Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jul 13 2008, 06:48 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 652 Inregistrat pe: 9-November 05 De la: Australia Membrul Nr.: 28,757 |
![]()
|
|
|
|
Jul 13 2008, 06:52 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 977 Inregistrat pe: 15-August 05 De la: Canada Membrul Nr.: 26,458 |
Mie imi plac pepenii aia din camioane si imi place ca pot sa-i incerc si mai stau si de vorba cu vanzatorii. Aici e a treia oara cand cumpar pepene din supermarket si tot a treia oara cand il arunc. Uffff! Flori, eu am observat ca aia de Mexic nu-s buni deloc, cei de SUA sint buni dar nu intotdeauna. Mai nou eu cumpar de la un nene care ii aduce din Texas, sint din aia dungati si lunguieti si cu seminte mari si negre, nu seedless. Sint mai scumpi decat aia de la market dar sint dulci si buni rau. -------------------- ![]() |
|
|
|
|
|
|
Jul 14 2008, 06:29 AM
Trimis la
|
|
![]() is de-a dreptu' pe langa Grup: Members Postari: 4,082 Inregistrat pe: 9-February 05 De la: Onesteanca in Toronto Membrul Nr.: 21,207 |
Kitty, am uitat, ca m-ai mai sfatuit odata, dar daca-s bleaga, iau tot tzepe. Oricum de aia lunguietzi n-am vazut nicaieri. Am unu' USA in frigider, sa vad ce-o iesi din el. Aleluia!
-------------------- Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea. |
|
|
|
Jul 14 2008, 08:32 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membrii de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Cand le-am taiat de pe fruct pentru ca stiam ca vreau sa le plantez am taiat si din pulpa putin. apoi am facut o groapa mica cat sa acopere bucata de pulpa si sa lase frunzele sa stea lejer pe sol. Le-am udat zilnic timp de vreo doua saptamani si atat. Multumesc frumos, o sa incerc |
|
|
|
Jul 14 2008, 11:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,020 Inregistrat pe: 13-September 07 De la: with nose in dipers... Membrul Nr.: 38,838 |
tot ardei iuti si Tamarindo in stanga jos (un fruct ca o roscova) wwwaaaaaaaa YANDIRA...ce de ardei...acolo ar fi lumea sosului meu care mananca cat de iute pot gati... frumos coltul de piata... -------------------- |
|
|
|
Aug 25 2008, 10:21 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,312 Inregistrat pe: 10-February 08 Membrul Nr.: 41,452 |
Simbata am fost la o piata (ca sa o numim asa din lipsa de alt topic) pe care o numesc la muzeu pentru ca daca nu ai ghid stai si admiri ce vezi si incerci sa pricepi la ce te uiti.
Am cumparat citeva chestii japoneze de care sint atit de mindra de parca as fi pupat moastele ... Daifuku mochi - prajitura de orez umpluta cu pasta de fasole rosie dulce, delicioasa, as minca numai din asta ![]() ![]() Daikon ![]() Soba noodles ![]() Si altele ... Ardei scotch bonnet ca vreau sa prepar maclavaisul pentru jerk ![]() OO de pitpalak ca toti aveti numai eu ba ![]() Ce am mai filmat pe la muzeu, cu dedicatie bok-choi si fasole germinata pentru BD ![]() ![]() neste pachetele bananifere pentru shefu ![]() neste animale vii pentru Dan@ - iti trebuie galeata pentru oase un ciocan de lemn si o dupa-amiza libera ![]() Si ghimbir proaspat pentru cui ii trebuie ![]() Am mai luat si obraz de porc neafumat si taiat subtire pentru stir fry si tendoane de vaca (nervetti) dar sint inghetate si nu se intelege nimic din poze. Vi le arat cind le prepar. Cine ghiceste ce e in poza asta primeste premiul nobil culinar. ![]() Nu stiu carei bucatarii apartine ca pina acum nu am mai auzit sau vazut asa ceva PS nu ma intrebati unde e piata ... ca e departe rau |
|
|
|
Aug 26 2008, 05:20 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 934 Inregistrat pe: 6-July 05 De la: pe malul oceanului Membrul Nr.: 25,457 |
Taki, Ce sunt acele pachete bananifere? Au ceva orez inauntru?
Incerc sa dezleg ghicitoarea, da' n-ai o poza mai clara? (aiurea, trag de timp |
|
|
|
Aug 26 2008, 05:47 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,312 Inregistrat pe: 10-February 08 Membrul Nr.: 41,452 |
Taki, Ce sunt acele pachete bananifere? Au ceva orez inauntru? Incerc sa dezleg ghicitoarea, da' n-ai o poza mai clara? (aiurea, trag de timp Pachetele sint orez lipicios ( sau sticky rice sau orez glutinos) cu scallops sau cochilii St. Jacques in frunze de bananier. PS poze mai clare n-am ca mi-a tremurat mina cind am pozat obectul ... |
|
|
|
Aug 26 2008, 06:10 AM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Members Postari: 1,974 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Cine ghiceste ce e in poza asta primeste premiul nobil culinar. Nu stiu carei bucatarii apartine ca pina acum nu am mai auzit sau vazut asa ceva PS nu ma intrebati unde e piata ... ca e departe rau Cred ca sunt organe de reproduce ale taurului ( ox penis ) Acest mesaj a fost editat de elena_antony: Aug 26 2008, 06:16 AM -------------------- |
|
|
|
Aug 26 2008, 06:18 AM
Trimis la
|
|
Elena nu sint nici din partea aia si nici de la taur ...
PS urmatoarea incercare |
|
|
|
Aug 26 2008, 06:28 AM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Members Postari: 1,974 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Elena nu sint nici din partea aia si nici de la taur ... PS urmatoarea incercare Vorba lui Colentina, poze mai clare nu ai Nu stiu zau, ma dau batuta -------------------- |
|
|
|
Aug 26 2008, 07:29 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,436 Inregistrat pe: 1-September 03 De la: Dîn Corleone Membrul Nr.: 8,842 |
|
|
|
|
Aug 26 2008, 07:47 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,006 Inregistrat pe: 16-April 07 Membrul Nr.: 37,411 |
pare coada de ceva
-------------------- Stelutza
|
|
|
|
Aug 26 2008, 08:27 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membrii de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Cine ghiceste ce e in poza asta primeste premiul nobil culinar. Picioruse de broasca? Desi nu mi te imaginez mincindu-le ca mi se pare ca-ti plac mai mult bucatile cu multa carne decit cu multe oase Ce faci cu nervetti inghetati? Io ii gasesc la pachete bine gelatinizate Mai am un pachet acasa, o sa-l pozez sa-ti arat cum sunt cele de aici. |
|
|
|
Aug 26 2008, 09:10 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 8,781 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
Merci taki. Nu se vede bine poza de "concurs", poti doar sa iti imaginezi, eu mi-am imaginat ciocuri de rata
-------------------- |
|
|
|
Aug 26 2008, 09:38 AM
Trimis la
|
|
![]() just me Grup: Members Postari: 1,321 Inregistrat pe: 30-May 08 Membrul Nr.: 43,481 |
Cine ghiceste ce e in poza asta primeste premiul nobil culinar. Nu stiu carei bucatarii apartine ca pina acum nu am mai auzit sau vazut asa ceva Limba de rata??? -------------------- |
|
|
|
Aug 26 2008, 10:44 AM
Trimis la
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Members Postari: 9,154 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
neste animale vii pentru Dan@ - iti trebuie galeata pentru oase un ciocan de lemn si o dupa-amiza libera Cine ghiceste ce e in poza asta primeste premiul nobil culinar. Săru' mîna, să fie primite! De departe şi din ceaţa londoneză pusă pe pozna ta, chestiile alea aşa subţiri cum sînt, par a fi gîturi de ceva înaripate sau picioruşe de Oaki (cum zice Adriana). Cozi de boi nu-s, că ar fi cam multe pt. o supă ... -------------------- Anytime you need a shoulder to cry on, you can call me, Al !
![]() |
|
|
|
Aug 26 2008, 02:21 PM
Trimis la
|
|
Bingo, sint limbi de rata. Paula este innobilata cu premiul nobil culinar si ridicata la gradul de contesa adjutanta. De unde ai stiut, ai mincat asa ceva? Adriana, pe nervetti am de gind sa-i fierb si sa-i fac stropesc cu ulei si otet. Nu cred ca-s ca aia din italia ca aia erau transparenti si astia sint albi si cu un matz inauntru... daca pui o poza ar fi fantastic. PS cine baga o relatare despre gustul limbii de rata sau o reteta ? |
|
|
|
Aug 26 2008, 02:53 PM
Trimis la
|
|
![]() just me Grup: Members Postari: 1,321 Inregistrat pe: 30-May 08 Membrul Nr.: 43,481 |
Bingo, sint limbi de rata. Paula este innobilata cu premiul nobil culinar si ridicata la gradul de contesa adjutanta. De unde ai stiut, ai mincat asa ceva? PS cine baga o relatare despre gustul limbii de rata sau o reteta ? Ma simt onorata si mutumesc mult.... si pentru premiu, si pentru promovare!!!! Nuuuuuu, nici nu am mai auzit pana astazi....dar mi-ai starnit interesul (cu:nu am mai auzit sau vazut asa ceva Uite aici gatite si o parere...de fapt mai multe dar poate stie totusi cineva..... Acest mesaj a fost editat de PaulaM: Aug 26 2008, 02:59 PM -------------------- |
|
|
|
Aug 26 2008, 02:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 8,781 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
ciocuri de rata fata draga nu fi trista ca ma autocitez da' se vand iujuali cu tot cu cioc. adica asa stiam io si asa imi parura in poza, nu-s cu tot cu cioc? io vazui la TV la mancaruri bizare frigarui de limbi de ratza si cioc de ratza nu mai stiu cum, lacuit, picant, pana mea. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||