emisiuni! / Folk la Rasnov: Povesti din orasul cu oameni. Reportaj filmat in 2-4 sep 2011, secvente live si interviu cu organizatorul Adi Bezna.

TIMPUL CHITARELOR la TVR 2:

5 nov 2011, ora 23.00, TVR 2
Editia 63: Invitati principali: LUNA AMARA (interviu, recital, arhiva, Muzeul Rock, lansare disc „Pietre in alb”) si MARIO & THE TEACHERS (interviu, recital, arhiva). Prezinta Doru Ionescu & Dan Cojocaru. Producator Ionela Lita

12 nov 2011, ora 23.00, TVR 2
Editia 64: Invitati principali: TipTil (interviu, recital, arhiva, Muzeul Rock) impreuna cu prietenii Alina Manole (featuring) si regizorul Catalin Bugean. Prezinta Doru Ionescu & Dan Cojocaru. Producator Ionela Lita

--------------------
Ale mele

şi când plâng eu râd

+Quote Post
anne16
mesaj Nov 2 2011, 09:47 PM
Trimis la #188

pe aici

Postari: 3,373
Inregistrat pe: 11-March 07
De la: AG-RO
Membrul Nr.: 36,900

Emisiunea TIMPUL CHITARELOR o urmaresc ...de mult timp D.gif

--------------------
fan n_puiu
" Nu cunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea "
- Ludwig van Beethoven

+Quote Post
BD
mesaj Nov 2 2011, 10:19 PM
Trimis la #189

Master of disaster

CITAT(anne16 @ Nov 2 2011, 11:47 PM) *
Emisiunea TIMPUL CHITARELOR o urmaresc ...de mult timp D.gif

hehe. vezi, daca ziceai.

--------------------
Ale mele

şi când plâng eu râd

+Quote Post
BD
mesaj Nov 8 2011, 08:28 AM
Trimis la #190

Master of disaster

mai repede gasesc cu gogu subiectele decat cu sarciu de la culi :))))

REMIX la TVR CULTURAL:

q REMIX 286 – 10 nov 2011, ora 23.10 (reluari: 10 nov – 2.55 / 11 nov – 11.00 / 13 nov – 4.15 / 14 nov – 1.05), TVR CULTURAL: POSADA ROCK 2011, reportaj in 22 – 25 oct 2011 la reluarea traditionalului festival de la Campulung Muscel, interviuri cu ziaristii Alex Revenco, Doru Ionescu si lideri de grupuri (Andy Ionescu, Andrei Balasa, Bogdan Trambaciu), live cu invitatii ALTAR, TAINE, WHITE WALLS, PHENOMENON, dar si cu premiantii TARGET si SHIFTING SANDS.

q REMIX 287 – 17 nov 2011, ora 23.10 (reluari: ), TVR CULTURAL: portret Ileana Popovici, realizator TV, ilustrator muzical, actrita. Arhive cu solista acompaniata de Richard Oschanitzky, Modern Grup s.a. secvente din filme („Reconstituirea”, „Razboiul de independenta”), teatre (“Curcanii”), emisiuni TVR („Bună Dimineața”) si multe altele. Arhiva de Aur TVR!

TIMPUL CHITARELOR la TVR 2:

12 nov 2011, ora 23.00, TVR 2
Editia 64: Invitati principali: TipTil (interviu, recital, arhiva, Muzeul Rock) impreuna cu prietenii Alina Manole (featuring) si regizorul Catalin Bugean. Prezinta Doru Ionescu & Dan Cojocaru. Producator Ionela Lita

--------------------
Ale mele

şi când plâng eu râd

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

10 Pagini V  « < 8 9 10
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 05:14 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare