> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

29 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mini amandine
andreea fr
mesaj May 20 2006, 02:06 PM
Trimis la #41

Master of disaster

Grup: Membri
Postari: 1,872
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Franta
Membrul Nr.: 30,436

poca a facut-o si nu a avut nimic draga, si are si ea barbat si copkii icon_biggrin.gif in cazul in care le faci pe aburi sa stii ca nu ai schimbat cu nimic textura oualor, ele raman pe jumatate crude, singura schimbare ar fi ca ccc crema va iesi putin mai groasa. parerea mea!

iar daca o faci: cand incepi sa o mananci faci si tu o cruce mare si musti cu toata pofta! (glumesc) icon_biggrin.gif sa revii cu poze!

Acest mesaj a fost editat de andreea fr: May 20 2006, 02:06 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Vulpizza
mesaj May 20 2006, 03:06 PM
Trimis la #42

Captain Cook

Postari: 264
Inregistrat pe: 8-September 04
De la: London
Membrul Nr.: 16,833

Hop si eu icon_biggrin.gif .

Lau,
eu nu am pus galbenusuri la crema. In "afara" nu se mananca oua crude, daca vrei neaparat galbenusuri cauta oua pasteurizate si ai scapat de probleme. Desi riscul de Salmonella este scazut ... tin minte ceva de genul 1 ou la 10000. Oricum sunt foarte putini care realizeaza ca au fost infectati cu bacterii patogene dupa ce au mancat ceva contaminat. Auzi clasicul "mi-a picat greu" desi au fost papat cateva colonii de bacterii care au facut ravagii si au avut noroc ca sistemul imunitar a putut sa lupte. Nu suntem foarte responsabili cu mancarea, in general pentru ca sunt foarte putini care stiu ce, cum,cand, de ce etc.

Acest mesaj a fost editat de Vulpizza: May 20 2006, 03:18 PM
Imagini Atasate
Imagine Atasata

--------------------
"Dupa mine potopul"

+Quote Post
Pocahontas
mesaj May 20 2006, 10:22 PM
Trimis la #43

in coltzul advers

Grup: Membri de onoare
Postari: 24,480
Inregistrat pe: 6-February 04
De la: stanga la dreapta
Membrul Nr.: 11,709

danluc arata minunat amandina ta icon_smile.gif
vad ca m-ai ascultat si ai taiat blatul dupa ce l-ai lasat la frigider wink.gif

vulpizza, amandina ta zici ca e de la cofetarie icon_biggrin.gif, imi place mult motzul ala de crema de pe glazura icon_smile.gif

si apropo de aviara.. deci eu am pus (conform retetei ) 3 galbenusuri crude in crema.. va anunt ca traiesc, ma simt excelent,iar temperatura corpului e normala, n-am nici-un spasm. Sant sanatoasa, ceea ce va doresc si voua icon_biggrin.gif
Pana acum nu s-a confirmat nici-un caz de gripa la om, si kestia asta cu aviara e de cateva luni bune.. depinde de unde cumparati si ouale, evident.
Daca vreti , puteti scoate galbenusurile din crema, dar o faceti pe raspunderea voastra icon_smile.gif

+Quote Post
yta
mesaj May 21 2006, 01:01 PM
Trimis la #44

Captain Cook

Postari: 290
Inregistrat pe: 1-March 06
Membrul Nr.: 30,592

Fiindca ai lasat la aprecierea noastra dimensiunile tavii....m-am gindit sa fac un tort.Tort amandina icon_biggrin.gif .E pentru soacra mea,ca o cheama Elena

Sectiune n-am deocamdata
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagine Atasata

+Quote Post
Bogdana
mesaj May 21 2006, 01:38 PM
Trimis la #45

Master of disaster

Postari: 8,527
Inregistrat pe: 11-November 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 28,786

yta, soacra ta o sa fie extrem de impresionata, arata foarte fain tortul si galbenul pe maro e...delicios rolleyes.gif o feliuta nu arati si tu pt partea salivatoare? icon_smile.gif

vulpitza, chiar ca arata de cofetarie, imi spui te rog cum ai facut glazura?

--------------------
Asa, si?

+Quote Post
danluc77
mesaj May 21 2006, 05:40 PM
Trimis la #46

Captain Cook

Postari: 368
Inregistrat pe: 6-December 05
De la: israel
Membrul Nr.: 29,272

QUOTE(Pocahontas @ May 20 2006, 10:22 PM) [snapback]218573[/snapback]

danluc arata minunat amandina ta icon_smile.gif
vad ca m-ai ascultat si ai taiat blatul dupa ce l-ai lasat la frigider wink.gif

vulpizza, amandina ta zici ca e de la cofetarie icon_biggrin.gif, imi place mult motzul ala de crema de pe glazura icon_smile.gif
si apropo de aviara.. deci eu am pus (conform retetei ) 3 galbenusuri crude in crema.. va anunt ca traiesc, ma simt excelent,iar temperatura corpului e normala, n-am nici-un spasm. Sant sanatoasa, ceea ce va doresc si voua icon_biggrin.gif
Pana acum nu s-a confirmat nici-un caz de gripa la om, si kestia asta cu aviara e de cateva luni bune.. depinde de unde cumparati si ouale, evident.
Daca vreti , puteti scoate galbenusurile din crema, dar o faceti pe raspunderea voastra icon_smile.gif

incerc sa fiu cit mai ascultaroare rolleyes.gif

--------------------
luci

+Quote Post
Pocahontas
mesaj May 21 2006, 11:10 PM
Trimis la #47

in coltzul advers

yta arata foarte misto tortu'-amandina, creca o sa-ti dai soacra pe spate ... sper ca nu definitiv laugh.gif
sa ne zici impresii, expresii, cum a fost, ce-a iesit, ce gust, ce aroma, ce mireasma icon_biggrin.gif

+Quote Post
Kitty-1
mesaj May 22 2006, 12:01 AM
Trimis la #48

Big Chef

Postari: 983
Inregistrat pe: 15-August 05
De la: Canada
Membrul Nr.: 26,458

Iata si micutele mele. eu n-am avut glazura de caramel asa ca m-am chinuit sa incropesc una din zahar pudra, cacao, apa dar nu mi-a reusit, deh, mai lucrez la asta. Mie micutele mi-au potolit dorul de amandine de acasa, multam Poca.
PS. Mi-a scapat un desht' cam adanc intr-o amandina cand le-am pus in caserola, faceti-va si voi ca n-ati vazut wink.gif

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
yta
mesaj May 22 2006, 07:29 AM
Trimis la #49

Captain Cook

Postari: 290
Inregistrat pe: 1-March 06
Membrul Nr.: 30,592

QUOTE(Pocahontas @ May 21 2006, 09:10 PM) [snapback]218793[/snapback]

yta arata foarte misto tortu'-amandina, creca o sa-ti dai soacra pe spate ... sper ca nu definitiv laugh.gif
sa ne zici impresii, expresii, cum a fost, ce-a iesit, ce gust, ce aroma, ce mireasma icon_biggrin.gif

Cu parere de rau va spun ca n-am putut sa va aduc si o sectiune.In cele din urma familionul soacrei s-a hotarit sa iasa la iarba verde, cu tot cu tort,si cind sa-l taie si-au dat seama ca n-au cutit corespunzator,asa ca tortul a fost taiat cu un cutit mititel si coada de furculita mad.gif ,si eu ma uitam cu durere in suflet cum il mutilau ca muncisem ceva la el....
de dat pe spate sigur i-am dat pe toti(asta era si scopul)dar impresii si expresii au fost dar retinute ca astea sint cam invidioase .
nici eu n-am facut crema cu oua.Am facut-o din unt si finetti.Una peste alta...a fost super la gust.

+Quote Post
cami_t
mesaj May 22 2006, 10:40 AM
Trimis la #50

Bucataras

Postari: 151
Inregistrat pe: 11-January 06
Membrul Nr.: 29,785

QUOTE(Pocahontas @ May 18 2006, 12:20 PM) [snapback]218146[/snapback]

cami, cu parere de rau dar cu sinceritate-n glas icon_smile.gif itzi zic atat: ai gresit glazura ! spun asta pt ca mi s-a intamplat si mie acu ceva timp, tot cu glazura asta , sa arate bine cand o torn pe prajitura, etc, iar a doua zi sau peste cateva ore glazura sa dispara si sa ramana un pish pe prajitura. Dar de-atunci am mai crescut tongue.gif , si am invatat ca atunci cand prepari glazura , sa folosesti doar apa foarte rece, si sa pui foarte putina, sa amesteci bine... n-are cum sa nu iasa.
eu am pus glazura azi dimineata pe la ora 09, si acum la ora asta, arata exact la fel ca azi dimineata.
in afara de asta , eu o mai folosesc glazura asta si la negrese si nu mi-a facut niciodata figuri.

merci mult pt raspuns...acum am vazut pt ca nu prea am mai intrat pe culinar. intr-adevar cred ca am gresit eu glazura. poate am pus prea multa apa..... dar e destul de greu sa nimeresti exact cantitatea de apa..adik nici sa nu iasa pish, nici sa nu stea batz! ca vorba aia, o glajura trebuie sa curga....

+Quote Post
bulinuta
mesaj May 22 2006, 03:52 PM
Trimis la #51

Mami de Rege si Printz!

Postari: 4,329
Inregistrat pe: 10-January 05
Membrul Nr.: 20,159

Si ale mele...
Foarte bune, dar n-am nimerit eu prea bine glazura...Toti s-au lins pe degete!! Acordam 5 stelute!!! Asa trec eu in dreptul retetelor...stelute! Maximul este 5. wink.gif

Acest mesaj a fost editat de bulinuta: May 22 2006, 04:10 PM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
Pocahontas
mesaj May 23 2006, 12:36 AM
Trimis la #52

in coltzul advers

bulinuta te bat ! zi repede dupa cate ore ai infipt cutitu-n blat de l-ai taiat patrate ? a ?
pana la urma insa conteaza ca ai fost fascinata si incantata de gust icon_smile.gif

+Quote Post
bulinuta
mesaj May 23 2006, 07:40 AM
Trimis la #53

Mami de Rege si Printz!

Postari: 4,329
Inregistrat pe: 10-January 05
Membrul Nr.: 20,159

Aaaa, dupa vreo 3h!
Numai ca...le-am lasat cam mult pe masa sa se intareasca glazura (mai bine zis am uitat de ele...rolleyes.gif ) si de la caldurile astea s-a cam deplasat blatul de pe crema...D-aia arata asa strambe! wink.gif
Dar super bune!! Am facut ravagii la serviciu, plus ca m-a certat si sotzu' ca lui nu i-au mai ramas deloc... icon_biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de bulinuta: May 23 2006, 05:35 PM

+Quote Post
Irbis
mesaj May 23 2006, 05:01 PM
Trimis la #54

Bucataras

Postari: 96
Inregistrat pe: 17-October 02
Membrul Nr.: 5,060

Azi nu am mai rezistat tentatiei si am facut si eu minunea asta. Tare buna, dar m-am oprit dupa 4 bucati si o sa-i las pe altii sa se ingrase.
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagine Atasata

+Quote Post
rodi_elodie
mesaj May 23 2006, 09:21 PM
Trimis la #55

Bucataras

Postari: 122
Inregistrat pe: 19-April 05
De la: FRANCE
Membrul Nr.: 23,477

Ce mai,o adevarata artista cool.gif

+Quote Post
Pocahontas
mesaj May 23 2006, 10:06 PM
Trimis la #56

in coltzul advers

irbis arata super amandinele, cred ca au iesit tare bune icon_biggrin.gif
bulinuta, sa-mi dai flori, vezi cate retete iti fac icon_biggrin.gif

+Quote Post
Irbis
mesaj May 23 2006, 11:23 PM
Trimis la #57

Bucataras

Postari: 96
Inregistrat pe: 17-October 02
Membrul Nr.: 5,060

Au iesit tare bune si mi s-a reprosat in timp ce se indopau cu ele "nu mai fa prajituri bune ca ne ingrasam!" icon_biggrin.gif
Am reusit sa mai salvez cateva pe care sa le mananc maine dimineata. A fost destul de greu sa ma abtin cand mi le mancau in fata, dar seara mai subtire cu dulciurile.
Am facut-o in tava clasica a cuptorului care e mare si prin urmare am avut un blat subtire si mare pe care l-am taiat la jumatatea tavii. Trebuie sa cumpar si eu o tave ca a ta, micuta si mai inalta.
Sunt tare mandra de robotelul meu Braun care ma ajuta foarte mult sa fac totul rapid (si la tigrut si-a facut treaba mititelul).

+Quote Post
Pocahontas
mesaj May 24 2006, 10:27 PM
Trimis la #58

in coltzul advers

sa-ti traiasca robotu' si fie ca circuitele sa-l tina cat mai mult icon_biggrin.gif
neaparat sa iti iei o tava mai mica si mai inalta, eu o folosesc la majoritatea prajiturilor.

+Quote Post
AlinaS
mesaj May 25 2006, 02:48 PM
Trimis la #59

Captain Cook

Postari: 303
Inregistrat pe: 2-April 05
De la: Cipru
Membrul Nr.: 23,026

Pocaaaaaaaaa....saru'manaaaaaaa ptr reteta asta!!!!!!!! E perfecta....mi s-a ridicat tensiunea de bucurie..nu mai pot!!!! Inca nu am glazurat-o ,dar am taiat o margine sa gust ca muream de pofta...phoaaaaaa..n-am cuvinte!Eu am pus si rom..mmmmm...e o nebunie!!! Diseara le tai si pun glazura,iar maine bag poze.
Nu ai idee, Poca,cat de incantata sunt icon_smile.gif Maine ma intalnesc cu prietenele mele,romance,sa vezi ce-o sa fie la botul nostru laugh.gif
Mii de multumiri!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Ai avut dreptate ca e cea mai buna prajitura!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si ce vrei tu!
Te-am pupat
Alina

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Pocahontas
mesaj May 25 2006, 03:56 PM
Trimis la #60

in coltzul advers

Moaaaaaaaaaaaa alina... ce izbucnire! cat entuziasm! cata bucurie tongue.gif
ma bucur mult ca ti-a iesit bine (nici nu se putea altfel) icon_smile.gif
vezi s-o tii la frigider pana o tai , ca sa vada frumos marginile , crema, alea alea.
astept poza cu minunea icon_smile.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

29 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

4 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (4 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 05:28 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare