![]() ![]() |
Jun 23 2006, 09:13 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 962 Inregistrat pe: 1-December 05 De la: toronto-canada Membrul Nr.: 29,176 |
QUOTE(stella @ Jun 22 2006, 12:04 AM) [snapback]227618[/snapback] pt ca de ziua mea s-a intamplat sa fiu in moldova, prietenii mei m-au rasfatat, cu cateva oua de adaugat la colectie, si e chiar unul de..... strut. o minunatie toate. va pun o poza ca sa vedeti ce lucruri extraordinare fac unii oameni ( femei ) STELLA te sarut dulce....sunt frumoase -------------------- Iti vine mai lesne sa te arati intelept pentru altii decat pentru tine insati
|
|
|
|
Aug 11 2006, 11:48 AM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 25-January 06 Membrul Nr.: 30,005 |
Hello, va urmaresc de ceva timp si recunosc ca mi-au fost foarte folositoare topicurile voastre...(retete, imagini,
pareri, etc.)... Si pt ca de-abia acum am gasit acest topic in culinar si pt ca trec printr-o perioada destul de grea m-am gandit ca mi-ar prinde bine sa-mi amintesc de lucrurile frumoase... Eu sunt de loc din Brodina, jud. Suceava(acolo am invatat de la bunica mea sa incondeiesc oua); apoi am trecut prin Piatra Neamt(doooamne, cat de mult pot sa iubesc orasul asta), acum sunt in trecere (sper...) prin Bucuresti... So....(revenind... ca vorba lunga mai sunt Acest mesaj a fost editat de moonlight: Aug 11 2006, 11:58 AM
Imagini Atasate
|
|
|
|
|
|
|
Aug 11 2006, 01:33 PM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 528 Inregistrat pe: 13-January 06 Membrul Nr.: 29,816 |
Moonlight , ce frumos ai stiut sa faci, sunt impresionata , numai un om cu miini si suflet de artist poate creea asa ceva. Felicitari ! I-mi pare rau ca treci printr-un moment dificil , ni se intimpla la fiecare , nu esti singura . I-ti doresc sa treaca repede momentul neplacut si sa ai parte numai de bucurii in continuare, inca o data felicit creatia ta si artistul din tine .
|
|
|
|
Aug 11 2006, 01:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 747 Inregistrat pe: 24-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,618 |
-------------------- |
|
|
|
Aug 11 2006, 02:28 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 25-January 06 Membrul Nr.: 30,005 |
NAZDRAVANA, ce sa-ti spun? nu e foarte greu, dar trebuie sa exersezi mult(adica sa nu te lasi dupa primele incercari...pentru ca e normal sa nu-ti iasa din prima,c rede-ma Instrumentul cu care se incondeiaza ouale se numeste "chishitza"(cel putin noi in Bucovina asa ii spunem sarmulitza)....uite, am sa pun si o poza ca sa vezi... Asha... si pentru incondeiat se foloseste ceara fierbinte, topita... adica pui intr-un vas(o conserva) ceara la topit si cand se topeste si e fierbinte bagi chishitza in ceara si incondeiezi oul(ceara sta mereu pe foc).. Daca mai ai intrebari poti sa-mi lasi si un pm...iti stau la dispozitie oricand
Imagini Atasate
|
|
|
|
Sep 1 2006, 02:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,110 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
bravo, sunt superbe ouale tale. n-am mai dat de mult pe la topicul asta.
felicitari pt tehnica, rabdare si simtul artistic. cum azi e 1 sept, sper ca ai trecut de perioada mai neplacuta. o zi buna. Acest mesaj a fost editat de stella: Sep 1 2006, 02:11 PM
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|