5 Pagini V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ma ajutati sa pregatesc ziua de nastere a baietelului meu-3 ani?
California
mesaj Apr 26 2006, 09:54 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 659
Inregistrat pe: 18-February 05
De la: California
Membrul Nr.: 21,473



si pe mine ma intereseaza subiectul asta... mii de multumiri pt idei... cel mic al meu face tot 3 ani luna viitoare. Eu as vrea sa invit numai copii... dar sa vad ce va iesi! Norocul meu e ca vine mama curind, deci o sa am ajutoare la planificat si gatit! icon_biggrin.gif wink.gif


--------------------
Don't get mad... get EVEN....

ioana
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alis
mesaj Apr 26 2006, 10:41 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,677
Inregistrat pe: 16-December 03
De la: Israel
Membrul Nr.: 10,626



Desert-muffins cu tot felul de decoratii
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ange
mesaj Apr 26 2006, 10:54 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 205
Inregistrat pe: 20-February 05
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 21,648



fedit,voi avea si adulti si copii.
vom fi multi si numai romani icon_biggrin.gif

California,Robert al meu tot luna viitoare face 3 anisori(13 mai) dar dat fiind faptul ca mama lui nu este atat de buna in ale culinarului a postat subectul ceva mai devreme tocmai pt. a invata de la fete ce si cum trebuie pregatit pt. un astfel de eveniment icon_biggrin.gif
Voi cand faceti 3 ani?

Alis,muffins nu fac ca sigur nu se vor uita la ele.Toti copii mananca aproape zilnic la scoala asa ceva...
Arata tare bine decorate.merci.

Luciana,pai sa-mi dai si link.Arata tareee bine tortul ala diplomat.Fug sa-l caut.e musai sa incerc pana la petrecere dulciurile sofisticate.Nu ma pot baza pe fatul ca or sa-mi iasa toate atunci...
blink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Camelia Cecilia
mesaj Apr 27 2006, 08:02 AM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 494
Inregistrat pe: 25-February 02
De la: Romania, Craiova
Membrul Nr.: 2,542




Cautai o gargarita/buburuza. Asta e?
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/10835/pagination/pagina/20/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stella
mesaj Apr 27 2006, 08:24 AM


Ajutor de bagator de seama


Grup: Membri
Postari: 10,122
Inregistrat pe: 29-January 06
De la: Europa
Membrul Nr.: 30,088



eu de obicei,la zua fetei mele cand era mica, ii faceam una aniversare cu copii, si alta cu prietenii nostri.
la copii,faceam o mare cantitate de clatite ( e drept ca aici vin dupa masa si era mai mult un gouter) si alaturi tot felul de umpluturi, pop corn (de casa) mici crenvustei (de coctail- 2 cm de lungime) prajituri de ciocolata sau cake cu iaurt si lamaie ( altfel se manjesc din cap in picioare), si un mare castron de cirese si de capsuni fara nimic.( fata mea e nascuta in 17 mai, deci perioada e aceeasi).cel mai mult ii distra *pescuitul de cadouri*.
faceam mici cadouri impacHetate si legate cu un ruban asa ca sa le permita sa le agate, puneam totul intr-un lighean, si improvizam o undita dintr-un mic bat. alt Joc ( poate de la 4 ani) impachetat o placa de cioco cu muuuuult ambalaj, si sa-l descida cu furculita si cutit(mici de ale lor) .se descaltau de pantofiori, ii legam la ochi, si fiecare pipaia papucii, ca sa-i gaseasca pe ai lui, castigatorul avea un micut cadou etc. de fapt in functie de cati sunt, cel mai greu e sa-i ocupi, si sa se amuze.

la adulti faceam tot felul de tarte ( cu ciuperci, spanac si feta, sau rulade, flan de dovlecei, chiftelute mici) este un topic : adriana cere idei si culinARII RASPUND. AI ACOLO TOT FELUL DE IDEI.pardon s-a suparat ordi si scrie cu litere mari.


--------------------
Fan n_puiu for ever


Go to the top of the page
 
+Quote Post
ange
mesaj Apr 27 2006, 01:09 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 205
Inregistrat pe: 20-February 05
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 21,648



camelia,da!aia e buburuza!o gasesc tare haioasa.Merci.

stela,eu petrecerea o fac si cu copii si cu adulti.Asa ca va trebui sa ma pregatesc serios pt. toata lumea.
Nu este prima petrecere pe care o fac,nuuuu.In fiecare an avem cate 4 chefuri,plus Craciun si revelion.
ideea este ca anul asta de ziua baietelului vreau sa fac eu toate preparatele cu mana mea icon_biggrin.gif
Iti imaginezi ca am sa-i "sochez" pe romanasii mei cand or vedea o masa preparata de mana mea?! tongue.gif

aseara am facut o negresa,luata de aici de pe forum.A iesit o nebunie.Am pus gem de zmeura+caise(asa era gemul).Pe asta o fac sigur pt. petrecere.

stella,tartele pe care le faci sunt acelea micute(pe persoana) sau faci pur si simplu o tarta mare si o tai ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ange
mesaj Apr 27 2006, 01:21 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 205
Inregistrat pe: 20-February 05
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 21,648



stella,am vazut subiectul Adrianei cum sa nu! insa acolo se vorbeste la nivel inalt icon_biggrin.gif
oamenii sunt profesionisti.Eu mis mica si amarata in ale culinarului.
Eu am nevoie de voi sa ma ajutati sa invat sa pregatesc o petrecere cu mana mea. icon_biggrin.gif
Ce am vazut acolo ma depaseste complet...
In afara de buburuza aia facuta de nenea Radu,ariciul ala din varza cu tzepi scobitori,altceva nu ma vad capabila sa fac...
Dar "studiez" zilnic culinar.ro icon_biggrin.gif si chiar sunt hotarata sa va fac fatza laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alis
mesaj Apr 27 2006, 01:26 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 2,677
Inregistrat pe: 16-December 03
De la: Israel
Membrul Nr.: 10,626



Apropo de negresa,am postat si eu o reteta la "Dulciuri",o servesc cu incalzita cu inghetata si frisca.
Imagini Atasate
Imagine Atasata
 


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
stella
mesaj Apr 27 2006, 01:41 PM


Ajutor de bagator de seama


Grup: Membri
Postari: 10,122
Inregistrat pe: 29-January 06
De la: Europa
Membrul Nr.: 30,088



draga mea, eu tartele le fac mari si apoi fiecare taie cat vrea. si de obicei le fac cu aluatul din comert.
ma mai gandesc . sa stii ca chiftelutele sunt un must se trec imediat.eu le fac din carne tocata de miel(imi place gustul) dar din orice carne( italienii pun pesmet si putin parmezan ras in carnea tocata de vitel) cu paine inmuiata, verdeturi, usturoi pisat, si oua,sare,piper si alte mirodenii daca vrei( eu pun camoun arabesc, si menta tocata, caci dau bine cu mielul), faci mici bilute( de o imbucatura) si le frigi in mult ulei.

in general nu ma complic. iar flanul de dovlecei e simplicissim: dovlecei taiati, pusi cu putin usturi, ulei masline si cateva cepe verzi, totul tacat grosolan, se innabuse putin in tigaie, apoi totul se mixeaza(adica dovleceii)cu 3 oua, sare,piper, muuult patrunjel, ceva smantana. rezultatulse pune intr-un vas ce merge la cuptor si se lasa la 200C pana cand este copt. se serveste rece ( deci il poti face inainte) cu un sos de rosii crud ( mixate cu busuioc si ulei masline, putin usturoi, sare.) sau aceslasi sos se fierbe .


--------------------
Fan n_puiu for ever


Go to the top of the page
 
+Quote Post
ange
mesaj Apr 27 2006, 08:07 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 205
Inregistrat pe: 20-February 05
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 21,648



stela,merci.dar acum ceea ce mi-ai spus mi se pare atat de complicattt...
dar invat si te ascult,promit. icon_biggrin.gif

Alis,negresa mi-a iesit tareee buna.am facut-o aseara.O trec pe lista la meniu ca si checul tigru la prepararea caruia deja sunt artista tongue.gif
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Apr 28 2006, 12:26 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



QUOTE(ange @ Apr 27 2006, 01:21 PM) [snapback]212434[/snapback]

stella,am vazut subiectul Adrianei cum sa nu! insa acolo se vorbeste la nivel inalt icon_biggrin.gif
oamenii sunt profesionisti.Eu mis mica si amarata in ale culinarului.

Ange primul meu bufet l-am facut in septembrie 96 cind a fost botezul lui Marco, de atunci cele cu lume multa si pregatiri intense au ramas pentru ziua de nastere a lui Marco, am experimentat jdemii de gustari, congelat, incercat si cite si mai cite, aici ai linkurile celor din ultimii ani, daca nu le gasesti ti le repun eu, in cel de anul trecut am scris si cind am facut fiecare lucru adica cum am organizat toata treaba.
Toate suntem egale nu e nimeni profesionist aici, poate fi cine are mai multa experienta sau mai mult chef si placere de a gati sau mai multe posibilitati in a gasi ingrediente, important dupa parerea mea e sa vrei sa faci si atunci nu mai ai limite.
Spor la treaba si daca ai nevoie de ceva eu aici sunt icon_smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ange
mesaj Apr 28 2006, 04:13 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 205
Inregistrat pe: 20-February 05
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 21,648



Adriana,unde sunt link-urile.te rogggg.le vreau.
floare.gif


fetita mea seara mananca fructe(regula generala) si le prefera pe batz(ca in foto)
ce ziceti,este o idee buna sa pun fructe de mai multe neamuri pe betze(pt. petrecere vorbesc)?
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BD
mesaj Apr 28 2006, 04:24 PM


Master of disaster


Grup: Culinareasa lunii
Postari: 14,857
Inregistrat pe: 28-February 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2,618



da ange, am vazut la un restaurant "frigarui" de fructe si se serveau cu sos de ciocolata sau de vanilie cald.


--------------------
Ale mele


şi când plâng eu râd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
California
mesaj Apr 28 2006, 04:37 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 659
Inregistrat pe: 18-February 05
De la: California
Membrul Nr.: 21,473



QUOTE(ange @ Apr 26 2006, 01:54 PM) [snapback]212275[/snapback]


California,Robert al meu tot luna viitoare face 3 anisori(13 mai) dar dat fiind faptul ca mama lui nu este atat de buna in ale culinarului a postat subectul ceva mai devreme tocmai pt. a invata de la fete ce si cum trebuie pregatit pt. un astfel de eveniment icon_biggrin.gif
Voi cand faceti 3 ani?


Pe 17 mai, la 5:57 dis de dimineata! laugh.gif



--------------------
Don't get mad... get EVEN....

ioana
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chrisa
mesaj Apr 28 2006, 04:50 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 93
Inregistrat pe: 29-December 05
De la: here
Membrul Nr.: 29,607



Cateva idei cu ....fructe.






Imagini Atasate
Imagine Atasata Imagine Atasata Imagine Atasata
 


--------------------
You miss 100% of the shots you don't take.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Apr 29 2006, 07:04 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



QUOTE(ange @ Apr 28 2006, 04:13 PM) [snapback]213065[/snapback]

Adriana,unde sunt link-urile.te rogggg.le vreau.
floare.gif
fetita mea seara mananca fructe(regula generala) si le prefera pe batz(ca in foto)
ce ziceti,este o idee buna sa pun fructe de mai multe neamuri pe betze(pt. petrecere vorbesc)?

Marco - 9 ani
Marco - 8 ani
Marco - 6 ani

Splendidă ideea cu fructele pe băţ, cred că dacă le mai treci şi parţial prin ciocolată cum zice şi BD sunt şi mai atrăgătoare pentru copii.

Pun şi eu ideea la dosar rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ange
mesaj Apr 30 2006, 01:56 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 205
Inregistrat pe: 20-February 05
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 21,648



Adriana,palaria jos! arata super frumos totul!
mi-a placut la nebunie ideea cu sendwiciuri pe bat.Asta chiar am sa o fac.
Ai pus rosie,ridichi si ce altceva ca nu bat bine? pe alea cu crendwisti le-am remarcat.Am sa-ti "fur" ideile pe bune icon_biggrin.gif

Chrisa,mai arata de nu se poate.Am sa fac fructe pe bat si le infig intr-o portocala ceva care o voi ascunde-o intr-o stropitoare (de flori) .Merci mult pt. idee.

California,sa-ti traiasca.Te-ai hotarat ce meniu faci?

pt. fructe "scaldate" in ciocolata am o alta smecherie icon_biggrin.gif exista un bol(in care pui bucati de ciocolata) si sub care pui o lumanare sa arda.Ciocolata se topeste si cu niste frigarui bagi fructele in ciocolata.Am sa fac foto la smecheria asta sa vedeti cum arata.Cred ca esista si in Europa.Copii sunt inebuniti dupa asa ceva.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ange
mesaj Apr 30 2006, 02:06 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 205
Inregistrat pe: 20-February 05
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 21,648



uite aici ca de explicat mai greu tongue.gif
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Apr 30 2006, 02:34 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



Frigarui reci: pe bat am bagat o rosie mica, o maslina, o mozzarella mica, o ridiche si un wurster micut.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ange
mesaj Apr 30 2006, 09:26 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 205
Inregistrat pe: 20-February 05
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 21,648



Chrisa,ai idee pe ce stau fructele alea in cosuri?sunt pe betze?nu vad ce scrie...
super tare ideea.poti pune o foto ceva mai mare te rog frumos.merci.

Adriana,merci.tereee interesant tortul de la 9 ani.sa nu-mi spui ca ai o forma de blat in forma de 9?!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

5 Pagini V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 30th July 2014 - 09:12 PM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare