![]() ![]() |
May 10 2008, 09:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,641 Inregistrat pe: 29-February 08 De la: Europa Membrul Nr.: 41,844 |
|
|
|
|
May 10 2008, 09:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,312 Inregistrat pe: 10-February 08 Membrul Nr.: 41,452 |
|
|
|
|
|
|
|
May 10 2008, 09:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,337 Inregistrat pe: 27-December 05 De la: urziceni-ialomita Membrul Nr.: 29,575 |
Defraguto, si dupa aia a mai continuat cu maciucile verbale sau te-a invitat sa mergeti impreuna in vacanta la mare? PS Nu plecati, ca acu' apare si printesa leia cu sabia cu laser Glumesti? Cum sa ma ia in vacanta? Si apoi ce eram fraiera sa ma duc? Eiiii....binenteles ca a mai incercat cu tot felul de chestii....dar v-am spus ca am o imaginatie bogata si am invins-o de fiecare data.... Acuma....a cam obosit.... Bravo ei....ca mie mi-a cam trecut cheful de joaca ....si e riscant sa se puna cu mine in situatia asta.... Am imbatranit....pe naiba.....ma pregatesc cu sarg sa devin soacra mare..... Glumesc....glumesc.....cuscrelor si viitoarelor nurori ....nu fugiti inca..... -------------------- |
|
|
|
May 10 2008, 09:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Membri Postari: 2,018 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
Bravo Defraga Hai c-am venit si eu c-o cafeluta : Acest mesaj a fost editat de elena_antony: May 10 2008, 10:00 PM -------------------- |
|
|
|
May 10 2008, 10:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,818 Inregistrat pe: 29-October 05 De la: Netherland Membrul Nr.: 28,549 |
Mai , ce rost avea sa ma opreasca in mijlocul drumului avand in vedere ca locuim in aceeasi casa?!Nu putea sa ma intrebe acasa , in liniste? Am luat-o de o aripa si mai ca n-am tarat-o pana acasa.Cand am ajuns inauntru n-a stiut cum sa se duca mai repede la ea in dormitor .Si-a dat seama ca fiind nervoasa o sa fac scandal.Dar eu si mai proasta ca atunci trebuia sa fac balamuc , de fatza cu ea si fisu .Sa vada si ala ce poama de mama are.N-am vorbit cam doua luni cu ea. Acum cand m-am intors din vacanta i-am zis clar si raspicat ca am un iubit si ca la sfarsitul lui septembrie e posibil sa plec din Anglia .N-a comentat ..ce naiba mai era de comentat?! -------------------- lI fall asleep thinking of you.
Dreaming of things i wish were true. As i wake i shed a tear, Cause i awake without you here. Sheherezada for you! BEETJE CHIQUEwww.Beetjechique.nl |
|
|
|
May 11 2008, 12:06 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,555 Inregistrat pe: 22-December 05 De la: De Nederlands Membrul Nr.: 29,531 |
he heee...ce de-a povesti si experiente s-au preumblat pe-aici in amarul asta de timp
imi pare un pic rau ca unii vad treaba ca pe un show...si nu e mereu...e de gust amar doar... ma rog... sa mai dau si eu sare si piper actiunii? ceva floricele? sau n-or merge cu shpritzul?? povestea mea continua astfel: soacra mea a murit in iarna aceluiasi an in care incepusem eu scriitura aici, de cancer...s-a dus la vreo 2-3 luni dupa ce au incecat s-o opereze...terapii...n-a mai mers nimic.cu o saptamana inainte de Craciun din auzite se pare c-a regretat toata tevatura facuta de ea...am reciti ce-am scris...ca viata e scurta...este!! deci, povestea mea in aceasta privinta se incheie aici. nu mai am intrebari, nelamuriri...totul s-a clarificat. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|