![]() ![]() |
Sep 23 2011, 09:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 720 Inregistrat pe: 27-December 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 35,706 |
Genial, n_puiu! Ca de obicei! -------------------- (\__/)
(+'.'+) <(Mwahahaha!!!) (")_(") This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination! |
|
|
|
Sep 24 2011, 12:31 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
pai bine puiule si ma privezi de placerea de a vedea fata beneficiarei acestei retete fusion sublime?? Noo! Ca lichid recomand tuica de pufoaica pentru complinirea retetei geografice cu stepele indepartate!!:D:
Acest mesaj a fost editat de little coffee: Sep 24 2011, 12:32 AM -------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2011, 07:53 AM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,110 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
Puiule
-------------------- |
|
|
|
Sep 24 2011, 10:54 AM
Trimis la
|
|
![]() bucatar incepator Grup: Membri Postari: 2,282 Inregistrat pe: 27-May 10 De la: oradea Membrul Nr.: 58,475 |
nu are sens sa deschid subiect nou pentru cea mai aberanta reteta pe care am gasit-o vreodata pe un blog, nu dau link, nu nimic. mie mi s-au blocat neuronii care saracii jucau si ei ping-pong. imi faceam tura de dimineata in blogosfera si citesc un titlu, zic, eee, e la misto. intru, zic sa radem si noi. nu bai, era serios. haleala se chema asa: branza de burduf cu scoici si ciuperci murate. zic ee, la misto, o zice scoici la slaninutza, o fi si o mamaliga implicata, canci. era branza de burduf cu sos de soia (geeezzzz!!!), scoici din conserva si pleurotus murate. atata, rest my case, a batut tot ce am putut citi pana acum, inghit si mania aia cu caramel sau ciocolata cu kaizer, cred ca e o bunaciune pe langa asta de mai sus. da' oare saraca branza de burduf cu ce o fi gresit? Mah BD...dar nu a zis "Pohta buna"...si nu a zis ca trebuie mancat -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|