Rugaminte postare la topicul "Ce dulciuri gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
Jun 23 2011, 05:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,397 Inregistrat pe: 24-November 06 De la: Bucovina Membrul Nr.: 35,063 |
-------------------- Don't drink and drive, smoke and fly!
|
|
|
|
Jun 23 2011, 05:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
Ves daca total intamplator te vezi cu peroana in cauza nu cumva sa ii dai dulceatza de cirese amare ca n-o iarta, da? Misto, cu sifon din ala de imi iau eu la sprit cred ca e tare bun.
Pune-l bine :) -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Jun 23 2011, 05:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,397 Inregistrat pe: 24-November 06 De la: Bucovina Membrul Nr.: 35,063 |
Ves daca total intamplator te vezi cu peroana in cauza nu cumva sa ii dai dulceatza de cirese amare ca n-o iarta, da? Misto, cu sifon din ala de imi iau eu la sprit cred ca e tare bun. Pune-l bine :) curierul are partea lui, dar nu de cirese(decat daca o iubesti tu asa de tare -------------------- Don't drink and drive, smoke and fly!
|
|
|
|
Jul 3 2011, 02:24 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 141 Inregistrat pe: 27-May 11 Membrul Nr.: 245,661 |
Anul acesta pana acum am pus compot de agrise, compot de cirese, compot de visine, dulceata de cirese, sirop de zmeura si sirop de coacaze negre. Sotul a facut visinata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am mai pus si castraveti la borcan: ![]() |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|