![]() ![]() |
Aug 26 2008, 03:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,312 Inregistrat pe: 10-February 08 Membrul Nr.: 41,452 |
fata draga nu fi trista ca ma autocitez da' se vand iujuali cu tot cu cioc. adica asa stiam io si asa imi parura in poza, nu-s cu tot cu cioc? io vazui la TV la mancaruri bizare frigarui de limbi de ratza si cioc de ratza nu mai stiu cum, lacuit, picant, pana mea. BD, ai fost foarte aproape, sint numai limbi fara cioc. Ciocuri nu am vazut decit atasate de capul lui mac-mac. Oare ciocurile au si limbi in ele sau sint doua chestii diferite - ciocu-i cioc si limba e limba BD primeste mentiune speciala si grad de nobila urbana de bukale pentru ca expus idea dar a fost poza neclara PS tu ce ciocuri ai vazut la tv cu limbi sau fara? |
|
|
|
Aug 26 2008, 03:17 PM
Trimis la
|
|
![]() just me Grup: Membri Postari: 1,665 Inregistrat pe: 30-May 08 De la: Puglia Membrul Nr.: 43,481 |
"fata dupa ce zisei io le cioc de ratza aia gugali pana dadu de limbi de ratza in conditiile in care nu deosebejte curcanu de porc, pui sau porc:"
BD- presupun ca mesajul nu-mi era totusi adresat... 1. ca sa te lamuresc, citeste mesajul meu anterior...da, am cautat pe google din foarte mare curizitate, ca habar nu aveam despre ce e vorba...nu spui nici o noutate....si iti cedez tie premiul si avansarea ... 2. daca vei avea curiozitatea sa citesti, reteta de aici se numeste pui cu....., iar partea cu tacchino era o alta poveste dintr-un local, unde intr-adevar "tachhino al forno" era din pui, vita sau porc....tocmai aici era si ciudatenia.... Acest mesaj a fost editat de PaulaM: Aug 26 2008, 03:22 PM -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Aug 26 2008, 03:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,312 Inregistrat pe: 10-February 08 Membrul Nr.: 41,452 |
Tu ai cistigat premiul ca ai nimerit direct si ai gasit la fix si mai primesti o promovare - contesa adjutanta shefa cu ordinul jartelei clasa intiia si o florishica BD a luat mentiune ca am multe titluri in tolba si a fost pe aproape... dinspre exterior PS aia cu tacchino cred ca e din alt flm ... |
|
|
|
Aug 26 2008, 03:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
si gugalisi nu gugali nu mai comentez, pemeurile facute public ma dezgusta, ca si editarile dupa comentariile care au fost. reteta din alt film a fost editata ulterior. neimportant, continuati. scuzi, continuati. eniuei mesajul cu puiu porc necurcan a fo vizionat de cei care sper sa nu mai puna de fata cu toata lumea de ce ne radem noi la coltz ca nu e framos asa. taki ofcors ca tie ti-a fost dat mesajul fata ... tocmai aici era ciudatenia ... "tu ce ciocuri ai vazut la tv cu limbi sau fara?" de ratza nu zisei? (mai am edituri intre doua amestecari) Acest mesaj a fost editat de BD: Aug 26 2008, 03:45 PM -------------------- |
|
|
|
Aug 26 2008, 07:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Membri Postari: 2,018 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Acu' să nu te superi, dar crezi că dacă erau de taur, intrau aşa de multe într-o cutiuţă? Nu ma supar Acest mesaj a fost editat de elena_antony: Aug 26 2008, 07:05 PM -------------------- |
|
|
|
Sep 4 2008, 11:00 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Ce faci cu nervetti inghetati? Io ii gasesc la pachete bine gelatinizate Mai am un pachet acasa, o sa-l pozez sa-ti arat cum sunt cele de aici. Uite nervetti-i ![]() ![]() I-am vazut si la Metro dar au o gramada de grasime, astia sunt excelenti, mie imi plac foarte mult, ii tai cubulete si ii amestec cu ardei copt, un pic de ulei, fasole alba si gata. |
|
|
|
Sep 5 2008, 01:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,369 Inregistrat pe: 24-August 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,515 |
ii tai cubulete si ii amestec cu ardei copt, un pic de ulei, fasole alba si gata.
Ce bine suna descrierea ta Fetelor voi ati vazut la noi asa ceva? -------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 6 2008, 07:00 AM
Trimis la
|
|
Am fost din nou la muzeu sa caut perle de tapioca pentru ceaiul cu bule si am mai tras o tura de poze
Mini chikuma ![]() Am tras o tura sa vad daca au toate organele pentru mizgril ... selectie destul de buna stomac ![]() intestinul gros ![]() Bucati de uter ![]() Urechi ![]() burta ![]() Limba ![]() deci m-am scos Continuam, aripi de rata ![]() castravete de mare ![]() pe la legume si fruncte usturoi cu florshica ![]() ginseng proaspat ![]() Rodii ![]() Durian proaspat pentru Yandira ![]() Si special pentru BD ![]() PS v-am tzukat ca nu mai am loc in postul asta |
|
|
|
Sep 8 2008, 10:03 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,368 Inregistrat pe: 4-October 07 De la: Micul Paris Membrul Nr.: 39,074 |
si fudulii?
misto magazin, bine aprovizionat! tu ce ai luat? -------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
Sep 9 2008, 07:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
merci taki de sos
imi trebuia reteta sa il fac si eu ca sa nu zic arunca-mi o sticla, nu de alta dar imi sparge epi monitorul si celalalt e stricat mie imi e rusine sa fac poze in piata mai ales ca majoritatea negustorilor is la mana a doua cel putin. si eu is curioasa ce naiba sunt chikuma alea. -------------------- |
|
|
|
Sep 15 2008, 04:20 AM
Trimis la
|
|
Ano, fudulii nema, am luat numai gusa de porc.
