![]() ![]() |
Nov 8 2011, 08:09 AM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,110 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
daca e doar asa "la botul calului* , chiftelutze mici, fasole batuta , chec aperitiv, pateuri cu brabza telemea ( feta) etc daca ai "cantina" sau ceva gen unde sa incalzesti alea alea...merg si sarmale, si ovcors piftia e super.. -------------------- |
|
|
|
Dec 7 2011, 02:32 PM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 636 Inregistrat pe: 20-January 11 Membrul Nr.: 63,359 |
-------------------- " Atunci cand auziti pareri straine care nu sunt conforme cu ale voastre , cautati sa vedeti daca nu cumva acele pareri sunt drepte . Iar atunci cand auziti pareri straine care sunt conforme cu ale voastre , luati aminte ca nu cumva aceste idei sa nu fie intelepte " .
Visit My Website |
|
|
|
|
|
|
Dec 8 2011, 12:46 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
Ce frumuseti!
-------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Jan 26 2012, 11:41 PM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 636 Inregistrat pe: 20-January 11 Membrul Nr.: 63,359 |
-------------------- " Atunci cand auziti pareri straine care nu sunt conforme cu ale voastre , cautati sa vedeti daca nu cumva acele pareri sunt drepte . Iar atunci cand auziti pareri straine care sunt conforme cu ale voastre , luati aminte ca nu cumva aceste idei sa nu fie intelepte " .
Visit My Website |
|
|
|
Jan 28 2012, 01:53 PM
Trimis la
|
|
|
Visit My Website |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|