![]() ![]() |
Apr 23 2010, 07:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 94 Inregistrat pe: 28-March 10 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 57,485 |
am facut-o in felul urmator(cantitatile de faina si tarate in functie de cat se cere...) -faina integrala+tarate de grau nemacinata(mare) -1 plic drojdie uscata -razatura de la 1 lamaie -sare,fructoza 1 lingura -bors caldut 400 gr -esenta de migdale (sau de care vreti) se pot umple cu ce vreti(monti) procesarea aluatului nu o am in poze dar va pun o poza cu ele gata coapte aaaa era sa uit....la cuptor stau vreo 15-20 min. -------------------- |
|
|
|
Apr 14 2011, 10:02 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 74 Inregistrat pe: 19-February 11 De la: Iasi Membrul Nr.: 235,187 |
Desi in 3 luni si jumatate de monti nu am copt nimic dulce, saptamana asta am fost mai mult nevoita sa testez ceva
ASeara am incercat cornurile, sa le testez inainte :). Am facut fara fructoza si le-am umplut cu foarte putin gem de portocale si cateva cu magiun de topoloveni. Au iesit bune. In schimb am lucrat greu cu aluatul pentru ca a fost tare lipicios. Cred ca am facut ceva gresit cu drojdia. E prima data cand am folosi proaspata si e posibil sa o fi dizolvat prea tare sau ceva...ei, oricum, mai incerc eu pana iese :). Am pus si putina esenta de migdale pentru ca nu aveam prea multa de vanilie. Insa nu cred ca as mai pune pe viitor pentru ca da un gust prea pronuntat. Iata si cateva poze. Doar sa nu radeti de rulourile mele Inainte sa le bag la cuptor: O sectiune: Si la final (nu le-am uns cu nimic pe deasupra, asa ca arata tare rustic Spor in continuare celor care mai vor sa le incerce! Sunt o variatie buna pentru micul dejun. Multumim de reteta! -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Apr 14 2011, 03:11 PM
Trimis la
|
|
![]() doar monti... Grup: Membri Postari: 2,038 Inregistrat pe: 14-May 04 De la: Sibiu (Romania) Membrul Nr.: 14,218 |
sunt frumoase, mai ales sectiunea imi place ;)
sa va fie de bine |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|