![]() ![]() |
Sep 11 2010, 10:23 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 435 Inregistrat pe: 5-February 07 Membrul Nr.: 36,381 |
|
|
|
|
Oct 9 2010, 06:47 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 15 Inregistrat pe: 27-February 10 De la: Germania Membrul Nr.: 57,040 |
Dragile mele,am si eu o intrebare..am cautat zilele astea sa cumpar faina graham si nu am gasit nicaieri,adica la bioladen sau reformhaus...mi-a spus doamna de acolo ca nu au decit paniermehl de graham si ca faina nu exista asa fin macinata si inchisa la culoare.Dar eu stiu ca am facut painica in Romania cu asemenea faina.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 9 2010, 09:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,198 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
Dragile mele,am si eu o intrebare..am cautat zilele astea sa cumpar faina graham si nu am gasit nicaieri,adica la bioladen sau reformhaus...mi-a spus doamna de acolo ca nu au decit paniermehl de graham si ca faina nu exista asa fin macinata si inchisa la culoare.Dar eu stiu ca am facut painica in Romania cu asemenea faina. uite aici, am o prietena care si ea tot din aceste painici face si am dat un search citeste si vezi aici sub ce denumire poti cauta :) http://www.natur-forum.de/forum/viewtopic.php?f=3&t=1708 |
|
|
|
Oct 13 2010, 06:57 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 15 Inregistrat pe: 27-February 10 De la: Germania Membrul Nr.: 57,040 |
uite aici, am o prietena care si ea tot din aceste painici face si am dat un search citeste si vezi aici sub ce denumire poti cauta :) http://www.natur-forum.de/forum/viewtopic.php?f=3&t=1708 Iti multumesc mult Kismoni faina nu am gasit inca desi am intrebat si la brutarii. |
|
|
|
Nov 10 2010, 06:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,391 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Germany Membrul Nr.: 34,303 |
Cel mai bine e sa ignorati pana cand vine scrisoarea de la gericht, moment in care faceti wiederspruch. |
|
|
|
Nov 14 2010, 12:11 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 216 Inregistrat pe: 22-October 09 De la: germania Membrul Nr.: 54,522 |
Astazi am primit o scrisoare de la outlet.de, o mahnung, cum ca trebuie sa platesc 101 euro ca mi-am facut naiba stie ce abonament la ei pe site. cica mi-ar fi trimis acum 1 luna scrisoare cu überweisung, scrisoare care nu am primit-o de fapt. Foarte amuzant e ca eu nu am fost in viata mea pe sit-ul respectiv nici vorba de inregistrat sau abonament. Am cautat pe google si sunt sute chiar mii de cazuri asemanatoare in care lumea s-a inregistrat la aia sau nu, totusi e o mare escrocherie. A fost si la Tv vorba despre astia, in orice caz daca primiti astfel de scrisoare NU platiti in nici un caz, din cate am inteles o sa mai primesc mahnung si de la inkasso bullshit Cel mai bine e sa ignorati pana cand vine scrisoarea de la gericht, moment in care faceti wiederspruch. da si eu am scris mai sus ca am primit o asemenea scrisoare,adica am primit mai multe,bineinteles ca nu am platit nimic si nici n-am de gind sa o fac... -------------------- mamicile scriu cu mainile lor gingase in sufletul copiilor,ceea ce vintul aspru al vietii nu va reusi sa stearga...
|
|
|
|
Nov 14 2010, 02:16 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,391 Inregistrat pe: 11-October 06 De la: Germany Membrul Nr.: 34,303 |
da si eu am scris mai sus ca am primit o asemenea scrisoare,adica am primit mai multe,bineinteles ca nu am platit nimic si nici n-am de gind sa o fac... Deci acelasi lucru, ma gandeam eu, bine faci, in nici un caz sa nu platesti ca e o mare teapa, trebuie reactionat doar in cazul in care iti vine ceva de la Gericht, ceea ce am inteles ca nu s-a intamplat nimanui, doar amenintari si pe urma pauza. La tine cand a venit prima scrisoare si cand ultima? si cate au fost in total? |
|
|
|
Nov 14 2010, 12:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 216 Inregistrat pe: 22-October 09 De la: germania Membrul Nr.: 54,522 |
mie mi-a venit prima scrisoare prinaugust cred,si ultimaacum vreo 3 saptamani,vreo 4 in total,bineinteles ca suma creste de la o scrisoare la alta,nu stiu daca or sa mai vina eu sper ca nu...
-------------------- mamicile scriu cu mainile lor gingase in sufletul copiilor,ceea ce vintul aspru al vietii nu va reusi sa stearga...
|
|
|
|
Apr 6 2011, 12:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 715 Inregistrat pe: 9-March 05 De la: Hessen-Frankfurt Membrul Nr.: 22,243 |
Nu s-a mai scris de multisor la subiectul asta,asa nu e bine
Incep eu cu o intrebare,unde pot gasi ceva legat de protectia gravidei ,a maternitatii? Sunt gravi in 14 sapt si am multe intrebari fara raspuns,legate de timpul orelor de lucru,sarcina cu risc maternal etc -------------------- |
|
|
|
Apr 6 2011, 01:38 PM
Trimis la
|
|
Nu te pot ajuta dar vreau sa iti doresc sanatate maxima si tie si bebelusului si sarcina usoara!
|
|
|
|
Apr 6 2011, 02:13 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 715 Inregistrat pe: 9-March 05 De la: Hessen-Frankfurt Membrul Nr.: 22,243 |
Nu te pot ajuta dar vreau sa iti doresc sanatate maxima si tie si bebelusului si sarcina usoara! Multumesc mult Bianca :) -------------------- |
|
|
|
Oct 1 2011, 02:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 156 Inregistrat pe: 17-May 08 De la: Bayern, Germany Membrul Nr.: 43,241 |
Fetelor din Germania, imi puteti spune cum se numeste conservantul pentru dulceturi?
-------------------- |
|
|
|
Nov 9 2011, 04:38 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 41 Inregistrat pe: 20-March 06 Membrul Nr.: 30,871 |
|
|
|
|
Dec 11 2011, 01:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
Am mancat in Germania in Nurnberg mai precis niste Knodel super, pufoase, bune cu sos, am cautat eu reteta cica e cu cartofi si faina, acum, ori in Bavaria sunt cartofii altfel, ori limba mea detecta niste gris ceva in loc de faina, sau plus faina.
Imi puteti indica cea mai autentica din Bavaria reteta stiti voi?? Vreau sa fac o surpriza cuiva Acest mesaj a fost editat de little coffee: Dec 11 2011, 01:11 PM -------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|