3 Pagini V  < 1 2 3  
Closed TopicStart new topic
> SFATURILE lui Alex P.-colectie de posturi foarte utile !!, de citit, printat, gandit si aplicat
pyt
mesaj May 3 2009, 10:24 PM
Trimis la #41

Big Chef

Grup: Membri
Postari: 934
Inregistrat pe: 17-January 09
De la: brasov
Membrul Nr.: 48,186

CITAT(lavinutu @ Apr 29 2009, 03:23 PM) *
eu am nascut si am ramas cu burta mare ca si cum ar mai trebui sa nasc inca un copil.ce fel de exercitii combinate cu o cura de slabire ar fi mai indicate?doar abdomene ajuta sau nu?

doar abdomenele nu ajuta pt ca atunci cand slabesti grasimea nu se topeste "localizat" ci de pe intreg corpul. cel mai bine ar fi sa incerci exercitii cardio. daca nu ai timp sa ajungi la sala si daca nu ai acasa o bicicleta statica/eliptica sau stepper poti incerca sa dansezi prin casa sau cand il plimbi pe bebe cu caruciorul sa mergi cat de repede poti macar cate 30 de minute fara pauza. eu asa am slabit dupa prima sarcina : faceam zilnic kilometrii impingand la carucior! dupa a 2-a sarcina a fost mai complicat dar zic eu ca sunt pe drumul cel bun. haide in "clubul fundamentalistelor" si spune-ne zilnic ce papi ca sa te putem ajuta mai bine!

spor la topit sunculite!

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
krengutza23
mesaj May 9 2009, 11:13 PM
Trimis la #42

micro Bucatar

Postari: 1
Inregistrat pe: 9-May 09
Membrul Nr.: 51,391

Buna fetelor! Sunt noua printre voi dar am si eu cam aceeasi problema.Trebuie sa slabesc cam 13 kg si incerc sa recuperez vointa pierduta pe care candva am avut-o. Am citit sfaturile lui AlexP si recunosc ca sunt impresionata mai ales ca stiu si eu destule despre subiectul asta, deci imi dau seama ca nu bate campii asa cum fac multi altii. Am si eu insa aceeasi dilema referitor la LIV52. Cate pastile se ia[indent][/indent]u, pentru cat timp? Oricum acum nu m am scuze asa ca ..la treaba tongue.gif

+Quote Post
puskin
mesaj May 10 2009, 04:38 PM
Trimis la #43

Master of disaster

Postari: 3,684
Inregistrat pe: 8-February 06
De la: Sibiu
Membrul Nr.: 30,241

Krengutza23, bine ai venit.

Sfaturile lui Alex sunt bune, numai ca intre timp lucrurile au evoluat la capitolul dieta.
Liv-ul il iei cum scrie pe cutie. Ar fi bine ca din cand in cand sa faci si 1-2 saptamani de pauza.

Spor la slabit.

+Quote Post
paula1975
mesaj May 13 2009, 07:59 PM
Trimis la #44

Bucataras

Postari: 95
Inregistrat pe: 7-January 09
Membrul Nr.: 47,879

nu stiu daca pun bine aici intrebarea,dar decat sa deschid un topic nou... smile.gif
ma lamureste si pe mine cineva de ce naiba ma apuca cascatul cand prestez frumoase exercitii de aerobic???dar nu asa,cascat discret,ci imi trosnesc falcile si-mi dau si lacrimile in timp ce numar pan' la zece(vorba Cleopatrei) laugh.gif cand mergeam la sala mai vedeam persoane care pateau asta,dar ziceam ca e vb de oboseala de dupa lucru,dar mie mi se intampla si dimineata... sa fie oare de la faptul ca nu scot untul din mine si mai am timp si de cascat??? laugh.gif laugh.gif
normal,nici nu se pune problema sa casc in timp ce alerg,dar pe bicicleta eliptica mai scap cate un cascat din cand in cand:rolleyes:

+Quote Post
Otilia
mesaj May 13 2009, 08:51 PM
Trimis la #45

Carevasazica...la pensii!

Postari: 2,662
Inregistrat pe: 16-November 02
De la: Printre fiare
Membrul Nr.: 5,451

laugh.gif nu stiu exact de ce ti se intimpla asa, dar si mie mi se intimpla acelasi lucru. Oricum, treaba este interesanta si ar fi dragut sa aflam niste raspunsuri rolleyes.gif

--------------------

Fighting over the internet is like special olympics, no matter if you win, you're still retarded!

+Quote Post
alexshaolin
mesaj Jun 26 2009, 04:09 AM
Trimis la #46

micro Bucatar

Inregistrat pe: 26-June 09
De la: Buchale'
Membrul Nr.: 52,373

ohmy.gif bine v am gasit fetelor... rolleyes.gif PESI sint total socat de informatiile extraordinare care le am gasit pe acest forum pe tema slabirii gratie intimplarii si internetului laugh.gif huh still shocked...cine o fi acest guru Alex P ca e senzational~!? doamne ma chinui de ani intregi cu retete,cure,sala,dieta Keto low carb si suplimente de slabit specifice (de atunci am probleme de memorie se stie ca,carbohidratii intretin functia cognitiva)...and suprise,nu mai pot sa ma aplec de burta cu muschii cit casa acoperiti in totalitate de grasime infecta:lol: nu prea pot sa alerg mai mult de 15-20 de min. max,cardio il faceam dupa fiare...si am constatat ca asa e corect wink.gif cred ca e si ceva genetic la mine cu celulele adipoase, superb,sublim Pesi sa traiasca(ca Alex P.miraculosul am inteles ca nu mai apare pe aici) am invatat si inteles mai mult decit in toate cartile citite pina acum,discutii cu campioni etc...
TREABA CU CASCATUL sta in felul urmator...inseamna ca lucrati bine,corpul raspunde creierul se oxigeneaza si se relaxeaza keep it like this wink.gif

Acest mesaj a fost editat de alexshaolin: Jun 30 2009, 06:53 PM

+Quote Post
pesi
mesaj Jun 26 2009, 01:51 PM
Trimis la #47

Master of disaster

Postari: 14,978
Inregistrat pe: 27-January 04
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 11,411

Ma bucur ca iti sunt de folos sfaturile, spor floare.gif

+Quote Post
Danaro
mesaj Oct 4 2009, 02:12 AM
Trimis la #48

micro Bucatar

Inregistrat pe: 4-October 09
De la: Petrosani
Membrul Nr.: 54,150

Buna ziua ,
Ma numesc Dana si am un baietel de 5 ani cu tetrapareza spastica ,ce supliment alimentar ii pot da sa-i "intareasca" muschii.Pe langa spasticitate(merge pe varfuri) are si o hipotonie ( o contradictie a creierului un muschi spastic unul flasc). Are vointa sa faca pasi (sustinut de sub axile)dar la un moment dat parca i s-ar temina bateriile .Momentan tratamentul consta in Depakine ( aniconvulsivant ), kinetoterapie si alternam Cavitul ,Ascolecitina ,Tanakanul, seminte de canepa ,complexul de vitamina B, laptisor de matca, L-carnitina, Tonotil.
Multumiri pentru informatiile pretioase legate de slabit. Felicitari tratati cauza nu efectul !
Imagini Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Closed TopicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 05:19 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare