2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Mincare indiana?
Adriana Nicoleta
mesaj Jul 25 2009, 10:15 PM
Trimis la #21

.

Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760

CITAT(apsara @ Jul 25 2009, 07:12 PM) *
Adriana, chiar daca nu prea scriu sunt prin preajma! biggrin.gif Da´promit sa vin cu retete de prin zona.

Bine atunci si pentru a doua parte foaarte bine, eu astept, sunt deja citeva retete spaniole pe aici dar putine. Mai ales ca din toamna m-oi duce cred si la curs de spaniola, olè laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
utilizator_10161
mesaj Mar 29 2012, 04:58 AM
Trimis la #22

micro Bucatar

Grup: Membri
Postari: 6
Inregistrat pe: 31-October 09
Membrul Nr.: 54,737

QUOTE(Lizura @ May 14 2006, 11:35 PM) *
Ma intereseaza cum pregatesc ei acel sos alburiu care pare pe baza de iaurt si
puiul acela rosu Tandori.

Raita ... am citit toate postarile sa aflu la ce te referi. Eu modific toate retetele dupa cum imi convine, altfel n-as putea sa maninc nimic din bucataria altora.

Iaurtul il frec cu sare si apa sa nu fie prea solid/gros si adaug ceapa tocata si spalat sa iasa iuteala, las sa se scurga bine si amestec cu iaurt. Folosesc orice verdeata am la indemana si castraveti tocati cu seminte, in caz ca e foarte batrin leguma ii scot semintele dar de obicei cumpar din acele de pus la murat care au seminte fine. Amestec bine si-l decorez cu boia de ardei dulce si piper negru macinat, fac niste cerculete, racit in frigider inainte de servit si e perfect si langa pilaf indian Biryani ca si langa Somoze. Alte mancaruri nu prea fac in ultima vreme.

Acel pui inrosit imi place si mie dar mergem in restaurant sa-l mancam, n-am idee cum se face, cred ca este colorat cu safran in solutia de marinat, o sa incerc mai incolo dupa ce ma mai documentez din computer din retetele indiene.
Go to the top of the page

+Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 05:26 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare