172 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Am cu ce ma lauda, Sa afle toata lumea
Colentina
mesaj Jul 21 2006, 04:28 PM
Trimis la #41

Big Chef

Grup: Membri
Postari: 934
Inregistrat pe: 6-July 05
De la: pe malul oceanului
Membrul Nr.: 25,457

Felicitari tuturor fetelor, in special Lilianei! Liliana, sarcina usoara si un copil sanatos!
Go to the top of the page

+Quote Post
BIJU
mesaj Jul 21 2006, 05:00 PM
Trimis la #42

Academic Chef

Postari: 1,482
Inregistrat pe: 11-March 03
De la: dAu La Kuaie
Membrul Nr.: 6,867

Lilianaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, strig tare sa se auda pana la Cluj icon_smile.gif !! Felicitari iubita, ai grija de tine, de pitica si de bebel. Te pup privighetoareo tongue.gif

+Quote Post
blonda3
mesaj Jul 21 2006, 07:42 PM
Trimis la #43

Big Chef

Postari: 962
Inregistrat pe: 1-December 05
De la: toronto-canada
Membrul Nr.: 29,176

Liliana daca tot asa o frumusete de bebe o sa faci ca si fiica-ta sa stii ca eu o pun de o rapire laugh.gif pai dar nu e drept domnule...... laugh.gif laugh.gif

--------------------
Iti vine mai lesne sa te arati intelept pentru altii decat pentru tine insati

+Quote Post
Yandira
mesaj Jul 21 2006, 08:56 PM
Trimis la #44

Master of disaster

Postari: 3,328
Inregistrat pe: 14-January 04
De la: Mexic
Membrul Nr.: 11,099

Liliana draga mea, ce rau imi pare ca nu am ajuns pana la Cluj ca sa ne si vedem si sa-ti admir cactusii. Te pup si felicitari

Fetelor, ce inspiratta idee a avut Floricica Frumusica ca a deschis acest topic. Eu stau sa pleznesc de atata fericire, sant umflata de fericire si nu stiu cum sa spun ca nu sant obisnuita. Am spus doar prieenilor intimi dar parca nu ma potolesc si imi vine sa pun anunt pe strada: In iunie, fiica mea a trecut un concurs de 5000 de persoane pentru 25 de locuri la Cariera diplomatica. Deci va incepe cariera diplomatica cu ierarhiile respective si nimeni nu o va putea scoate, adica va avea slujba pana la pensie, ceea ce pentru mine este un avantaj unic in aceeste vremuri de somaj mundializat. Acum aproape termina un curs de trei luni de pregatire si luni a scos la sorti postul unde va lucra. Cu mana ei. Si ce credeti. A scos singurul post care era ca cireasa din tort ONU. Asa ca fost numita Atasat Diplomatic la misiunea ONU din New York wav.gif Eu sant nauca rau si ma invart ca un caine in jurul cozii, nu-mi gasesc loc nicaieri. Cand ma mai potolesc si pot gandi, incep sa plang caci va pleca pentru totdeauna de aici. Dar pana una alta eu sant tare fericita si ma bucur ca am unde sa urlu de bucurie. Va pup pe toate si sa aveti rabdare caci visurile se indeplinesc, cu cat sant mai inalte cu atat cer mai multe sacrificii, dar se indeplinesc.

--------------------
Dupa virtute, veselia e lucrul cel mai indispensabil.
Zilnic ar trebui sa citim o carte buna, sa ascultam o melodie placuta, sa contemplam un tablou frumos si sa rostim cuvinte placute.
Goethe

+Quote Post
BIJU
mesaj Jul 21 2006, 09:08 PM
Trimis la #45

Academic Chef

Postari: 1,482
Inregistrat pe: 11-March 03
De la: dAu La Kuaie
Membrul Nr.: 6,867

Felicitarile de rigoare nu trebuie sa lipseasca de aici. Bravo Yandira pentru felul in care ai educat-o si bravo fetei tale pentru ambitia pe care o are; in mod sigur va avea o viata frumoasa wink.gif

+Quote Post
s_tana
mesaj Jul 21 2006, 09:08 PM
Trimis la #46

mami de fluturas

Postari: 4,115
Inregistrat pe: 12-July 05
De la: deutschland
Membrul Nr.: 25,609

liliana felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos!

