![]() ![]() |
Jun 23 2009, 09:37 AM
Trimis la
|
|
![]() Supercalifragilistic!!! Grup: Membri Postari: 8,845 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
Eu v-am zis de experienta mea. Ca alea 12 ore interminabile cu autocaru' pot fi foarte mult scurtate de un zbor de 50 de minute cu avionul (ma rog, hai sa adaugam si cele 2 ore dinaintea decolarii). Iar ofertele de vara adesea includ chartere, care chiar sunt "affordable", vorba romanului. -------------------- |
|
|
|
Jun 23 2009, 09:46 AM
Trimis la
|
|
![]() Vedeta culinara Grup: Membri Postari: 3,300 Inregistrat pe: 19-August 06 De la: p-aici pe undeva Membrul Nr.: 33,374 |
hai, ma ursuleatza, ca happy n-a dat cu paru'.
bineinteles ca fiecare isi face toate calculele de comoditate, varsta, sanatate si de bani, si in functie de ele, decide. totusi daca nu am bani sa plec numa' cu avionu' la confort de 5 stele, nu-i musai sa stau acasa. dar fiecare alege pentru el si pt asta trebui sa stie toate optinile. ce voiam eu sa zic, ca pt in zona salonicului, 10-12 ore, ar mai merge cu autocarul, dar daca vrea mai jos-atena sau mai stiu eu unde, sau in insule, situatie care ar dubla drumul, nu mai chiar asa usor. sa stie fata. poate sunt situatii cand cineva are probleme cu spatele sau cu circulatia (flebita sau alte chestii din zona) si nu i se recomanda sa stea pe scaun atat timp. acum nu stiu cu e cu zborurile low cost. daca nu sunt cu mult mai scumpe, parca as alege avionul. uite, de exemplu, tocmai ce m-am intors din conced (voi pune si pozele unde le e locul) si trebuia sa ajung la oradea. muuuuuuuuuuulti km. m-am uitat pe net. autocar/microbuz 60 si ceva-70 lei. tren-cls. 2-in jur de 75. cuseta cls. 2-90 si un pic, cuseta cls. 1-100 lei. am ales trenu'-mai poti sa te misti, mai fumezi (pt fumatori), te poti duce la buda cand ai tu chef cand te trece, nu la comanda, cand opreste masina pt pauza. si pt ca erau 12 ore, am ales cuseta, cls. 1 la dus. la intors n-am mai gasit decat cuseta cls. 2. acum, diferenta de pret nu mi se pare foarte mare intre un bilet normal de cls. 2 (sau intre microbuz si tren) si bilet de cuseta, tinand cont ca poti sa dormi, sa stai si tu intins ca omu', cu perna, patura si asternut (chiar curate, pe bune, surprinzator de curate). si chiar e o diferenta intre cuseta cls. 1 si cuseta cls. 2. la cls. 2 sunt 3 randuri de cusete-paturi pe fiecare perete si dc tu esti jos sau la mijloc si ala de sus mai doarme, deci are cuseta lasata nu poti sa stai in capu' oaselor dc ai chef, ca n-ai loc. eu n-am avut loc si-s scunda. (nu prea credeam ca ar fi mare diferenta, dar cam este). oricum n-a fost chiar simplu de inghitit faptul ca am dat pe tren cat am dat pe cazarea pt tot sejurul de 5 nopti, dar am stat eu si m-am gandit bine si cred ca am facut alegerea cea mai buna. la locul respectiv o sa va explic de ce am ales ruta pe oradea. care-i ocolitoare. cum ziceam, fiecare isi face alegerile in functie de toate conditiile personale si pt asta trebuie sa aiba toate informatiile. nu are rost sa ne acuzam ca unu' are bani mai multi sau ca daca n-ai bani de nus' ce, stai acasa. unii fac ocolu' lumii, sau macar al europei numai cu autostopul si se distreaza de minune. doar impartasim parerea personala si oferim acele informatii pe care le consideram necesare intr-o anumita situatie. acu, dc stau bine sa ma gandesc, au fost vreo 4 opriri, dar una a fost la giurgiu, nici o ora de la plecare si una la intrarea in grecia. intre ora 22 si 6-7 dimineata au fost 2 opriri, la traversarea intregii bulgarii. mie, sincer, nu mi-a fost prea usor. dc oferta e pe bune, mi-ar placea niste caramele toffix. dc au. sunt un fel de bomboane gumate/caramele, cam in genu' lu' suggus, dar bune rau de tot. -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
|
|
|
Jun 23 2009, 08:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 704 Inregistrat pe: 31-March 08 De la: brasov Membrul Nr.: 42,405 |
, mi-ar placea niste caramele toffix. dc au. sunt un fel de bomboane gumate/caramele, cam in genu' lu' suggus, dar bune rau de tot.
[/quote] Sunt ambalate intr-o cutie metalica ca si fursecurile? Am cumparat de la cineva cu 20 lei,am platit mult? |
|
|
|
Jun 24 2009, 09:32 AM
Trimis la
|
|
![]() Vedeta culinara Grup: Membri Postari: 3,300 Inregistrat pe: 19-August 06 De la: p-aici pe undeva Membrul Nr.: 33,374 |
, mi-ar placea niste caramele toffix. dc au. sunt un fel de bomboane gumate/caramele, cam in genu' lu' suggus, dar bune rau de tot. Sunt ambalate intr-o cutie metalica ca si fursecurile? Am cumparat de la cineva cu 20 lei,am platit mult? aaaa, nu stiu dc au acolo. am zis si eu daca gaseste. eu am luat ultima ora prin martie-aprilie din piata moghioros de la tipele alea care vin cu tot felul de dulciuri din afara. erau intr-o cutie de plexiglas transparent, ca un cufaras. 4-5 lei, ceva de genu. 200-250g cred. am mai cautat apoi, ca au avut mare succes (in 2sau 3 zile nu mai erau -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
Jun 24 2009, 10:49 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,720 Inregistrat pe: 10-August 06 De la: Bucuresti & Timisoara Membrul Nr.: 33,234 |
Stiu ca Happy n-a dat cu parul, dar totusi. Nu-mi plac ideile care ar insinua ca daca n-ai bani de avion si 5 stele sa stai acasa. Cat despre autocar, eu m-am gandit ca unor oameni tineri care nu au inca afectiuni serioase nu o sa le fie asa de greu. Mie chiar imi place (mai ales ca nu o sa avem grija masinii personale si nici nu conduce Mr. Ursu), plus ca preferam sa mergem in toate excursiile optionale de la fata locului cu banii economisiti. -------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 12:02 PM
Trimis la
|
|
da, stiu, si eu tot d-aia ma duc. sa umblu si sa vad. is plimbareata rau. cu mine nu au succes chestiile astea cu all inclusive, cu tot felul de servicii incluse-sauna, spa, alea-alea. ca io nu stau dupa ele.
si pe mine ma cam irita un pic insinuarile astea, da' eu sunt mai concesiva. incerca sa vad problema din toate partile. iar acum, cu zborurile astea low cost, parca avionul nu mai e chiar atat de inabordabil. (total off topic- pe mine ma cam irita/nedumeresc (nus' ce cuvant ar fi mai bun), asa, un pic genu' ala de parinti cu copii mici care incarca masina cu juma din sifonierul copilului, patut, mancare cat pt o gradinita, vesela speciala pt 2-3 zile. stau si ma gandesc cum au plecat ai mei prin toata tara cu doi copii mici, cu trenul pentru 7-10-12 zile. stiti si voi cum erau trenurile pe vremea cu ceasca, aglomerate, legaturi proaste, etc. da' ei au ajuns cu copii dupa ei la tushnad, paltinis, si prin tot felul de alte locuri, si n-am tusit daca nu ne-am facut somnu' din cauza de plecare tren, purtat hainute patate de iarba sau fructe ca nu mai erau altele, ca n-am mancat din harfuriile pe care le stiam sau ca n-am avut jucaricile d-acasa. ai mei si acum se distreaza cand isi amintesc de subsemnata care, la 3 ani, la mare, cerea foarte hotarata chelnerului "apa potabila". ala imi oferea apa minerala, nup, io voiam apa potabila; plata, in acceptiunea moderna a cuvantului. acu-s a fel. aaaa, inca o chestie. vara trecuta am facut excursiile optionale cu firma coloboratoare d-acolo. a venit ghida si ne-a intrebat cand nici nu ne cazasem,ametiti si obositi dupa drum. ulterior am aflat de la o doamna, care, pe cand stateam noi acolo si ne inscriam si ne gandeam, alea-alea, si-a trimis sotul in prospectiuni dupa alte firme pt excursii. si a facut aceleasi excursii cu firme de la fata locului, cu mult mai putini bani. 30-50% sau mai mult. cu ghid in limba romana, tot, frumos, aceleasi conditii. prospectati un pic la fata locului. ursulica, merci muuuuullllt pt oferta. pana in 4 septembrie voi fi la munci in bucuresti. poate cine stie, sa plec vreun week-end creanga, dar nu mai mult. hm, ar trebui sa ma apuc si eu de cercetat piata pt concediu "mare", din septembrie. sunt in stand-by din cauza de fratelo si prietena care nu stiu cand si cum pot sa-si ia conced. ne cam tenteaza sa plecam putin pe la barcelona si sa ne combinam la un apartamentel. daca nu se poate, nu m-or manca lupii in mijlocul barcelonei singurica. nu m-au mancat ei in creierii muntilor apuseni. -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
Jul 23 2009, 10:56 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 23-July 09 Membrul Nr.: 52,921 |
sunt olena, o noua membra dar o veche "depigmentata". am rugamintea sa-mi spuna cineva, daca are de la medic recomandare, cum se administreaza melaoline. Multumesc si urarea noastra "Pigmentare rapida!"
|
|
|
|
Jul 23 2009, 11:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 86 Inregistrat pe: 15-March 07 Membrul Nr.: 36,951 |
sunt olena, o noua membra dar o veche "depigmentata". am rugamintea sa-mi spuna cineva, daca are de la medic recomandare, cum se administreaza melaoline. Multumesc si urarea noastra "Pigmentare rapida!" Doamnelor. in loc sa va tot "dati peste cap" pentru medicamentu; "minune" , mergeti la un dermatolog bun, de unde veti obtine, din pacate, raspunsul miraculos "nu se vindeca". Rezultatele cu orice medicatie descoperita pana acum, sunt din pacate de scurta durata. Chiar aseara ma uitam la mainile unui membru din familie (medic foarte bun si vestit) si-l intrebam: "Nu te intreaba niciodata pacientii daca nu e contagios?" Si mucalitul din el: "Sunt fericiti ca-i consult!" El are cea mai vizibila zona pe maini, si ceva usor pe fata. Are din copilarie. Acum, de la o vara la alta e din ce in ce mai vizibil si mai extins. |
|
|
|
Jul 24 2009, 12:55 AM
Trimis la
|
|
![]() Supercalifragilistic!!! Grup: Membri Postari: 8,845 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
Cat despre autocar, eu m-am gandit ca unor oameni tineri care nu au inca afectiuni serioase nu o sa le fie asa de greu. Ai dreptate maica! Pe vremea mea era cool sa mergi cu carutza la targ, heheheh! Acu' nu va spun de experientele pe care le-au avut niste buni prieteni cand au fost cu autocaru' la greci. Nu pomenim de plocoanele pt vamesul balgar si de euroii pt politzaii pusi pe capatuiala. Ci ca in alea doishpe ore au avut parte de vijeliile, salamurile si gutzaitorii vietii, ca tre' sa ne simptem si noi bine. Ca vecinii din fata s-au facut comozi, lasandu-se cu tot cu spatar pe mai tinerii mei prieteni (is mai tineri cu doua luni decat mine Deeci, nu fiindca te da bogatia afara din casa am sugerat un zbor. Si nici fiindca suntem noi niste babalici anchilozati la cei trejd'ani pe care-i avem. Eu ofeream o optiune civilizata. Dar am uitat ca suntem in tara lui "las' ca mer'e si-asa!". Mi-e groaza ce s-ar fi zis daca as fi sugerat sa se inchirieze o masina (pt Salonic nu va recomand asta, e un trafic infernal, loc de parcare ioc!) Pentru deplasari in ritm propriu -v-as recomanda si solutia asta- asta numai daca va raman bani de la piscina, restaurant alea alea! Ursilor - dixtractie maxima! Noi, astia batranii, ramanem sa facem cum stim noi ca e mai bine: zburam, ne duc oamenii platiti la 'otel, bagam un pic de bronz, o baitza si un suvlaki la ghiozdan, il stropim cu niste beuturi (io zic sa va duceti bautura de acasa, acolo e cam la 7-10 euro paharu' de alcool), seara bagam si-o buzukia, si ne facem planuri sa revedem ceea ce ne-a placut, si sa vedem ce inca n-am vazut - in ritmul nostru si dupa programul nostru, of course. Indiferent cum o sa ajungeti la greci, va doresc sa va fie cat mai bine si sa va fie pe placul inimii. Opa! -------------------- |
|
|
|
Jul 24 2009, 01:00 AM
Trimis la
|
|
io voiam apa potabila; plata, in acceptiunea moderna a cuvantului. r u sure? -------------------- |
|
|
|
Jul 24 2009, 10:29 AM
Trimis la
|
|
r u sure? not sure, dar sure voiam fara bule. ce vrei, aveam 3 ani mari si lati. happy, eu te inteleg. stiu ca pot fi experiente destul de neplacute cu autocaru'. am fost si eu cu autocaru'. da' n-a fost chiar asa naspa cu descrii tu. adica n-am dat un leu/ban/euro la vama (a lor sau a noastra), am trecut ca prin branza. n-au fost manele (sa fiu sincera n-am mai ascultat manele de ceva vreme pe autocar/microbuz, alea alea; dc am inteles bine se poarta pe astea intrajudetene, care leaga sate-comune-orase din zona). nu s-a descaltat nimeni, nu s-a lasat nimeni pe mine, nu mi-a varat nimeni genunchi, coate in coaste. doar ca am intepenit ca naiba. cred ca tine si de noroc si mai ales de educatia si bunul simt al soferilor si al celorlati calatori. de unde nu e, nici Domnu' nu cere. aia cu ghidu' si excursiile organizate cam ai dreptate. nici mie nu mi-a placut prea mult. totusi la salonic ne-au lasat mai mult, de pe la 10.30-11 pana pe la 16.00. ne-au dat cate o harta a zonei si ne-au lasat de capu' nostru. anul trecut m-am dus asa ca era prima iesire afara si am zis sa ma prind putin de faze. anu' asta ma duc singurica: zbor low cost, hostel (cu camere de 2 sau chiar 1 persoane/persoana pt cei cu pitici pe creieri) si program de voie. -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
Sep 18 2009, 11:21 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 3 Inregistrat pe: 18-September 09 Membrul Nr.: 53,891 |
|
|
|
|
Sep 18 2009, 11:27 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 3 Inregistrat pe: 18-September 09 Membrul Nr.: 53,891 |
cine imi poate spune cum se ia melaoline. Am facut rost de ele dar nu stiu cum sa le iau. multumesc Buna.Sunt Roxana si te rog sa ma ajuti sa cumpar si eu melaoline.Eu am luat pana acum melanocyl, dar substanta activa este aceiasi methoxalen 10mg.Rog pe toti care pot sa ma ajute sa ma contacteze la adresa roxana.andreea27@yahoo.com |
|
|
|
Sep 18 2009, 04:01 PM
Trimis la
|
|
|
Biju, sotul meu deja ti-a luat 2 cutii!!! buna, sunt roxana si te rog sa-mi spui si mie cum pot sa fac rost de melaoline, adresa mea de mail este roxana.andreea27@yahoo.com |
|
|
|
Oct 15 2009, 07:31 AM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,305 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
buna, sunt roxana si te rog sa-mi spui si mie cum pot sa fac rost de melaoline, adresa mea de mail este roxana.andreea27@yahoo.com am descoprit de curind alta mizerie... IMODIUM e aici in farmacii la liber deci fara reteta 1.05 euros si in ROMANIA am dat o gramada |
|
|
|
Apr 6 2011, 08:50 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 18 Inregistrat pe: 3-April 08 De la: Thessaloniki, Grecia Membrul Nr.: 42,465 |
Mai este cineva din Thessaloniki ? ... duc lipsa de prieteni in speciali romani, ma invart numai si numai printre greci.
-------------------- |
|
|
|
Apr 8 2011, 07:41 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,305 Inregistrat pe: 5-May 09 De la: pe ici pe colo Membrul Nr.: 51,265 |
Mai este cineva din Thessaloniki ? ... duc lipsa de prieteni in speciali romani, ma invart numai si numai printre greci. yassou PT Thesalonikene trebuie sa te duci putin pe diaspora din www.dcopii.com Acolo sunt multe fete numai bine Acest mesaj a fost editat de carmaw: Apr 8 2011, 07:55 PM |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|