![]() ![]() |
Nov 20 2008, 12:44 PM
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Membri Postari: 9,213 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
sa nu te superi ca ma bag si eu ca muscain lapte dar te contrazic, bascuta este tricotata, este inceputa cu un elastic unu pe fata unul pe dos apoi - eu la 5 ochiuri- este inmultita si lucrata numai pe fata ca sa iasa cum e in poza, apoi ochiurile se impart la 6 si se scade numai pe facta cate 3 ochiuri in cazul acesta ca sa iasa foarte tuguiata . Cris, nu-i nici o suparare. Eu n-am impletit vreodata berete. Intrasem aseara pe site si-am citit rapidos ca in dreptul pozei cu bereta, scrie Craft - Crochet. Dupa mai multe incercari ca imi cerea sa ma inregistrez acolo, azi am reusit sa prind explicatiile modelului. Nu prea vad cum poate fi tricotata cu andrele. Las si pe altii sa-si dea cu parerea. ![]() Free Crochet Pattern Le Chic Beret Lion Brand® Cotton-Ease® (new) Pattern #: 70690AD SKILL LEVEL: Easy SIZE: One Size Finished Circumference 20 in. (51 cm) Note Beret will stretch to fit a wide range of sizes. CORRECTIONS: None Le Chic Beret Lion Brand® Cotton-Ease® (new) GAUGE: 16 sc = 4 in. (10 cm) with larger hook. BE SURE TO CHECK YOUR GAUGE. When you match the gauge in a pattern, your project will be the size specified in the pattern and the materials specified in the pattern will be sufficient. If it takes you fewer stitches and rows to make a 4 in. [10 cm] square, try using a smaller size hook or needles; if more stitches and rows, try a larger size hook or needles. BERET With larger hook, ch 4; join with sl st in first ch to form a ring. Rnd 1: Work 6 sc in ring. Place marker for beg of rnd and move marker up as each rnd is completed. Rnd 2: 2 sc in each sc around - 12 sc. Rnd 3: *Sc in next sc, 2 sc in next sc; rep from * around - 18 sc. Rnd 4: *Sc in next 2 sc, 2 sc in next sc; rep from * around - 24 sc. Rnds 5-22: Sc in each sc around, increasing 6 sc evenly spaced in each rnd - 132 sc. Rnd 23: Sc in each sc around. Rep Rnd 23 for 2 in. (5 cm). Sl st in next sc. Fasten off. BAND With smaller hook, ch 6. Row 1: Sc in 2nd ch from hook and each ch across - 5 sc. Row 2: Ch 1, turn; working in back loops only, sc in each sc across. Rep Row 2 until piece measures 20 in. (51 cm) from beg. Fasten off. FINISHING Sew short edges of Band together. Sew one long edge of Band around edge of Beret, easing edge of Beret to fit. Weave in ends. ABBREVIATIONS / REFERENCES Click for explanation and illustration beg = begin(s)(ning) ch(s) = chain(s) rep = repeat(s)(ing) rnd(s) = round(s) sc = single crochet sl st = slip stitch Learn to Crochet Instructions: http://learnToCrochet.LionBrand.com -------------------- |
|
|
|
Nov 20 2008, 01:23 PM
|
|
![]() (^_^) who cares ? Grup: Membri Postari: 9,213 Inregistrat pe: 18-February 05 De la: Missipippi & Missiruppi Membrul Nr.: 21,598 |
este o idee dar nu stiu cum este modelul englezesc. Imi poti explica? Eu m-am gandit sa fac manecile, apoi gulerul si sa le cos pe dedesubtul cojocelului? crezi ca ar merge? Exact, ai gindit foarte bine ! Varianta simplista a elasticului englezesc o explicase Cris aici (vezi post #296) si lucrezi cu o singura culoare. Ca sa nu gresesti iarasi, masoara circumferinta din jurul gitului si cea a bratelor pe cojocel. Asta ca sa afli pe citi ochi trebuie sa incepi gulerul si la citi ochi va trebui sa ajungi prin inmultire la mineci in final. -------------------- |
|
|
|
Nov 20 2008, 04:14 PM
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 15 Inregistrat pe: 18-November 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 46,541 |
|
|
|
|
Nov 20 2008, 09:27 PM
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 347 Inregistrat pe: 8-March 08 De la: in lume Membrul Nr.: 41,992 |
hop si eu.....din nou sau iar!
si vin iar sa va dau dureri de cap! http://knitty.com/ISSUEfall04/PATTcozy.html va rog poate cineva sa-mi explice ca la prosti? multumesc! -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
|
|
Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |