Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Jul 1 2008, 12:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 653 Inregistrat pe: 9-November 05 De la: Australia Membrul Nr.: 28,757 |
Cumparand ciuperci de la vietnamezul Phong ![]() ![]() Australian winter fashion prezentata de Leanne - fiica cea mare a lui Phong ![]() Capsuni ![]() ![]() Agave ![]() Spalatorie de caini mobila ![]() ![]() ![]() Dovleci ![]() Sexy Sox ![]() ![]() Maltezul Mike si produsele lui ![]() Mandarine ![]() Rosii si altele ![]() Gata ![]() Spre casa ![]() |
|
|
|
Jul 1 2008, 01:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Members Postari: 653 Inregistrat pe: 9-November 05 De la: Australia Membrul Nr.: 28,757 |
la poza aia cu bromeliads, sunt cumva frunzele de ananas? am auzit ca dupa ce tai frunzele, le poti planta si cresc..si ca ananasul e singurul din specia asta care e comestibil.. ii , acum cand scriam m-a sunat un prieten din australia, imi zicea ca aveti o iarna blanda, 22 de grade in timpul zilei... Bromeliad este o planta decorativa care face parte din aceeasi familie ca si ananasul. Am plantat si noi moate de ananas in gradina anul asta - pana cum le aruncam si se pare ca s-au prins ca arata verzi |
|
|
|
|
|
|
Jul 1 2008, 01:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,366 Inregistrat pe: 4-October 07 De la: Micul Paris Membrul Nr.: 39,074 |
Bromeliad este o planta decorativa care face parte din aceeasi familie ca si ananasul. Am plantat si noi moate de ananas in gradina anul asta - pana cum le aruncam si se pare ca s-au prins ca arata verzi deci chiar se prind moatele...si cam cat cresc? fac si ananansi dupa un timp? -------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
Jul 1 2008, 02:01 PM
Trimis la
|
|
deci chiar se prind moatele...si cam cat cresc? fac si ananansi dupa un timp? Eu sper sa se faca si la noi in gradina - daca nu nu-i bai ca nu-s scumpi la piata Uite iti pun un link mai jos sa vezi cum arata o plantatie http://www.culinar.ro/forum/continut/Off-T...e-ziua-reginei/ Poza a treia si a patra de pe prima pagina. Multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca-ti plac pozele. |
|
|
|
Jul 1 2008, 02:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,366 Inregistrat pe: 4-October 07 De la: Micul Paris Membrul Nr.: 39,074 |
Eu sper sa se faca si la noi in gradina - daca nu nu-i bai ca nu-s scumpi la piata Uite iti pun un link mai jos sa vezi cum arata o plantatie http://www.culinar.ro/forum/continut/Off-T...e-ziua-reginei/ Poza a treia si a patra de pe prima pagina. Multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca-ti plac pozele. super pozele, nu le vazusem pana acum! cand mai ai poze, mai pune. te pup, somn usor -------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
Jul 5 2008, 08:10 AM
Trimis la
|
|
Anomiss uite poza cu moatele de ananas din gradina - sunt verzi - eu zic ca s-au prins. Daca or sa si produca ananas nu stiu ca in gradina mea e numai nisip.
|
|
|
|
Jul 5 2008, 08:57 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 9,843 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
misto rau pozele orchid, aunt geana pe subiect de cand le-ai pus pe primele
-------------------- Ale mele
fanatismul si ignoranta dovedesc ca darwin s-a inselat, omul este inca maimuta. algocalminele la liber!!!!! |
|
|
|
Jul 7 2008, 09:19 AM
Trimis la
|
|
Anomiss uite poza cu moatele de ananas din gradina - sunt verzi - eu zic ca s-au prins. Daca or sa si produca ananas nu stiu ca in gradina mea e numai nisip. ![]() super interesant, sper sa - ti produca ananasi, chiar si numai un fruct pe sezon la fiecare tufa tot e ok -------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
Jul 7 2008, 09:58 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membrii de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Anomiss uite poza cu moatele de ananas din gradina - sunt verzi - eu zic ca s-au prins. Daca or sa si produca ananas nu stiu ca in gradina mea e numai nisip. Cum le-ai plantat? Pur si simplu le-ai taiat de pe fruct si le-ai rupt un pic de frunze de la baza si le-ai bagat in pamint? |
|
|
|
Jul 10 2008, 02:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Plimb capastrul ! Grup: Members Postari: 790 Inregistrat pe: 8-May 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 43,092 |
am vazut pozele postate de tine ....foarte interesant si destul de originale m, am sa urmaresc acest subiect cu atentie ...am ce vedea
-------------------- |
|
|
|
Jul 12 2008, 09:25 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 4,648 Inregistrat pe: 1-September 03 De la: Dîn Corleone Membrul Nr.: 8,842 |
![]() ![]() Din piaţă, dar de la sectorul tradiţionalist, adică marfa pe jos şi-un cîntar la trei negustori (Ioane, dă mă cîntaru' ăla-ncoa'. Stai fa, să-l servesc pe domnu' |
|
|
|
Jul 12 2008, 03:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Plimb capastrul ! Grup: Members Postari: 790 Inregistrat pe: 8-May 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 43,092 |
Puiu ca in mai toate pietele bucurestene , sau si prin tara cred
-------------------- |
|
|
|
Jul 12 2008, 04:44 PM
Trimis la
|
|
![]() is de-a dreptu' pe langa Grup: Members Postari: 4,301 Inregistrat pe: 9-February 05 De la: Onesteanca in Toronto Membrul Nr.: 21,207 |
Mie imi plac pepenii aia din camioane si imi place ca pot sa-i incerc si mai stau si de vorba cu vanzatorii. Aici e a treia oara cand cumpar pepene din supermarket si tot a treia oara cand il arunc. Uffff!
-------------------- Nu sufar din cauza nebuniei, profit in fiecare moment de ea. |
|
|
|
Jul 12 2008, 05:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Am buburuza!!! Grup: Members Postari: 5,909 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Deutschland Membrul Nr.: 24,853 |
Orchid,ce frumos arata moatele din gradina ta.Poti sa dai cateva detalii,cum le-ai plantat etc?Oare la mine in gradina ar avea vreo sansa?
Floricica,eu cumpar tot timpul pepene verde de la un magazin turcesc.Tot timpul am nimerit-o buna,dulce,grisoasa.Am cumparat si din magazin,dar castravetele era mult mai bun ca ea Anul trecut,cand am fost in Romania,am cumparat numai de la tarani care veneau cu caruta sau cu ARO pe strada.A fost fain Cand ajung prin piata,va aduc si eu poze |
|
|
|
Jul 12 2008, 05:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 218 Inregistrat pe: 17-December 06 Membrul Nr.: 35,506 |
Pai nisipos cre' ca tre' sa fie solul la ananas, ti s-au prins ce fain.
|
|
|
|
Jul 13 2008, 05:29 AM
Trimis la
|
|
Cum le-ai plantat? Pur si simplu le-ai taiat de pe fruct si le-ai rupt un pic de frunze de la baza si le-ai bagat in pamint? Cand le-am taiat de pe fruct pentru ca stiam ca vreau sa le plantez am taiat si din pulpa putin. apoi am facut o groapa mica cat sa acopere bucata de pulpa si sa lase frunzele sa stea lejer pe sol. Le-am udat zilnic timp de vreo doua saptamani si atat. |
|
|
|
Jul 13 2008, 05:31 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Jul 13 2008, 05:34 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Jul 13 2008, 05:36 AM
Trimis la
|
|
Orchid,ce frumos arata moatele din gradina ta.Poti sa dai cateva detalii,cum le-ai plantat etc?Oare la mine in gradina ar avea vreo sansa? Cand ajung prin piata,va aduc si eu poze Incearca Petunie ca nu ai nimic de pierdut. I-am raspuns putin mai sus Adrianei cum am facut eu. Si pune poze de la piata mie imi place mult sa vad poze de la piata si sa calatoresc cu gandul. |
|
|
|
Jul 13 2008, 05:37 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|