BD, daca-tz trebuie reteta fac o poza la ingrediente data viitoare. PS ca la muzeul asta nu se plateste intrarea, numai iesirea |
|
|
|
Sep 15 2008, 12:32 PM
Trimis la
|
|
Da taki, chiar te rog frumos sa imi poznezi ingredientele sa vaz daca pot adapta ceva. Sarumana, amabila ca intotdeauna.
-------------------- |
|
|
|
Sep 20 2008, 04:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 653 Inregistrat pe: 9-November 05 De la: Australia Membrul Nr.: 28,757 |
Am fost din nou la muzeu sa caut perle de tapioca pentru ceaiul cu bule si am mai tras o tura de poze Mini chikuma ![]() ginseng proaspat Chikuma sunt gogosile viermilor de matase - hmmm nu stiam ca si asta se mananca! Cum se consuma ginseng proaspat ma lumineaza si pe mine cineva? Acest mesaj a fost editat de orchid: Sep 20 2008, 09:50 AM |
|
|
|
Sep 20 2008, 08:59 AM
Trimis la
|
|
Chikuma sunt gogosile viermilor de matase - hmmm nu stiam ca si asta se mananca! -------------------- |
|
|
|
Sep 20 2008, 06:00 PM
Trimis la
|
|
Chikuma sunt gogosile viermilor de matase - hmmm nu stiam ca si asta se mananca! Cum se consuma ginseng proaspat ma lumineaza si pe mine cineva? Orchid, esti mai tare ca gugalu, multumim de iluminare. Muzeul, avea chikuma d'astea si mai mari si ne-colorate dar erau la raionul de peste si semi-preparate, nu mi-ar fi trecut o mie de ani prin cap ca sint gogosi de viermi de matase. Cine vine cu o reteta are oscarul gastronomic. Despre consumul de Ginseng proaspat, nu am vazut decit servit ca atare, taiat in feliute foarte subtiri (ca la trufe). O cunostiinta m-a servit cu asa ceva, le-a scos dintr-o cutiuta si mi-a oferit sa incerc. Mi-a spus ca comanda ginseng de la o ferma specializata, si le consuma ca intaritor sau energizant dupa mincare (sau in loc de??). Le consuma si in ceai, cu apa fierbinte peste feliute. Am mincat si nu l-am scuipat de politete, este foarte amar. Dar probabil ca daca te obisnuiesti cu el o fi bun ca de sanatos e foarte sanatos... PS sa vedem ce mai descoper data viitoare ... |
|
|
|
Sep 21 2008, 02:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,896 Inregistrat pe: 29-February 04 De la: Saitama-Japonia (Focsani) Membrul Nr.: 12,323 |
Mini chikuma ... Nu scrie cumva chikuwa pe pachet... sau poate or fi gresit chinezii eticheta Cele albe sunt in general facute doar din cod sau in amestec cu alt peste alb; cele gri - din sardine/scrumbii... celelalte colorate... n-as putea sa-ti spun sigur... eu n-am vazut asa colorate pe la mine -------------------- |
|
|
|
Sep 21 2008, 07:46 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,217 Inregistrat pe: 13-September 07 De la: with nose in dipers... Membrul Nr.: 38,838 |
Uite nervetti-i I-am vazut si la Metro dar au o gramada de grasime, astia sunt excelenti, mie imi plac foarte mult, ii tai cubulete si ii amestec cu ardei copt, un pic de ulei, fasole alba si gata. ADRIANA ce sunt acele nervetti? arata interesant -------------------- |
|
|
|
Sep 23 2008, 08:16 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Sep 23 2008, 09:01 PM
Trimis la
|
|
I-am gatit ca aperitiv dar am uitat sa pun poza.
![]() I-am cumparat neprelucrati, i-am fiert doua ore, i-am taiat bucatele si le-am pus ulei de masline si balsamic. Textura nu este moale, au fost chiar croncanti. Nu au iesit ca cei italienesti dar mi-au placut. PS cristina, data viitare o sa ma uit din nou la numele gogosilor, poate resolvam misterul |
|
|
|
Sep 26 2008, 11:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 653 Inregistrat pe: 9-November 05 De la: Australia Membrul Nr.: 28,757 |
Orchid, esti mai tare ca gugalu, multumim de iluminare. Muzeul, avea chikuma d'astea si mai mari si ne-colorate dar erau la raionul de peste si semi-preparate, nu mi-ar fi trecut o mie de ani prin cap ca sint gogosi de viermi de matase. Cine vine cu o reteta are oscarul gastronomic. Despre consumul de Ginseng proaspat, nu am vazut decit servit ca atare, taiat in feliute foarte subtiri (ca la trufe). O cunostiinta m-a servit cu asa ceva, le-a scos dintr-o cutiuta si mi-a oferit sa incerc. Mi-a spus ca comanda ginseng de la o ferma specializata, si le consuma ca intaritor sau energizant dupa mincare (sau in loc de??). Le consuma si in ceai, cu apa fierbinte peste feliute. Am mincat si nu l-am scuipat de politete, este foarte amar. Dar probabil ca daca te obisnuiesti cu el o fi bun ca de sanatos e foarte sanatos... PS sa vedem ce mai descoper data viitoare ... Tind sa-i dau dreptate CristineiK daca erau la raionul de peste. Eu intrebasem un chinez si imi spusese ca printre altele chikuma inseamna si gogosi de viermi de matase si da sunt comestibile la ei. De o reteta am uitat sa-l intreb Ginseng prospat pe aici nu am vazut dar daca vad eu cred ca-l voi pune in suc prospat - si sper sa mai fie baubil |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|