4 Pagini V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Tare trist-povestea Mirelei, ...putea fi oricare dintre noi
Noe
mesaj Sep 12 2006, 08:25 AM
Trimis la #61

azi zambesc nemotivat

Grup: Membri de onoare
Postari: 2,076
Inregistrat pe: 13-August 04
De la: Bucharest / dreamworld
Membrul Nr.: 16,283

fetele, sunt si eu alaturi pentru rugaciuni pentru Mirela...
revin, acum ma 'someaza' bb

--------------------
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."
Go to the top of the page

+Quote Post
Lancelot
mesaj Sep 12 2006, 09:29 AM
Trimis la #62

xxxxxxxxxx

Postari: 2,611
Inregistrat pe: 19-March 04
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 12,856

Interventiile calugarului ateu au fost mutate la "Arenele Romane" in subiectul "calugaru versus culinaresele crestine". Daca vreti sa continuati o faceti acolo, aici nu se vor mai accepta interventii deplasate.

--------------------

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 12 2006, 11:54 AM
Trimis la #63

azi zambesc nemotivat

Se pare ca Mirela e cu moralul la pamant... icon_frown.gif din fericire, nu a mai facut febra, insa durerile inca nu au parasit-o..Mai mult decat atat, doctorii i-au spus ca escara nu i se va vindeca prea usor (sau deloc) si ca ar trebui sa ii faca o plastie, sau ceva de genul-insa nu prea au de unde sa ii ia piele, fiind foarte slaba...Ia vitamine, dar e foarte slabita si ultimul raspuns al doctorilor la intrebarea ei in legatura cu evolutia sa a fost ca numai Cel de Sus hotaraste acum...

eu ii tin pumnii si multumesc inca si inca o data fetelor care se roaga pentru ea si care i-au trimis ceva banuti! pupic.gif

--------------------

+Quote Post
Claudita
mesaj Sep 12 2006, 02:08 PM
Trimis la #64

Captain Cook

Grup: Membri
Postari: 413
Inregistrat pe: 14-March 06
De la: sua
Membrul Nr.: 30,795

(Noe @ Sep 12 2006, 09:54 AM) [snapback]247569[/snapback]

Se pare ca Mirela e cu moralul la pamant... icon_frown.gif din fericire, nu a mai facut febra, insa durerile inca nu au parasit-o..Mai mult decat atat, doctorii i-au spus ca escara nu i se va vindeca prea usor (sau deloc) si ca ar trebui sa ii faca o plastie, sau ceva de genul-insa nu prea au de unde sa ii ia piele, fiind foarte slaba...Ia vitamine, dar e foarte slabita si ultimul raspuns al doctorilor la intrebarea ei in legatura cu evolutia sa a fost ca numai Cel de Sus hotaraste acum...

eu ii tin pumnii si multumesc inca si inca o data fetelor care se roaga pentru ea si care i-au trimis ceva banuti! pupic.gif

saraca, ce sa-i facem oare cu moralul asta? ca moralul e cel mai important.
da ce-i escara asta? nu s-o putea vindeca cu ceva, nu exista creme ceva? poate gasim pe aici, daca ziceti ce sa cautam

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 12 2006, 08:05 PM
Trimis la #65

azi zambesc nemotivat

Claudita, escarele sunt un fel de rani care apar la cei care sunt imobilizati pe spate...nu stiu cum sa explic exact, poate stiu mai bine celalte fete...La un moment dat era si o poza cu escara Mirelei, dar au sters-o intre timp...era imensa icon_frown.gif ...

fetele de pe DC i-au luat deja ceva creme (cineva spunea ca trebuie pudra parca..) insa escara e prea mare ca sa mai treaca fara o grefa de piele.... icon_frown.gif

cat despre moral, asta e mai greu- eu as merge sa o vizitez dar nu pot pentru ca sunt 24 din 24 cu bebele si in spital nu vreau sa o duc; insa ea primeste alte vizite si telefoane, care o mai deconecteaza cat de cat...oricum, acum depinde in primul rand de ea...cred ca, saracuta, abia acum a realizat ce i se intampla...si de-asta e asa trista...

nu stiu ce sa mai zic...sper sa fie bine pentru Mirela...

--------------------

+Quote Post
Noe
mesaj Sep 22 2006, 12:44 PM
Trimis la #66

azi zambesc nemotivat

Mirela a fost diagnosticata cu "paraplegie totala"... crybaby2.gif
in momentul de fata este la recuperare, in niste conditii asa cum suntem obisnuiti in majoritatea spitalelor din RO: spaga la fiecare infirmiera, asistenta, etc....minim 30 RON pentru sendintele de recuperare in fiecare zi, atitudine rece a personalului ..Va mai ramane la recuperare timp de 3 luni, timp in care i se va ridica putin cate putin patul, pentru ca, mai apoi, sa poata fi pusa in scaun, fara sa ameteasca sau sa i se faca rau...

Sunt prea trista ca sa mai comentez ceva insa as vrea sa multumesc din suflet celor care au trimis cate ceva pentru Mirela...fiti siguri ca va conta orice ajutor...

Noemi

P.S. cine stie mai multe despre acest diagnostic?este intr-adevar fara cale de intoarcere?nicio sansa de a mai merge vreodata??? icon_frown.gif

--------------------

+Quote Post
Monika@USA
mesaj Sep 22 2006, 09:01 PM
Trimis la #67

Eye of the Storm

Postari: 837
Inregistrat pe: 19-May 04
De la: Pacific NorthWest USA
Membrul Nr.: 14,337

Paraplegie totala inseamna paralizie totala la membrele inferioare.
Paraplegia e deficienta neuro-motoare (nu poate misca, si nici nu simte membrele afectate si in general se sufera si de incontinenta (incapacitate de a controla functiile vezicii urinare si a intestinului ).
Va avea nevoie de multa kineto-terapie, adica de gimnastica de recuperare, masaj, dar si de "occupational therapy", adica sa o invete sa isi desfasoare viata de zi cu zi, cu activitatile aferente, cit mai independent- in limita posibilului. (sa o invete sa se transfere din pat pe carucior, sa manevreze caruciorul, sa se transfere pe bancheta de la baie si sa faca baie, sa se transfere pe/de pe toaleta, sa se imbrace/dezbrace, sa isi faca curat, sa isi gateasca, etc.)
Totul cere mult, mult timp, rabdare si mai mult decit orice o stare de spirit pozitiva. (...si bani...)

--------------------
Nihil Sine Deo
user posted image

+Quote Post
Emanuell
mesaj Sep 25 2006, 09:15 AM
Trimis la #68

micro Bucatar

Postari: 45
Inregistrat pe: 10-June 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 24,759

Cu durere in suflet am citit ce ati scris voi aici. Daca pot sa fiu si eu de folos cu un sfat, vi-l dau acum:
Pentru piele e foarte bun Aloe First de la firma Forever Living. Auzisem de el ca vindeca rapid operatiile ce nu se inchid, iar eu am patit un accident acum cateva luni cand am facut gem de visine si mi-a scapat cratita din cuptor, iar gemul mi-a venit pe picior. Am mers repede la baie si m-am spalat, apoi am luat un tampon bine imbibat cu Aloe First si m-am uns de cateva ori. Vreau sa va spun ca in 2 ore nu mai aveam nimic. Nici durere, nici semn, nici macar rosu.
Daca cineva poate sa-i duca Mirelei asa ceva si sa-i dea pe rana de la spate, cred ca i-ar fi de mare folos.
Dumnezeu sa o aiba in paza si pe cei care o ajuta si o inteleg pe Mirela.

+Quote Post
Noe
mesaj Oct 31 2006, 04:07 PM
Trimis la #69

azi zambesc nemotivat

Campania pentru Mirela s-a incheiat....Reprezentantii Desprecopii.com i-au predat toti banutii stransi, de la membrii Desprecopii.com si de la ceilalti donatori...

Pentru mai multe detalii, inclusiv poze cu Mirela si informatii despre starea ei actuala, va rog intrati AICI ...

Multumesc inca o data celor care s-au gandit si s-au rugat pentru Mirela, precum si celor care i-au oferit niste bani si nu pot decat sa sper ca Mirela va fi la fel de puternica si in continuare si, in timp, isi va reveni complet!

Noemi

(la finalul articolului puteti gasi si procesul verbal prin care se confirma donatia catre Mirela)

--------------------

+Quote Post
Happy.
mesaj Dec 19 2006, 07:44 PM
Trimis la #70

Supercalifragilistic!!!

Postari: 8,845
Inregistrat pe: 10-August 05
Membrul Nr.: 26,306

Ce mai stiti de Mirela?

--------------------

+Quote Post
bambina
mesaj Feb 1 2008, 10:27 PM
Trimis la #71

Big Chef

Postari: 751
Inregistrat pe: 24-October 05
De la: Minneapolis, USA
Membrul Nr.: 28,456

Este aceeasi Mirela cea care apare in Libertatea aici?

+Quote Post
Vianne
mesaj Feb 3 2008, 04:49 PM
Trimis la #72

Big Chef

Postari: 643
Inregistrat pe: 25-October 05
Membrul Nr.: 28,463

QUOTE(bambina @ Feb 1 2008, 10:27 PM) *
Este aceeasi Mirela cea care apare in Libertatea aici?

Da, bambina, ea e.

+Quote Post
lalua
mesaj Feb 3 2008, 08:35 PM
Trimis la #73

Academic Chef

Postari: 1,069
Inregistrat pe: 23-October 05
De la: Galati
Membrul Nr.: 28,441

si aceeasi de aici:http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=163858.motociclistiii din bucuresti au strans deja 200 milioane de lei vechi la acest eveniment pentru mirela.

+Quote Post
Bianca-21
mesaj Feb 4 2008, 05:51 PM
Trimis la #74

Master of disaster

Postari: 5,391
Inregistrat pe: 11-October 06
De la: Germany
Membrul Nr.: 34,303

Foarte impresionant lalua, am citit tot topicul, bravo!

Ma bucur enorm, asa as fi venit si eu, uai uai, dar numai daca prindeam aripi laugh.gif

Acest mesaj a fost editat de Bianca-21: Feb 4 2008, 05:52 PM

+Quote Post
lalua
mesaj Feb 4 2008, 06:11 PM
Trimis la #75

Academic Chef

Postari: 1,069
Inregistrat pe: 23-October 05
De la: Galati
Membrul Nr.: 28,441

bianca, nu am reusit eu sa ajung din galati,dar daca puteam eram acolo.cei din bucuresti au organizat o actiune de succes si ce e foarte important au inclus-o si pe mirela in eveniment!BRAVO lor!

+Quote Post
KikenHana
mesaj Feb 5 2008, 01:03 AM
Trimis la #76

x

Postari: 2,451
Inregistrat pe: 3-January 07
De la: x
Membrul Nr.: 35,828

Imi pare tare rau pentru ce i s-a intamplat Mirelei, mai ales ca impartasim o pasiune... sad.gif

--------------------

+Quote Post
elena_antony
mesaj Mar 5 2008, 06:44 AM
Trimis la #77

Senzuala

Postari: 2,018
Inregistrat pe: 13-November 06
De la: Lebanon
Membrul Nr.: 34,842

Doamne cat poate fii de trista povestea acestei fete. crybaby2.gif
Am citit cu lacrimi in ochi toate aceste pagini si articolul din desprecopii .Sper sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca cu bine peste tot, si sper sa-i ajute Dumnezeu sa poata merge din nou!!!

Este de admirat cum fetele de pe" desprecopii" sunt atat de unite, si au fost alaturi de ea tot acest timp.Toata stima notworthy.gif

--------------------

+Quote Post
Noe
mesaj Apr 17 2008, 01:16 PM
Trimis la #78

azi zambesc nemotivat

elena, sunt f multe cazuri pe DC in care lumea se mobilizeaza uimitor...
s-au strans bani si pt f multi copilasi, si pt fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai de la Bere Gratis, etc etc etc

iar pentru Mirela stiu intr-adevar ca au strans bani si au ajutat f mult si cei din cluburile de motociclisti...
e f frumos sa mai vezi si exemple de genul asta

--------------------

+Quote Post
Ligia.
mesaj Apr 21 2008, 06:07 PM
Trimis la #79

Captain Cook

Postari: 384
Inregistrat pe: 31-August 06
Membrul Nr.: 33,587

cu riscul de a gresi desi nu cred, mirela a primit deja o sponsorizare de la o fundatie (cine e interesat sa-mi dea pm). Eu am scris plicurile in care au plecat banii si numele imi suna cunoscut plus ca am vazut-o si pe viu pe persoana careia fundatia i-a facut sponsorizarea . Comparand cu pozele dupa net nu cred ca gresesc si este vb despre aceeasi persoana.
Eu astept cu sufletul la gura interventia cu celule stem si sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine.

--------------------
super girls don't cry

+Quote Post
bimbilica
mesaj May 22 2008, 11:51 PM
Trimis la #80

zen

Postari: 3,276
Inregistrat pe: 13-October 06
De la: Ardeleanca din Reghin,acum in capitala
Membrul Nr.: 34,351

Am vazut in seara asta la stiri ca s-au adunat banii pt operatia Mirelei,si e programata in septembie in China.Sper din suflet sa ii reuseasca operatia si sa se intoarca acasa cu bine.

edit ca am gasit si stirea
http://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=2

Acest mesaj a fost editat de bimbilica: May 22 2008, 11:58 PM

--------------------

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

4 Pagini V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 06:14 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare