Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
May 20 2006, 02:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,872 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Franta Membrul Nr.: 30,436 |
iar daca o faci: cand incepi sa o mananci faci si tu o cruce mare si musti cu toata pofta! (glumesc) Acest mesaj a fost editat de andreea fr: May 20 2006, 02:06 PM |
|
|
|
May 20 2006, 03:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 264 Inregistrat pe: 8-September 04 De la: London Membrul Nr.: 16,833 |
Hop si eu
Lau, eu nu am pus galbenusuri la crema. In "afara" nu se mananca oua crude, daca vrei neaparat galbenusuri cauta oua pasteurizate si ai scapat de probleme. Desi riscul de Salmonella este scazut ... tin minte ceva de genul 1 ou la 10000. Oricum sunt foarte putini care realizeaza ca au fost infectati cu bacterii patogene dupa ce au mancat ceva contaminat. Auzi clasicul "mi-a picat greu" desi au fost papat cateva colonii de bacterii care au facut ravagii si au avut noroc ca sistemul imunitar a putut sa lupte. Nu suntem foarte responsabili cu mancarea, in general pentru ca sunt foarte putini care stiu ce, cum,cand, de ce etc. Acest mesaj a fost editat de Vulpizza: May 20 2006, 03:18 PM
Imagini Atasate
-------------------- "Dupa mine potopul"
|
|
|
|
|
|
|
May 20 2006, 10:22 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
danluc arata minunat amandina ta
vad ca m-ai ascultat si ai taiat blatul dupa ce l-ai lasat la frigider vulpizza, amandina ta zici ca e de la cofetarie si apropo de aviara.. deci eu am pus (conform retetei ) 3 galbenusuri crude in crema.. va anunt ca traiesc, ma simt excelent,iar temperatura corpului e normala, n-am nici-un spasm. Sant sanatoasa, ceea ce va doresc si voua Pana acum nu s-a confirmat nici-un caz de gripa la om, si kestia asta cu aviara e de cateva luni bune.. depinde de unde cumparati si ouale, evident. Daca vreti , puteti scoate galbenusurile din crema, dar o faceti pe raspunderea voastra |
|
|
|
May 21 2006, 01:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 290 Inregistrat pe: 1-March 06 Membrul Nr.: 30,592 |
|
|
|
|
May 21 2006, 01:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,527 Inregistrat pe: 11-November 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 28,786 |
vulpitza, chiar ca arata de cofetarie, imi spui te rog cum ai facut glazura? -------------------- Asa, si?
![]() |
|
|
|
May 21 2006, 05:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 368 Inregistrat pe: 6-December 05 De la: israel Membrul Nr.: 29,272 |
QUOTE(Pocahontas @ May 20 2006, 10:22 PM) [snapback]218573[/snapback] danluc arata minunat amandina ta vad ca m-ai ascultat si ai taiat blatul dupa ce l-ai lasat la frigider vulpizza, amandina ta zici ca e de la cofetarie si apropo de aviara.. deci eu am pus (conform retetei ) 3 galbenusuri crude in crema.. va anunt ca traiesc, ma simt excelent,iar temperatura corpului e normala, n-am nici-un spasm. Sant sanatoasa, ceea ce va doresc si voua Pana acum nu s-a confirmat nici-un caz de gripa la om, si kestia asta cu aviara e de cateva luni bune.. depinde de unde cumparati si ouale, evident. Daca vreti , puteti scoate galbenusurile din crema, dar o faceti pe raspunderea voastra incerc sa fiu cit mai ascultaroare -------------------- luci
|
|
|
|
May 21 2006, 11:10 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
yta arata foarte misto tortu'-amandina, creca o sa-ti dai soacra pe spate ... sper ca nu definitiv
sa ne zici impresii, expresii, cum a fost, ce-a iesit, ce gust, ce aroma, ce mireasma |
|
|
|
May 22 2006, 12:01 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 983 Inregistrat pe: 15-August 05 De la: Canada Membrul Nr.: 26,458 |
Iata si micutele mele. eu n-am avut glazura de caramel asa ca m-am chinuit sa incropesc una din zahar pudra, cacao, apa dar nu mi-a reusit, deh, mai lucrez la asta. Mie micutele mi-au potolit dorul de amandine de acasa, multam Poca.
PS. Mi-a scapat un desht' cam adanc intr-o amandina cand le-am pus in caserola, faceti-va si voi ca n-ati vazut -------------------- ![]() |
|
|
|
May 22 2006, 07:29 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 290 Inregistrat pe: 1-March 06 Membrul Nr.: 30,592 |
QUOTE(Pocahontas @ May 21 2006, 09:10 PM) [snapback]218793[/snapback] yta arata foarte misto tortu'-amandina, creca o sa-ti dai soacra pe spate ... sper ca nu definitiv sa ne zici impresii, expresii, cum a fost, ce-a iesit, ce gust, ce aroma, ce mireasma Cu parere de rau va spun ca n-am putut sa va aduc si o sectiune.In cele din urma familionul soacrei s-a hotarit sa iasa la iarba verde, cu tot cu tort,si cind sa-l taie si-au dat seama ca n-au cutit corespunzator,asa ca tortul a fost taiat cu un cutit mititel si coada de furculita de dat pe spate sigur i-am dat pe toti(asta era si scopul)dar impresii si expresii au fost dar retinute ca astea sint cam invidioase . nici eu n-am facut crema cu oua.Am facut-o din unt si finetti.Una peste alta...a fost super la gust. |
|
|
|
May 22 2006, 10:40 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 151 Inregistrat pe: 11-January 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 29,785 |
QUOTE(Pocahontas @ May 18 2006, 12:20 PM) [snapback]218146[/snapback] cami, cu parere de rau dar cu sinceritate-n glas eu am pus glazura azi dimineata pe la ora 09, si acum la ora asta, arata exact la fel ca azi dimineata. in afara de asta , eu o mai folosesc glazura asta si la negrese si nu mi-a facut niciodata figuri. merci mult pt raspuns...acum am vazut pt ca nu prea am mai intrat pe culinar. intr-adevar cred ca am gresit eu glazura. poate am pus prea multa apa..... dar e destul de greu sa nimeresti exact cantitatea de apa..adik nici sa nu iasa pish, nici sa nu stea batz! ca vorba aia, o glajura trebuie sa curga.... |
|
|
|
May 22 2006, 03:52 PM
Trimis la
|
|
|
Mami de Rege si Printz! Grup: Membri Postari: 4,329 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
|
|
|
|
May 23 2006, 12:36 AM
Trimis la
|
|
bulinuta te bat ! zi repede dupa cate ore ai infipt cutitu-n blat de l-ai taiat patrate ? a ?
pana la urma insa conteaza ca ai fost fascinata si incantata de gust |
|
|
|
May 23 2006, 07:40 AM
Trimis la
|
|
|
Mami de Rege si Printz! Grup: Membri Postari: 4,329 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
Aaaa, dupa vreo 3h!
Numai ca...le-am lasat cam mult pe masa sa se intareasca glazura (mai bine zis am uitat de ele... Dar super bune!! Am facut ravagii la serviciu, plus ca m-a certat si sotzu' ca lui nu i-au mai ramas deloc... Acest mesaj a fost editat de bulinuta: May 23 2006, 05:35 PM |
|
|
|
May 23 2006, 05:01 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 96 Inregistrat pe: 17-October 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5,060 |
|
|
|
|
May 23 2006, 09:21 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 122 Inregistrat pe: 19-April 05 De la: FRANCE Membrul Nr.: 23,477 |
Ce mai,o adevarata artista
|
|
|
|
May 23 2006, 10:06 PM
Trimis la
|
|
irbis arata super amandinele, cred ca au iesit tare bune
bulinuta, sa-mi dai flori, vezi cate retete iti fac |
|
|
|
May 23 2006, 11:23 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 96 Inregistrat pe: 17-October 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5,060 |
Au iesit tare bune si mi s-a reprosat in timp ce se indopau cu ele "nu mai fa prajituri bune ca ne ingrasam!"
Am reusit sa mai salvez cateva pe care sa le mananc maine dimineata. A fost destul de greu sa ma abtin cand mi le mancau in fata, dar seara mai subtire cu dulciurile. Am facut-o in tava clasica a cuptorului care e mare si prin urmare am avut un blat subtire si mare pe care l-am taiat la jumatatea tavii. Trebuie sa cumpar si eu o tave ca a ta, micuta si mai inalta. Sunt tare mandra de robotelul meu Braun care ma ajuta foarte mult sa fac totul rapid (si la tigrut si-a facut treaba mititelul). |
|
|
|
May 24 2006, 10:27 PM
Trimis la
|
|
sa-ti traiasca robotu' si fie ca circuitele sa-l tina cat mai mult
neaparat sa iti iei o tava mai mica si mai inalta, eu o folosesc la majoritatea prajiturilor. |
|
|
|
May 25 2006, 02:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 303 Inregistrat pe: 2-April 05 De la: Cipru Membrul Nr.: 23,026 |
Pocaaaaaaaaa....saru'manaaaaaaa ptr reteta asta!!!!!!!! E perfecta....mi s-a ridicat tensiunea de bucurie..nu mai pot!!!! Inca nu am glazurat-o ,dar am taiat o margine sa gust ca muream de pofta...phoaaaaaa..n-am cuvinte!Eu am pus si rom..mmmmm...e o nebunie!!! Diseara le tai si pun glazura,iar maine bag poze.
Nu ai idee, Poca,cat de incantata sunt Mii de multumiri!!!! Ai avut dreptate ca e cea mai buna prajitura! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si ce vrei tu! Te-am pupat Alina -------------------- |
|
|
|
May 25 2006, 03:56 PM
Trimis la
|
|
Moaaaaaaaaaaaa alina... ce izbucnire! cat entuziasm! cata bucurie
ma bucur mult ca ti-a iesit bine (nici nu se putea altfel) vezi s-o tii la frigider pana o tai , ca sa vada frumos marginile , crema, alea alea. astept poza cu minunea |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|