![]() ![]() |
Aug 22 2006, 03:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Otti Grup: Membri Postari: 3,662 Inregistrat pe: 12-February 04 De la: Berlin Membrul Nr.: 11,851 |
-------------------- ��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
Viata-i grea zilele-s putine, daca poti traieste bine |
|
|
|
Aug 22 2006, 09:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,102 Inregistrat pe: 14-July 06 De la: Deutschland Membrul Nr.: 32,890 |
Otti sa sti ca azi am fost in Lidl sa-mi cumpar drojdiuta proaspata, fiindca am facut minunatiile de mini pizza alei Afroditei, iar deasupra de Speisequark am gasit Körniger Frischkäse (Cottage Cheese) de la firma Kingfrais, are 20% grasime si e fabricata in Austria mai precis in Wels(pe acolo am venit cu masina din Romania, cu ocazia asta o salut si pe Afrodite). Deci branza asta a costat 39 de centi, nu stiu daca e la fel de buna ca si cea de la Milram pt. ca inca nu am probat, aber Danke für den Tip.
Acest mesaj a fost editat de blauepuppe: Aug 22 2006, 09:50 PM -------------------- ![]() |
|
|
|
|
|
|
Aug 22 2006, 11:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
(Otti @ Aug 22 2006, 03:50 PM) [snapback]242382[/snapback] Eu una multumesc fetelor de tipurile date si daca mai aveti mai ziceti...deci drojdia si faina sant notate Si eu ,la fel ca Otti,ma bucur daca postati chestii bune,ieftine,scumpe,nu conteaza cum or fi..+ parerea voastra despre produsul respectiv..chiar si poze,ca stiti cum e,imaginea ramîne mai bine întiparita pe creierash -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Aug 27 2006, 02:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,048 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
Ma bucur Otti ca l-ai gasit, cred ca deja curge cioco rauri valuri MAYA , dnke de tipp-ul cu branza ca nu stiam. Eu puneam quarq la scurs o zi in panza si iese ca branza facuta de mamaia. Am papat si branza proaspata de vaci la mama DE-LI-CIOA-SA!! -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Aug 27 2006, 02:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
(Lapona Enigel @ Aug 27 2006, 02:18 PM) [snapback]243541[/snapback] Am papat si branza proaspata de vaci la mama DE-LI-CIOA-SA!! ..si acu ai venit sa ne faci în ciuda?? -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Aug 27 2006, 02:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Cu ursii albi Grup: Membri Postari: 6,048 Inregistrat pe: 5-April 04 De la: inbetween Membrul Nr.: 13,288 |
Bine v-am regasit pe toate, mi-a fost dor de voi
M-am gandit la voi toate cand am papat -------------------- .................................
În ţări de gheaţă urgisită, Pe-acelaşi timp trăia cu el, Laponă mică, liniştită, Cu piei, pre nume Enigel. .................................. Că dacă-n iarnă sunt făcută, Şi ursul alb mi-e vărul drept, Din umbra deasă, desfăcută, Mă-nchin la soarele-nţelept. ....................................... 1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era. |
|
|
|
Aug 30 2006, 10:22 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 446 Inregistrat pe: 10-February 04 De la: Brasov Membrul Nr.: 11,786 |
Fetelor revin cum am promis, am facut papanasii cu Speisequark de la Milbona, 40% grasime, au iesit super buni. Deasupra au pasta de macese, se potriveste perfect.
Multumesc tuturor de ajutor! -------------------- Elena
|
|
|
|
Aug 30 2006, 10:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 446 Inregistrat pe: 10-February 04 De la: Brasov Membrul Nr.: 11,786 |
Fetelor iar vin cu intrebari
Incep sa ma acomodez cu magazinele de aici si cu produsele lor. Vad foarte multe semipreparate si dulciuri congelate destul de ieftine in comparatie cu ceea ce poti face in casa. Le-ati incercat? Eu de exemplu sunt foarte multumita de strudelul cu mere de la Aldi si de tortul cu fructe de padure de la Lidl. Am vazut Lasagna,pe care eu o fac des in casa, aia din magazin cum o fi? -------------------- Elena
|
|
|
|
Aug 30 2006, 11:40 AM
Trimis la
|
|
Fantastici ti-au iesit papanasii, arata de revista, bravo!
Eu una nu obisnuiesc sa iau semipreparate, poate celelalte fete. -------------------- .................................
|
|
|
Aug 30 2006, 12:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Otti Grup: Membri Postari: 3,662 Inregistrat pe: 12-February 04 De la: Berlin Membrul Nr.: 11,851 |
da,eu la inceput luam mereu semipreparate ca ziceam ce rost are sa stau eu sa fac sa pierd atata timp pe cand toate-s de-a gata si am tot probat ba de una,ba de alta,nu zic cand am dat de pizza "Ristorante",nu era zi in care sa nu mananc una timp de o luna
deci mie una nu-mi plac, sant sintetice Papanasii ti-au iesit minunati Lori,cioco inca nu fac ca tre s-o termin pe asta cumparata din Ro Acest mesaj a fost editat de Otti: Aug 30 2006, 12:33 PM -------------------- ��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
|
|
|
Aug 30 2006, 05:47 PM
Trimis la
|
|
SI cat m-a batut la cap sa ii fac ciocolata, da' daca m-am imbolnavit n-am mai facut. Dar tot am apucat sa le fac 2 torturi acasa. Cred ca am dat la tot cartierul. Mi-e pofta de cioco, da' nu mai faca, lasa ca vreau sa plec putin in vacanta (dupa cate am tras) si vreau sa incap in niste chestii dragute luate din tara -------------------- .................................
|
|
|
Aug 30 2006, 06:12 PM
Trimis la
|
|
la mine in oras erau la mai toate supermarket-urile si boutiq-urile
-------------------- ��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
|
|
|
Aug 30 2006, 06:53 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 205 Inregistrat pe: 29-July 06 De la: bv/nürnberg Membrul Nr.: 33,085 |
semipreparate nu folosesc nici eu, in afara de strudelul cu mere si de cel cu branza dulce de la aldi (sau de pe unde se mai gasesc ele.....mhhhhh, sehr lecker!). eu am gustat odata din lasagna luata de socrela de la aldi si mi s-a parut f f rea la gust.
totusi, daca vrei sa iti usurezi munca sau tre sa gatesti in mare viteza, poti sa faci lasagna cu plicurile de la knorr sau maggi, sau spaghete bolognese. mie imi plac mult. celelalte plicuri pe care le-am mai folosit au fost cele pentru nudel schinken gratin sau ofen schnitzel toscana. noua combinatiile astea ne plac mult si le-am tot facut....poti eventual sa le incerci si tu. |
|
|
|
Aug 30 2006, 08:10 PM
Trimis la
|
|
In ce oras Otti?
Eeehhh, abia asta o sa se cheme vacanta. Ma duc o saptamana aici aproape la Marea Nordului , pe Juist, unde am mai fost si anul trecut si m-am indragostit efectiv. Daca ai ocazia,mergi este super si pentru copii. Plus ca nu e deloc scump. Anul trecut am fost in octombrie si am avut un noroc cu vremea ca am facut si plaja. O camera la pensiune (foarte curat si foarte frumos) ne-a costat 30 euro. Insula e carfree si e una din perlele Germaniei. -------------------- .................................
|
|
|
Aug 30 2006, 08:12 PM
Trimis la
|
|
Ah, vroiam sa spun de semipreparate. Al meu tot obisnuia sa mai ia pizza de la Oetker sau Ristorante, mie una mi se parea ca e facuta din sare si atat. Groaznica la gust.
-------------------- .................................
|
|
|
Aug 30 2006, 09:23 PM
Trimis la
|
|
C-lung Mold.
Chiar ca nu-i scump,pai sper sa ai asa noroc si anul asta cu vremea ca nu stiu cum e la tine dar la mine zici ca vine iarna maine(am dat drumul si la caldura pe noapte de ieri Eu sincer am cam renuntat la iesitul din Germania de cand e piciul,exceptia fiind Romania iar cauza fiind mama,ca mi se rupe sufletul cand o aud cat suspina dupa äst mic PS:sa faci ceva pozici de peisaje sa ne arati -------------------- ��Arriba! �Arriba! ��ndale! ��ndale!�
|
|
|
Aug 31 2006, 09:42 AM
Trimis la
|
|
(Lapona Enigel @ Aug 30 2006, 11:40 AM) [snapback]244411[/snapback] Fantastici ti-au iesit papanasii, arata de revista, bravo! Eu una nu obisnuiesc sa iau semipreparate, poate celelalte fete. Multumesc si bine ai revenit Lori! Ciocolata de casa mi-am luat si eu din Romania, mie niciodata nu-mi reuseste ca cea din comert, in Brasov o gasesti pe toate drumurile. -------------------- Elena
|
|
|
|
Aug 31 2006, 09:51 AM
Trimis la
|
|
(pupa russa @ Aug 30 2006, 06:53 PM) [snapback]244544[/snapback] totusi, daca vrei sa iti usurezi munca sau tre sa gatesti in mare viteza, poti sa faci lasagna cu plicurile de la knorr sau maggi, sau spaghete bolognese. mie imi plac mult. celelalte plicuri pe care le-am mai folosit au fost cele pentru nudel schinken gratin sau ofen schnitzel toscana. noua combinatiile astea ne plac mult si le-am tot facut....poti eventual sa le incerci si tu. Le-am folosit, sunt condimente si dau gust bun, uite ce ditamai tava de lasagna am facut Am luat si pentru nudel schinken dar habar nu am cum sa fac pastele alea, poate cand ai timp imi spui si mie in doua vorbe procesul tehnologic -------------------- Elena
|
|
|
|
Aug 31 2006, 10:01 AM
Trimis la
|
|
Otti si pe mine ma tenteaza multe, macar asa sa-mi fac o idee, vad tot felul de galusti cu cartofi cred o fi ceva specific zonei, pizza mai iau si eu dar o inbunatatesc cu ce mai am prin casa, acum vreau sa incerc blatul de pizza din comert , drept sa-ti spun mie nu-mi iese niciodata, il vreau moale nu crocant. Timp am si eu berechet si majoritatea preparatelor le fac in casa dar un tort cu fructe de padure de la Lidl as manca zilnic
Acest mesaj a fost editat de Elena Brasov: Aug 31 2006, 10:03 AM -------------------- Elena
|
|
|
|
Sep 1 2006, 08:01 AM
Trimis la
|
|
Bine te-am regasit
Cat despre galustele de cartofi (sunt si de pesmet sau gris cu cartofi, mai multe feluri si firme) sunt specifice zonei e adevarat. Aici se papa mai ales cu sauerbrat (care e file de vita marinat intr-un sos cu otet si care se gaseste si de gata) si se papa cu salata de sfecla rosie cu mere (si aia o gasesti la congelate la Iglo spre ex.) La mine a venit o data socrella si ne-a facut (ea a marinat acasa carnea, foarte buna a iesit) si mi-a placut. Cat despre prajituri stiu ca a fost ziua unui coleg si a venit cu ceva inghetat si ne-a servit asa ca microunde nu aveam...si in afar ca mi-au inghetat dintii n-am simtit prea multe. -------------------- .................................
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|