+Quote Post
Floricica
mesaj Jul 21 2006, 09:25 PM
Trimis la #47

is de-a dreptu' pe langa

Postari: 4,483
Inregistrat pe: 9-February 05
De la: Onesteanca in Toronto
Membrul Nr.: 21,207

Si eu zic Bravos fetei tale, Yandira, si tot respectul pentru tine si pentru educatia pe care i-ai dat-o. Toata stima!

Si "Bravos" pentru toate fetele care au cu ce sa lauda, si lui Nea Puiu pe care il laudam noi ca gateste bine si ca ne da atentie la orice maruntis pe care-l intrebam,
Bravos Lucianei ca o ajuns teafara pana la Arad si ea si barbatul ei si de-acolo mai au un pic pana la Brasov (stire fierbinte); "Bravos" Otilicai si lui Biju ca isi fac muschi (Otilia, ia leg cu mine, sau cu Enigel sau cu Bogdana ca poate ne vedem live) ;Ancutei ca si-o gasit locul unde ii place; Uma--o sa maninc cascaval Dalia zilnic si dimineata, la pranz si seara si o sa ma intorc cu 10 kile in plus in Canada dar happy nevoie mare; Raducule, deja bravos pentru nevasta si licenta, e ca si trecut examenul ca ai nevasta desteapta, sarbatorim cu gasca la munte- dau o sampanie; CG - si ca-ti vin parintii in vizita e motiv de bucurie si de lauda, sper sa le placa la voi: Bulinuto, sa pui poze din Florenta si va astept pe restul cu motive de bucurie si nu mai spun de Liliana, care mai face o minune de copil...eu ma altur Lucianei ca are doi nepoti frumosi foc, foto modele, de nu te poti dezlipi de ei, poate iese combinatia icon_smile.gif) ! Ani, sa ai clienti multi si sa-i incanti pe toti romanii cu produse "ca acasa"!

Sa aveti o vara superba si sa fiti sanatosi ca asta e cel mai important ! Sa dea Domnu' !

--------------------

Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea.

+Quote Post
Colentina
mesaj Jul 21 2006, 10:31 PM
Trimis la #48

Big Chef

Postari: 934
Inregistrat pe: 6-July 05
De la: pe malul oceanului
Membrul Nr.: 25,457

Wow, ce realizare Yandira! Felicitari si fetei si mamei!

+Quote Post
sheyla
mesaj Jul 21 2006, 11:28 PM
Trimis la #49

Captain Cook

Postari: 282
Inregistrat pe: 16-June 04
De la: germania
Membrul Nr.: 15,088

felicitari, ploaie de felicitari pt fiecare in parte !!! laudati-va in continuare! tongue.gif hip hip uraaaaa!

felicitari LILIANA! pupic.gif

ma laud si eu ca la sfarsitul lunii august vin in tara in concediu! ce, numai voi? liliana, poate trecem pe la tine la intoarcere!
ma mai laud ca in sfarsit am pus cotul la treaba si ne mutam in locuinta noua, iar stresul este cat casa.. tongue.gif

+Quote Post
Elena of Sweden
mesaj Jul 21 2006, 11:31 PM
Trimis la #50

Academic Chef

Postari: 1,369
Inregistrat pe: 29-December 01
De la: Trelleborg
Membrul Nr.: 1,610

Yandira, felicitari fetei tale! icon_salut.gif occasion14.gif

Este super, nemaipomenit! Fii bucuroasa ca ai de ce! Ma bucur pentru tine! pupic.gif

--------------------
Blogul meu aici

+Quote Post
Francisca
mesaj Jul 21 2006, 11:40 PM
Trimis la #51

Master of disaster

Postari: 1,540
Inregistrat pe: 21-September 05
De la: Scandinavia
Membrul Nr.: 27,586

Felicitari, fetelor! Ma bucur pentru realizarile voastre si ma faceti si pe mine sa ma simt mai bine, mai optimista si mai increzatoare!

Felicitari in special Lilianei si fiicei Yandirei, dar si celorlalte! S-o tineti tot in bucurii!

--------------------

Member of n_puiu Fan Club!

+Quote Post
Liliana Neciu
mesaj Jul 21 2006, 11:44 PM
Trimis la #52

Big Chef

Postari: 748
Inregistrat pe: 28-May 05
De la: Gilau (Cluj)
Membrul Nr.: 24,438

QUOTE(CG @ Jul 21 2006, 10:43 AM) [snapback]235810[/snapback]
Ma bucur din tot sufletul pentru cei care au cu ce se lauda si sunt fericiti. Felicitari tuturor pentru toate implinirile icon_smile.gif
Liliana - sa ai un bebe sanatos si mancacios! Ma bucur sa te vad asa fericita! rolleyes.gif Sper sa am si eu in curand un motiv de lauda exact ca al tau rolleyes.gif Cand mai vin prin Cluj acasa mi-ar face mare placere sa te intalnesc.

Sa dea Dumnezeu si sa aflam vesti bune de la tine in sensul asta dar si sa ne intalnim cand vii la Cluj eu te astept cu drag!
Sheila sper sa nu ma ocoliti! vorbim cand sunteti in tara.
Pupici tuturor!
Yadira te felicit din suflet pe tine si pe fata ta! e minunata! Lasa ca mai vii tu in tara... daca nu.,.. vin eu prin Mexic..... rolleyes.gif si tot ne vedem...
Pupici tuturor si multumesc pt cuvintele frumoase!

--------------------

+Quote Post
SIMONA.B
mesaj Jul 21 2006, 11:46 PM
Trimis la #53

Master of disaster

Postari: 3,262
Inregistrat pe: 13-February 03
De la: INDIANA
Membrul Nr.: 6,686

Felicitari fetei tale Yandira, cu adevarat o mare realizare si asa cum zic si fetele felicitari si tie pentru ca meritul este si al tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------

+Quote Post
Noe
mesaj Jul 21 2006, 11:58 PM
Trimis la #54

azi zambesc nemotivat

Grup: Membri de onoare
Postari: 2,076
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Bucharest / dreamworld
Membrul Nr.: 16,283

hello2.gif 041.gif wav.gif 041.gif hello2.gif

LILIANA, FELICITARI SI UN BEBE MUMOS SI MANCACIOS!!!!!!!!!

eu ma laud cu Bia care ieri a inceput diversificarea...cereale, si in curand urmeaza legumele!!! icon_biggrin.gif (pfuai, si ce preturi au babeticile de firma, tz tz tz, cred ca ii confectionez eu mai bine rolleyes.gif )

--------------------
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."

+Quote Post
ANCUTA
mesaj Jul 22 2006, 12:11 AM
Trimis la #55

Master of disaster

Postari: 2,915
Inregistrat pe: 20-February 02
De la: Arena
Membrul Nr.: 2,380

[ ;Ancutei ca si-o gasit locul unde ii place; !
[/quote]
Yandira bravo voua.
cu Lilica tocmai ne mesagim wink.gif
Floricico, nu mi-am gasit locul, am eu asa o speranta ca macar urmatorii 2 ani ramin la Cluj, apoi om vedea.....
Ca lauda se pune ca azi mi-am impachetat portolanurile fara sa le sparg ????

--------------------
ANCUTA

+Quote Post
Elena of Sweden
mesaj Jul 22 2006, 12:38 AM
Trimis la #56

Academic Chef

Postari: 1,369
Inregistrat pe: 29-December 01
De la: Trelleborg
Membrul Nr.: 1,610

Eu ma laud cu fata mea care-i si desteapta si frumoasa! Un pupic.gif pentru ea!

Ma laud ca saptamina asta am vazut doua capitale: Copenhaga si Oslo. O floare.gif pentru mine!

Ma laud ca sint apreciata la serviciu - consultant tehnic. O floare.gif pentru mine!

Ma laud ca mai am trei saptamini de concediu. O floare.gif pentru mine!

--------------------
Blogul meu aici

+Quote Post
Uma
mesaj Jul 23 2006, 12:12 AM
Trimis la #57

Anti-pitzi

Postari: 3,086
Inregistrat pe: 16-November 05
De la: Mica's world :)
Membrul Nr.: 28,890

Yandira felicitari pentru fiica ta. Am lucrat in diplomatie 7 ani (nu in cea romaneasca) si sincera sa fiu a fost interesant dar mi-a ajuns.
O experienta minunata insa!

--------------------
A sosit Samburel - David, 2 noiembrie 2009!!!

+Quote Post
mihaela z
mesaj Jul 23 2006, 08:33 AM
Trimis la #58

Big Chef

Postari: 841
Inregistrat pe: 21-April 06
De la: belgia
Membrul Nr.: 31,726

Yandira,felicitari fiicei tale!si tie,normal!

+Quote Post
dark angel
mesaj Jul 23 2006, 11:07 AM
Trimis la #59

Master of disaster

Postari: 4,876
Inregistrat pe: 3-March 05
Membrul Nr.: 22,015

QUOTE(Noe @ Jul 22 2006, 02:58 AM) [snapback]236036[/snapback]

hello2.gif 041.gif wav.gif 041.gif hello2.gif

LILIANA, FELICITARI SI UN BEBE MUMOS SI MANCACIOS!!!!!!!!!

eu ma laud cu Bia care ieri a inceput diversificarea...cereale, si in curand urmeaza legumele!!! icon_biggrin.gif (pfuai, si ce preturi au babeticile de firma, tz tz tz, cred ca ii confectionez eu mai bine rolleyes.gif )

Noe, ce babetici iti trebuie ca vin eu in septembrie si iti aduc, ca eu cred ca am 100 si cite am aruncat! despre care vorbesti? am si din alea care au buzunaras si cade mincare acolo(cind le cade din gurita icon_biggrin.gif ) si din acelea cu plastic pe interior sa nu se ude pe piept cind bea laptic!
de care vorbesti tu?

+Quote Post
Dragos
mesaj Jul 23 2006, 08:07 PM
Trimis la #60

Bucataras

Grup: Membri de onoare
Postari: 147
Inregistrat pe: 2-December 01
De la: John Nash: Do you see those people on my left side too? Or it's just my imagination... (Russel Crowe in A Beautiful Mind)
Membrul Nr.: 5

QUOTE(dark angel @ Jul 23 2006, 12:07 PM) [snapback]236282[/snapback]

Noe, ce babetici iti trebuie ca vin eu in septembrie si iti aduc, ca eu cred ca am 100 si cite am aruncat! despre care vorbesti? am si din alea care au buzunaras si cade mincare acolo(cind le cade din gurita icon_biggrin.gif ) si din acelea cu plastic pe interior sa nu se ude pe piept cind bea laptic!
de care vorbesti tu?

hihi, ar fi fain si numa sa ne vedem, cu sau fara babetici..
si cele cu buzunaras, si cele cu plastic m-au cam dat pe spate dontknow.gif , bine, pana acum nu am cautat decar la Chicco si Mothercare, cred ca ar trebui sa incerc si la magazinele de cartier wink.gif Oricum, da un semn cand ajungi (*sper ca ccccu superbebe cu tot) si ne videm laugh.gif

Edit:P.S. daca nu v-ati prins, eram eu, Noe de pe laptopu lu domnu Bucataras si mi-e lene sa sterg, sa dau log out, log in si sa postez din nou..Pupe!!!

Noe.

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

172 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

8 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (8 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 05:53 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare