![]() ![]() |
Feb 9 2011, 10:54 PM
Trimis la
|
|
![]() în_sorită Grup: Moderatori Postari: 3,668 Inregistrat pe: 27-October 06 De la: cit mai la vest Membrul Nr.: 34,588 |
dar nu pot sa intind aluatul asa de subtire cum o faceti voi. Adica ramane foaia cam groasa mai insista cu sucitorul si nu te da batuta cu una cu doua - cred ca asta e tot secretul -------------------- |
|
|
|
Feb 21 2011, 08:44 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 19 Inregistrat pe: 9-October 09 Membrul Nr.: 54,244 |
Astazi dupa-masa le-am executat si eu
|
|
|
|
|
|
|
May 12 2011, 11:35 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 15 Inregistrat pe: 12-February 04 De la: Timisoara (Timisoara) Membrul Nr.: 11,835 |
Prima data cand am incercat reteta asta m-am simtit cea mai nepriceputa bucatareasa din lume.Nu puteam intelege cum voua v-au iesit asa pufosenii iar mie cele mai oribile cornuri din lume.Nici n-au crescut si dupa ce le-am copt , cel putin cand s-au racit puteam sa-mi sparg capul cu ele. Dar , ambitioasa din fire , le-am facut din nou. Si m-am indragostit atat de tare de reteta asta incat fac in fiecare saptamana cornuri, ba cu gem, ba cu mee, cu ciocolata, depinde ce cere publicul. Asadar multumiri din suflet pentru aceasta reteta si drept recompensa fac cinste cu un pahar de laptic si un cornulet ! Asa am patit si eu prima data, cand s-au racit erau tari ca piatra. Ce ai facut diferit a doua oara? Eu m-am gandit ca poate nu am pus destul lapte dar nu am mai avut cand sa incerc inca o data... |
|
|
|
May 13 2011, 03:00 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,555 Inregistrat pe: 22-December 05 De la: De Nederlands Membrul Nr.: 29,531 |
nu le-am umplut cu nimic...dar fie-mea a halit deja 2 sigur le voi repeta si diseara imi fac timp sa studiez problema necunoscutelor - in cazxul meu - in atasarea de poze aici...si lipesc si-o "dovada". -------------------- |
|
|
|
May 14 2011, 02:02 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,555 Inregistrat pe: 22-December 05 De la: De Nederlands Membrul Nr.: 29,531 |
eu n-am intins cu sucitorul, si l-am luat la "masat" si tras...ca pe un aluat de pizza si nu i-am mai scos bulele de aer plus ca eu si sucitorul cu suntem prieteni Acest mesaj a fost editat de apetito: May 14 2011, 02:04 PM -------------------- |
|
|
|
May 14 2011, 05:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,397 Inregistrat pe: 24-November 06 De la: Bucovina Membrul Nr.: 35,063 |
dovada eu n-am intins cu sucitorul, si l-am luat la "masat" si tras...ca pe un aluat de pizza si nu i-am mai scos bulele de aer plus ca eu si sucitorul cu suntem prieteni In sfarsit, o poza! Dolofanelele tale sunt mortale, arata grozav! -------------------- Don't drink and drive, smoke and fly!
|
|
|
|
May 14 2011, 06:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,489 Inregistrat pe: 20-January 10 De la: romania Membrul Nr.: 56,353 |
dovada eu n-am intins cu sucitorul, si l-am luat la "masat" si tras...ca pe un aluat de pizza si nu i-am mai scos bulele de aer plus ca eu si sucitorul cu suntem prieteni OOO, ce bine arata! Cred ca sunt extraordinare, mai ales ca vedem si dovada Seama cu 'cozile de homar' ale lui Buddy. Vorba Mirelei, ar fi excelent un obicei din partea ta sa pui si poze de acum! -------------------- |
|
|
|
May 14 2011, 07:41 PM
Trimis la
|
|
|
merci fetilii
eu pozez...si mai postez pe unde se poate mai usor, nuuuu...nu la concurenta dar am rafuieli cu micsorarea m-a ajutat zoazo cu un link, studiez problema si n-o las asa -------------------- |
|
|
|
May 14 2011, 08:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,327 Inregistrat pe: 2-January 08 De la: timisoara Membrul Nr.: 40,681 |
dovada Foarte frumoase cornulete ai facut!eu n-am intins cu sucitorul, si l-am luat la "masat" si tras...ca pe un aluat de pizza si nu i-am mai scos bulele de aer plus ca eu si sucitorul cu suntem prieteni Asa sa ne mai pui poze. -------------------- |
|
|
|
May 14 2011, 10:11 PM
Trimis la
|
|
|
merci cerra
dar nu erau cornulete...sunt de dimensiunile unui croissant copiilor trebuie sa le spun ca sunt croissante...ca nu stiau ce-s cornurile dar incercam sa implementam notiuni noi -------------------- |
|
|
|
May 14 2011, 10:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,327 Inregistrat pe: 2-January 08 De la: timisoara Membrul Nr.: 40,681 |
merci cerra Sa va fie de bine!dar nu erau cornulete...sunt de dimensiunile unui croissant copiilor trebuie sa le spun ca sunt croissante...ca nu stiau ce-s cornurile dar incercam sa implementam notiuni noi numai conteaza cornuri (cornulete) arata ff bine. -------------------- |
|
|
|
Jul 4 2011, 10:03 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Culinareasa lunii Postari: 1,252 Inregistrat pe: 30-March 11 De la: Calarasi Membrul Nr.: 235,883 |
Am prestat cu incredere aceste cornuri vazand tot ce ati scris voi aici despre acest aluat.
Se comporta intradevar minunat, iar cornurile si saleurile ies de nota zece si se infuleca cu viteza luminii! Ma consider fericita ca am dat peste aceasta reteta si multumesc si eu celei care ne-a impartasit-o, cu plecaciuni! Am facut cornuri, Sunt foarte pufoase,se vede? Dar si saleurile asezonate binisor cu cascaval si pe interior si pe exterior merg bine si cu berea dar si cu Busuioaca de bohotin! Super-reteta!
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|