100 Pagini V  « < 98 99 100  
Reply to this topicStart new topic
> Pentru fetele din Germania, ... ajutor!
Beppo
mesaj Sep 11 2010, 10:23 PM
Trimis la #1981

Captain Cook

Grup: Membri
Postari: 435
Inregistrat pe: 5-February 07
Membrul Nr.: 36,381

anda, dar eu tot nu inteleg cum au dat de tine, daca doar ai intrat fara sa te inregistrezi sau sa dai vreo data de-a ta. In cazul doamnei de mai sus, inteleg ca a primit un mail, a intrat pe link-ul dat si iar a primit mail etc, dar la tine cum au aflat adresa sau mailul (ca nu inteleg daca te referi la scrisoare prin posta sau e-mail)?
Go to the top of the page

+Quote Post
lale
mesaj Oct 9 2010, 06:47 PM
Trimis la #1982

micro Bucatar

Postari: 15
Inregistrat pe: 27-February 10
De la: Germania
Membrul Nr.: 57,040

Dragile mele,am si eu o intrebare..am cautat zilele astea sa cumpar faina graham si nu am gasit nicaieri,adica la bioladen sau reformhaus...mi-a spus doamna de acolo ca nu au decit paniermehl de graham si ca faina nu exista asa fin macinata si inchisa la culoare.Dar eu stiu ca am facut painica in Romania cu asemenea faina.
wish.gif Voi ce credeti unde pot sa gasesc ?Va pup pe toate ptr. un raspuns cheekkiss.gif

+Quote Post
kismoni
mesaj Oct 9 2010, 09:29 PM
Trimis la #1983

Master of disaster

Postari: 6,198
Inregistrat pe: 19-May 07
De la: Oradea-Brescia
Membrul Nr.: 37,805

QUOTE(lale @ Oct 9 2010, 06:47 PM) *
Dragile mele,am si eu o intrebare..am cautat zilele astea sa cumpar faina graham si nu am gasit nicaieri,adica la bioladen sau reformhaus...mi-a spus doamna de acolo ca nu au decit paniermehl de graham si ca faina nu exista asa fin macinata si inchisa la culoare.Dar eu stiu ca am facut painica in Romania cu asemenea faina.
wish.gif Voi ce credeti unde pot sa gasesc ?Va pup pe toate ptr. un raspuns cheekkiss.gif

uite aici, am o prietena care si ea tot din aceste painici face si am dat un search
citeste si vezi aici sub ce denumire poti cauta :)

http://www.natur-forum.de/forum/viewtopic.php?f=3&t=1708

+Quote Post
lale
mesaj Oct 13 2010, 06:57 PM
Trimis la #1984

micro Bucatar

Postari: 15
Inregistrat pe: 27-February 10
De la: Germania
Membrul Nr.: 57,040

CITAT(kismoni @ Oct 9 2010, 09:29 PM) *
uite aici, am o prietena care si ea tot din aceste painici face si am dat un search
citeste si vezi aici sub ce denumire poti cauta :)

http://www.natur-forum.de/forum/viewtopic.php?f=3&t=1708

Iti multumesc mult Kismoni faina nu am gasit inca desi am intrebat si la brutarii. em_new_05.gif

+Quote Post
Bianca-21
mesaj Nov 10 2010, 06:17 PM
Trimis la #1985

Master of disaster

Postari: 5,391
Inregistrat pe: 11-October 06
De la: Germany
Membrul Nr.: 34,303

Astazi am primit o scrisoare de la outlet.de, o mahnung, cum ca trebuie sa platesc 101 euro ca mi-am facut naiba stie ce abonament la ei pe site. cica mi-ar fi trimis acum 1 luna scrisoare cu überweisung, scrisoare care nu am primit-o de fapt. Foarte amuzant e ca eu nu am fost in viata mea pe sit-ul respectiv nici vorba de inregistrat sau abonament. Am cautat pe google si sunt sute chiar mii de cazuri asemanatoare in care lumea s-a inregistrat la aia sau nu, totusi e o mare escrocherie. A fost si la Tv vorba despre astia, in orice caz daca primiti astfel de scrisoare NU platiti in nici un caz, din cate am inteles o sa mai primesc mahnung si de la inkasso bullshit D.gif si dupa aia liniste.

Cel mai bine e sa ignorati pana cand vine scrisoarea de la gericht, moment in care faceti wiederspruch.

+Quote Post
anda_banu
mesaj Nov 14 2010, 12:11 AM
Trimis la #1986

Captain Cook

Postari: 216
Inregistrat pe: 22-October 09
De la: germania
Membrul Nr.: 54,522

CITAT(Bianca-21 @ Nov 10 2010, 07:17 PM) *
Astazi am primit o scrisoare de la outlet.de, o mahnung, cum ca trebuie sa platesc 101 euro ca mi-am facut naiba stie ce abonament la ei pe site. cica mi-ar fi trimis acum 1 luna scrisoare cu überweisung, scrisoare care nu am primit-o de fapt. Foarte amuzant e ca eu nu am fost in viata mea pe sit-ul respectiv nici vorba de inregistrat sau abonament. Am cautat pe google si sunt sute chiar mii de cazuri asemanatoare in care lumea s-a inregistrat la aia sau nu, totusi e o mare escrocherie. A fost si la Tv vorba despre astia, in orice caz daca primiti astfel de scrisoare NU platiti in nici un caz, din cate am inteles o sa mai primesc mahnung si de la inkasso bullshit D.gif si dupa aia liniste.

Cel mai bine e sa ignorati pana cand vine scrisoarea de la gericht, moment in care faceti wiederspruch.

da si eu am scris mai sus ca am primit o asemenea scrisoare,adica am primit mai multe,bineinteles ca nu am platit nimic si nici n-am de gind sa o fac...

--------------------
mamicile scriu cu mainile lor gingase in sufletul copiilor,ceea ce vintul aspru al vietii nu va reusi sa stearga...

+Quote Post
Bianca-21
mesaj Nov 14 2010, 02:16 AM
Trimis la #1987

Master of disaster

QUOTE(anda_banu @ Nov 14 2010, 12:11 AM) *
da si eu am scris mai sus ca am primit o asemenea scrisoare,adica am primit mai multe,bineinteles ca nu am platit nimic si nici n-am de gind sa o fac...

Deci acelasi lucru, ma gandeam eu, bine faci, in nici un caz sa nu platesti ca e o mare teapa, trebuie reactionat doar in cazul in care iti vine ceva de la Gericht, ceea ce am inteles ca nu s-a intamplat nimanui, doar amenintari si pe urma pauza.
La tine cand a venit prima scrisoare si cand ultima? si cate au fost in total?

+Quote Post
anda_banu
mesaj Nov 14 2010, 12:40 PM
Trimis la #1988

Captain Cook

Postari: 216
Inregistrat pe: 22-October 09
De la: germania
Membrul Nr.: 54,522

mie mi-a venit prima scrisoare prinaugust cred,si ultimaacum vreo 3 saptamani,vreo 4 in total,bineinteles ca suma creste de la o scrisoare la alta,nu stiu daca or sa mai vina eu sper ca nu...

--------------------
mamicile scriu cu mainile lor gingase in sufletul copiilor,ceea ce vintul aspru al vietii nu va reusi sa stearga...

+Quote Post
Malak
mesaj Apr 6 2011, 12:00 PM
Trimis la #1989

Big Chef

Postari: 715
Inregistrat pe: 9-March 05
De la: Hessen-Frankfurt
Membrul Nr.: 22,243

Nu s-a mai scris de multisor la subiectul asta,asa nu e bine rolleyes.gif

Incep eu cu o intrebare,unde pot gasi ceva legat de protectia gravidei ,a maternitatii? Sunt gravi in 14 sapt si am multe intrebari fara raspuns,legate de timpul orelor de lucru,sarcina cu risc maternal etc

--------------------

+Quote Post
Bianca-21
mesaj Apr 6 2011, 01:38 PM
Trimis la #1990

Master of disaster

Nu te pot ajuta dar vreau sa iti doresc sanatate maxima si tie si bebelusului si sarcina usoara!

+Quote Post
Malak
mesaj Apr 6 2011, 02:13 PM
Trimis la #1991

Big Chef

Postari: 715
Inregistrat pe: 9-March 05
De la: Hessen-Frankfurt
Membrul Nr.: 22,243

CITAT(Bianca-21 @ Apr 6 2011, 12:38 PM) *
Nu te pot ajuta dar vreau sa iti doresc sanatate maxima si tie si bebelusului si sarcina usoara!

Multumesc mult Bianca :)

--------------------

+Quote Post
cristinalelia
mesaj Oct 1 2011, 02:19 PM
Trimis la #1992

Bucataras

Postari: 156
Inregistrat pe: 17-May 08
De la: Bayern, Germany
Membrul Nr.: 43,241

Fetelor din Germania, imi puteti spune cum se numeste conservantul pentru dulceturi?

--------------------

+Quote Post
Framboise
mesaj Nov 9 2011, 04:38 PM
Trimis la #1993

micro Bucatar

Postari: 41
Inregistrat pe: 20-March 06
Membrul Nr.: 30,871

Te referi la Gelierzucker? Cu asta se fac dulceturile aici, se fierb numai 3 minute si le si conserva.

QUOTE(cristinalelia @ Oct 1 2011, 01:19 PM) *
Fetelor din Germania, imi puteti spune cum se numeste conservantul pentru dulceturi?

+Quote Post
little coffee
mesaj Dec 11 2011, 01:10 PM
Trimis la #1994

Master of disaster

Postari: 8,747
Inregistrat pe: 4-March 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 36,797

Am mancat in Germania in Nurnberg mai precis niste Knodel super, pufoase, bune cu sos, am cautat eu reteta cica e cu cartofi si faina, acum, ori in Bavaria sunt cartofii altfel, ori limba mea detecta niste gris ceva in loc de faina, sau plus faina.

Imi puteti indica cea mai autentica din Bavaria reteta stiti voi?? Vreau sa fac o surpriza cuiva

Acest mesaj a fost editat de little coffee: Dec 11 2011, 01:11 PM

--------------------
"Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

100 Pagini V  « < 98 99 100
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 05:38 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare