Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Sep 17 2006, 08:22 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 10 Inregistrat pe: 24-January 06 Membrul Nr.: 29,990 |
|
|
|
|
Sep 21 2006, 02:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 89 Inregistrat pe: 23-August 06 Membrul Nr.: 33,435 |
Elena si Dana. Arata de milioane ce ati facut voi acolo, mai ales ca ati impopoztonat-o sos, cu frisca si dulceata. Nu imi recunosc reteta, ca la voi are si fatza, nu numai gust.
Chiar asa , Elena, ce e aia de deasupra? O glazura din zahar pudra, cumva? MC Revin cu completari. Tatal copiilor mei (care mi-e si sot, ce coincidenta) a zis ca s-ar scula din mormint mama englezilor daca ar auzi ca numim "british pudding" ceea ce am gospodarit noi aici, si ca cica e alta faza la ei, alte shmenuri, alte chestii. Eu am o cartzoaie mare cu poze misto si retete cu schepsis, si acolo arata ce e aia pudding englezesc, adica sunt ele mai multe variante. In fine, printre ingrediente, este ceva care m-a zapacit de tot si anume "grasime de rinichi" ("niervet" ii zice in flamanda; acum poate am tradus eu prea cu excel de zel). Am ramas uimita sa aud ca ai gasit guguloi-ul de 2 kile gata semi-preparat de cumparat. Nu am vazut asa niciodata. Dar de ce mirosea asa suspect, oare? -------------------- Ma chinuie talentul si mai ales foamea...
|
|
|
|
|
|
|
Sep 21 2006, 05:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 118 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Belgia Membrul Nr.: 24,882 |
Dia, deasupra este sos de vanilie; nu l-am facut extrem de gros.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|