![]() ![]() |
Dec 9 2007, 06:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
CITAT A pimit warn pentru ca si-a sters continutul mesajelor în totalitate.Dupa care i s-a atras atentia ,sa repuna la loc ce a setrs,pentru ca stia -sergerea de mesaje duce la banare.A spus ca i se fîlfîie de ban.Deci warnul nu i s-a dat miseleste,i s-a dat în loc de ban! A stiut foarte bine ce a facut,iar dupa luni de zile si-a amintit...oare de ce?? 1. am zis atunci de ce mi-am sters mesajele, ca sa nu te deranjez, doamna maya 2. tot atunci am zis ca le-as pune la loc daca mi-as fi amintit exact ce am scris in ele 3. tot atunci am specificat ca le-am sters pt ca m-ati atacat verbal, mi-e lene sa caut acum exact, era ceva gen "ia nu ne mai da tu lectii noua". din memoria-mi de lemn reprodus. 4. mi-am adus aminte mai de mult dar am tot uitat sa zic public, am plecat pe 28 si am revenit in septembrie asa ca m-am trezit cu warnul in nas. 5. eu din experianta de forumist internaut stiu ca fiecare abatere se anunta, fie pe vreun subiect dedicat (averturi si banari) fie pe privat, mail, etc, gen, bai fraiere, ai deranjat, ia vezi. nu a fost cazul, am gasit picatzele acolosha. dar cum spuneam vorba cantecului, nu mai stiu ce la putere. chiar e pe nemeritat 75%, parerea mea, s-a dat din burta si nu stiu cand, din senin, desi am explicat clar de ce am modificat mesajele, am obosit, repet, sa o lasam balta, ok? da-le draq de averturi, "ie" de la mos craciun. editez iar: nu mai intru pe subiect, mi-e perpendicular, sanatate si virtute. Acest mesaj a fost editat de BD: Dec 9 2007, 06:12 PM -------------------- |
|
|
|
Dec 9 2007, 07:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
lanceloate lasa-ma bre 1. am zis atunci de ce mi-am sters mesajele, ca sa nu te deranjez, doamna maya 2. tot atunci am zis ca le-as pune la loc daca mi-as fi amintit exact ce am scris in ele 3. tot atunci am specificat ca le-am sters pt ca m-ati atacat verbal, mi-e lene sa caut acum exact, era ceva gen "ia nu ne mai da tu lectii noua". din memoria-mi de lemn reprodus. 4. mi-am adus aminte mai de mult dar am tot uitat sa zic public, am plecat pe 28 si am revenit in septembrie asa ca m-am trezit cu warnul in nas. 5. eu din experianta de forumist internaut stiu ca fiecare abatere se anunta, fie pe vreun subiect dedicat (averturi si banari) fie pe privat, mail, etc, gen, bai fraiere, ai deranjat, ia vezi. nu a fost cazul, am gasit picatzele acolosha. dar cum spuneam vorba cantecului, nu mai stiu ce la putere. chiar e pe nemeritat 75%, parerea mea, s-a dat din burta si nu stiu cand, din senin, desi am explicat clar de ce am modificat mesajele, am obosit, repet, sa o lasam balta, ok? da-le draq de averturi, "ie" de la mos craciun. editez iar: nu mai intru pe subiect, mi-e perpendicular, sanatate si virtute. BD,vrei neaparat sa devina o discutie privata.Eu am vrut sa-ti arat ca pentru mine nu e,si nu vin sa ma plîng, desi scriind acum..se pare ca o fac. 1-Nu aveai dreptul sa o faci.Ai facut/editat/sters,apoi ai anuntat..nu le mai întoarce ca deja arata ca la gradinita.PE MINE NU M-A DERANJAT DISCUTIA CONTRADICTORIE!!! Acu fiind tot sters,vrei ca eu sa par de mos craciun.Si eu spun cîteodata rahaturi,care dupa o vreme poate as vrea sa dispara..dar nu o fac,pentru ca pot sta drepti pentru ce am scris.Daca asa am zis,si asa am simtit atunci în momentul de fata,cînd am facut-o...asta este!! 2-si daca ai fi re-pus,nu ai mai fi scris continutul în întregime,asa cum era,pentru ca nu era în favoarea ta! 3-Nu le-ai sters ca te-a atacat careva verbal! Nimeni nu te-a jignit,nimeni nu a folosit un limbaj de mahala în afara de tine..si pentru ca,citiind apoi,ai vazut si tu cum aparea ceea ce ai scris..te-ai luminat ,si ai facut manevre de gradi!!! Ti-am mai spus: Ai scris,stai drepti pentru ceea ce ai scris,nu sterge si nu veni cu reproduceri,ca nu mai are nici un sens! 4-Exact în data de 28 august,ti-am scris direct la mesajul cu pricina,ca stergerea de mesaje/continut are urmari..ai spus ca ti se fîlfîie de ban.Considerînd ca te-am anuntat acolo,nu am mai deschis un subiect extra,ca,ma repet:nu sîntem la gradinita!!Ai plecat în august pentru cîteva zile,si acum înainte de Craciun te-ai trezit ca ai warn???Hai sa fim seriosi.. 5-fiind anuntata(la subiect) ,ca ceea ce ai facut are urmare,nu am mai deschis un subiect pe aceasta tema,tocmai pentru ca erai pe picior de plecare...si atunci nu ma mai spala nici apa din Pacific!!Cine stie ce acuzatii îmi erau adresate.. M-am saturat de acuzatiile tale,ca ti-am dat warn miseleste,si de altele..si îti spun pentru ultima data.Aceasta hotarîre nu am luat-o singura!! Daca doresti sa te mai întinzi,nu ai decît..eu,pentru persoana mea,consider ca am coborît destul,si de aceea ma opresc aici. Îti doresc o seara placuta,o viata frumoasa,la cît mai multe retete(le voi indexa,negresit) si Sarbatori Fericite!! Toate cele bune -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2007, 07:03 PM
Trimis la
|
|
![]() xxxxxxxxxx Grup: Membri de onoare Postari: 2,611 Inregistrat pe: 19-March 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 12,856 |
lanceloate lasa-ma bre 1. am zis atunci de ce mi-am sters mesajele, ca sa nu te deranjez, doamna maya 2. tot atunci am zis ca le-as pune la loc daca mi-as fi amintit exact ce am scris in ele 3. tot atunci am specificat ca le-am sters pt ca m-ati atacat verbal, mi-e lene sa caut acum exact, era ceva gen "ia nu ne mai da tu lectii noua". din memoria-mi de lemn reprodus. 4. mi-am adus aminte mai de mult dar am tot uitat sa zic public, am plecat pe 28 si am revenit in septembrie asa ca m-am trezit cu warnul in nas. 5. eu din experianta de forumist internaut stiu ca fiecare abatere se anunta, fie pe vreun subiect dedicat (averturi si banari) fie pe privat, mail, etc, gen, bai fraiere, ai deranjat, ia vezi. nu a fost cazul, am gasit picatzele acolosha. dar cum spuneam vorba cantecului, nu mai stiu ce la putere. chiar e pe nemeritat 75%, parerea mea, s-a dat din burta si nu stiu cand, din senin, desi am explicat clar de ce am modificat mesajele, am obosit, repet, sa o lasam balta, ok? da-le draq de averturi, "ie" de la mos craciun. editez iar: nu mai intru pe subiect, mi-e perpendicular, sanatate si virtute. Io te las da nu inteleg, ai primit warn in loc de ban, desi nu te deranjeaza cu nimic ai facut umpic de atmosfera aici, acu nu te mai intereseaza:)) Eu pt setrgere de mesaje dau ban direct, nu-mi pasa motivele, ai distrus un subiect, ban. Unele banuri se sterg daca mi se pare mie ca userul a avut o scapare si nu va mai face, warn-urlie se sterg la fel, cand imi amintesc, daca cred ca e ok. Daca nu-l scot ramane acolo, inseamna ca ai gresit si trebuie sa-ti ispasesti pedeapsa:) Ai editat mesajele pt ca ai scris tampenii, daca scrii o tampenie o lasi acolo. Edit inseamna "corectura" nu stergere de mesaje in masa. Zilele trecute ai mai scris niste mesaje pe care ai vrut sa le stergi da nu prea iti mai venea sa o faci, ceea ce inseamna ca ti-ai invatat lectia:) Warn-ul este o chestie minora si nu se anunta, banul in schimb se anunta pe topicul special facut pt asta. So, subject closed. -------------------- |
|
|
|
Dec 9 2007, 11:57 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
Io te las da nu inteleg, ai primit warn in loc de ban, desi nu te deranjeaza cu nimic ai facut umpic de atmosfera aici, acu nu te mai intereseaza:)) Eu pt setrgere de mesaje dau ban direct, nu-mi pasa motivele, ai distrus un subiect, ban. Unele banuri se sterg daca mi se pare mie ca userul a avut o scapare si nu va mai face, warn-urlie se sterg la fel, cand imi amintesc, daca cred ca e ok. Daca nu-l scot ramane acolo, inseamna ca ai gresit si trebuie sa-ti ispasesti pedeapsa:) eheheheeeeeeeeee, o data cu aceasta discutzie, mi-aduc si io aminte cum am luat ban direct ( cre'ca anu' trecut |
|
|
|
Dec 10 2007, 07:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
n-am tzinut pica pe nimeni. Noi sa fim sanatosi sa scuatem cozonaci luciosi nici io, exact, case closed. -------------------- |
|
|
|
Dec 10 2007, 08:14 AM
Trimis la
|
|
Zilele trecute ai mai scris niste mesaje pe care ai vrut sa le stergi da nu prea iti mai venea sa o faci, ceea ce inseamna ca ti-ai invatat lectia:) am vrut io sa sterg ce??? parca suntem la gradinita. esti cu capu' rau de tot sau ai luat fo pastila maya? vezi ca e subiect cu victimizare in masa, pisi, nu mai sunt de mult la scoala, lasati-ma cu lectiile voastre, ceva concret ai prietene sau ce ti s-a turnat pe teava, nu? hai mult pa si tie, vorbesti fara sa stii despre ce s-a discutat, varianta mea ai vrut sa o afli sau numai ce a dat maya pe goarna ai papat? si meri crizmas alea alea chestii socoteli Acest mesaj a fost editat de BD: Dec 10 2007, 08:15 AM -------------------- |
|
|
|
Dec 10 2007, 09:28 AM
Trimis la
|
|
![]() xxxxxxxxxx Grup: Membri de onoare Postari: 2,611 Inregistrat pe: 19-March 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 12,856 |
am vrut io sa sterg ce??? parca suntem la gradinita. esti cu capu' rau de tot sau ai luat fo pastila maya? vezi ca e subiect cu victimizare in masa, pisi, nu mai sunt de mult la scoala, lasati-ma cu lectiile voastre, ceva concret ai prietene sau ce ti s-a turnat pe teava, nu? hai mult pa si tie, vorbesti fara sa stii despre ce s-a discutat, varianta mea ai vrut sa o afli sau numai ce a dat maya pe goarna ai papat? si meri crizmas alea alea chestii socoteli http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=413006 Ia de citeste aici ca vad ca ai memoria scurta. In plus fara de asta, pentru cultura ta generala, de orice editare la mai mult de 2 mesaje aflu instant. In august dupa ce am vazut ca ai sters i-am zis lui Maya sa-ti dea ban instant. Ea fiind mai domoala te-a iertat si rezultatele se vad acum. So, daca ai de gand sa te iei in gura cu mine sa stii ca pierzi instant. Sfatul meu pt tine este sa eviti subiectul asta de azi inainte pentru ca vad ca te afunzi din ce in ce mai rau. -------------------- |
|
|
|
Dec 10 2007, 10:51 AM
Trimis la
|
|
nu este vorba de subiectul ala lance, n-are nici o treaba cu cumatrul vietii pe care il poti vedea cat e de ignore demult.
vorbesti pe langa subiect total. e vorba de o disputa mai veche in care mi-am editat alte mesaje. dar tu da cu paru', eu cand iti spun ca treaba e din august si tu imi dai linc cu noiembrie ce sa cred, ca nu stii sa citesti? ce am zis a ramas asa: e forumul vostru si faceti cum va taie capul. -------------------- |
|
|
|
Dec 10 2007, 10:55 AM
Trimis la
|
|
ca sa nu te mai obosesc cu editarile, poate e prea mult, cumatrul vietii tale care a dat cu mucii in fasole de o mie de ori a patit ceva? aud? aaa are pile, merci de raspuns.
repet si retine, nu e vorba de discutia aia ci de una in care m-a atacat maya, linkul dat de matale este o mini disputa cu cumatrul, maya a tras, io am retras, ea a contracarat cu warn. capisci? (intrebare retorica) -------------------- |
|
|
|
Dec 10 2007, 01:15 PM
Trimis la
|
|
ca sa nu te mai obosesc cu editarile, poate e prea mult, cumatrul vietii tale care a dat cu mucii in fasole de o mie de ori a patit ceva? aud? aaa are pile, merci de raspuns. repet si retine, nu e vorba de discutia aia ci de una in care m-a atacat maya, linkul dat de matale este o mini disputa cu cumatrul, maya a tras, io am retras, ea a contracarat cu warn. capisci? (intrebare retorica) Link-ul ala ti l-am dat sa-ti demostrez ca ai vrut IAR, dupa faza din AUGUST, sa stergi mesaje da n-ai mai avut tupeul. Citeste toate mesajele in ordine si foloseste-ti creierul inainte sa faci vreo constatare. Faptul ca stau aici si-mi pierd vremea cu tine este pt ca esti user vechi si m-am gandit ca ai o nelamurire si vrei sa ti-o explic. Am gresit, mea culpa. 1. In AUGUST ai sters mesaje, am zis BAN, ai scapat pt ca cineva a fost milos si ti-a dat numai warn, acum isi ia capacele conform principiului "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita". 2. Cumatru are promisa de la mine de acum 2 ani imunitate aici si pana nu apare unu mai smecher ca mine aici sa-l baneze ramane cum am zis eu. 3. Daca-ti mai exersezi cu mine pe forum limbajul de cartier ne suparam definitiv. Pila ta pe forumul asta a expirat si s-ar putea ca MUCII TAI dati in fasole de azi inainte sa te coste. -------------------- |
|
|
|
Dec 11 2007, 02:53 PM
Trimis la
|
|
Lancelor, aberezi dar multumesc frumos, nu servesc amenintari ca la gradinita. La revedere si mult succes in continuare.
-------------------- |
|
|
|
Mar 9 2008, 08:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 440 Inregistrat pe: 2-October 07 De la: România Membrul Nr.: 39,011 |
Nu stiu unde sa justific de aceea am ales acest subiect.Sa nu se creada ca sunt clonata,fiindca am intrat cu nick-name-ul surorii mele mai mici ,ramona t pentru a-i pune un avatar si intrarea s-a facut de pe acelasi ip,fiind laptopul meu.Eu sunt candy si raman doar una
-------------------- Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit.
|
|
|
|
Mar 9 2008, 08:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Nu stiu unde sa justific de aceea am ales acest subiect.Sa nu se creada ca sunt clonata,fiindca am intrat cu nick-name-ul surorii mele mai mici ,ramona t pentru a-i pune un avatar si intrarea s-a facut de pe acelasi ip,fiind laptopul meu.Eu sunt candy si raman doar una no problem -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Mar 9 2008, 08:32 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Suspendat Postari: 3,131 Inregistrat pe: 5-December 04 De la: - Membrul Nr.: 19,157 |
|
|
|
|
Mar 9 2008, 09:02 PM
Trimis la
|
|
cum adica "no problem"? da-i pedeapsa! sa faca 50 de flotari, sa comit-o prajitura etc etc hai ca te stiu inventiva momentan se concentreaza pentru un bb,si de aceea o las sa focuseze acolo unde trebuie..prajiturile mai au timp -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Mar 9 2008, 09:07 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Suspendat Postari: 3,131 Inregistrat pe: 5-December 04 De la: - Membrul Nr.: 19,157 |
|
|
|
|
Mar 10 2008, 03:20 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 440 Inregistrat pe: 2-October 07 De la: România Membrul Nr.: 39,011 |
-------------------- Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit.
|
|
|
|
Dec 24 2010, 01:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 341 Inregistrat pe: 20-April 10 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 57,848 |
Unde pot face "cerere" sa-mi fie ridicat din warn
La alti useri se sterge warn-ul din camaraderenie,io n-am pe nime'...asa ca la cine pot apela ? N-ar fi rau ca acest warn sa fie public ,sa se vada cine il mai are si cine nu.., greseala s-a facut cu public...sa fie si sanctionarea publica ,nu doar zisa si scrisa ...sa fie vizibila for evribadi ! Sper sa nu primesc warn sau ban...pentru indecenta intrebarii ,ca ma astept la orice ! Multumesc cui imi raspunde ! |
|
|
|
Dec 24 2010, 04:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Administratori Postari: 8,001 Inregistrat pe: 7-February 06 De la: cu curca la raze Membrul Nr.: 30,225 |
http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=946035
Ce bine ar fi sa deschizi ochii inainte sa deschizi gura, nu-i asa? Poti citi tot topicul, sau e prea greu pentru tine? Oricum, esti pe drumul cel bun, intai pretinzi ca nu ti s-a asternut covor rosu la intrare, pe urma ca altora li s-a ridicat warnul din camaraderie si ca tu esti persecutata. Nu-ti mai adaug la warn exact pentru ca suntem in ajunul Craciunului, dar asta nu inseamna ca n-o pot face daca insisti in atitudinea asta. Poate te apuci de ceva mai constructiv -------------------- Guvi's
Fan n_puiu Lord, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pushed me too far |
|
|
|
Jan 5 2011, 04:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 18-October 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 34,438 |
nu vreau sa fiu rea, dar cred ca unele dintre mesajele user-ului deeamumushika ar trebui sterse. E derutant sa te apuci sa faci o reteta sperand ca prostu' ca va iesi cum arata poza, sau macar pe aproape. Cateva retete postate de ea au atasate poze (de pe alte site-uri) de la produse finale rezultate folosind alte ingrediente decat cele mentionate de ea. De ex.la chec cu branza (dupa reteta ei un desert), este postata imaginea unui chec cu branza aperitiv.
http://edithfrincu.blogspot.com/2009/04/chec-cu-branza.html http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulci...Chec-cu-branza/ si mai sunt si altele. |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|