![]() ![]() |
Oct 1 2006, 11:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 934 Inregistrat pe: 6-July 05 De la: pe malul oceanului Membrul Nr.: 25,457 |
|
|
|
|
Oct 1 2006, 11:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Membri Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
(stella @ Oct 1 2006, 07:11 AM) [snapback]252665[/snapback] ca si poca, eu folosesc magnetii pe frigo ca sa am la indemana diverse hartii mai mult sau mai putin importante. nu am asa o colectie ca aLAndala, dar cateva faine, dar n-o sa punem toti magneti, asa ca in marea mea nedumerire, va pun un ceai de jasmin, facut initial dintr-o bila, care sub caldura apei, se deschide intr-o mirobolanta floare de jasmin. stella, vrei sa ne prezinti si bila, ca sa avem o imagine completa asupra metamorfozei? eu cel putin n-am mai vazut asa ceva si sunt curioasa... multumim. Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 2 2006, 12:14 AM -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
|
|
|
Oct 1 2006, 11:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Membri Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
(PARADIS @ Oct 1 2006, 02:15 PM) [snapback]252774[/snapback] Ma bucur ca ti-a placut. Si mie tare mult imi place orhideia si sa va mai prejint si pe cei trei frati,dar nu seamana.Sint toti 3 copcii mei PARADIS, multumim ca ne-ai introdus o parte din familie O sa revenim la pozele lor cand deschidem concursul "familiile culinareselor", te-am notat ca potentiala participanta. -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 12:13 AM
Trimis la
|
|
stella - ceai cu floarea de jasmin (facuta dintr-o bila- cerut detalii despre bila) PARADIS - castron de castron cu polonic si tava la umbra de orhidee.. Colentina - tava a carei nivel de mirobolantza inca nu este determinat -asteptam poza Pocahontas - isi pregateste intrarea mirobolanta in concurs cu ping si pong - inca ii piaptana Otti - care ar participa dar e sfioasa, inca se gandeste (te asteptam, mai ai inca timp destul sa muti vreun obect mirobolant in bucatarie V.LIVIA - in cautare de mirobolantzenii Participanta in afara concursului: aLAndala - care inca se gandeste ca magnetii nu sunt pe atat de mirobolanti la a doua strigare (cine nu are magneti pe frigider..???) si ar vrea sa va prezinte mai bine sofaua rosie din bucatarie, pe a carei nivel de mirobolantza nici nu-l banuiti... revin cu detalii... Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 2 2006, 12:15 AM -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 12:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Am buburuza!!! Grup: Membri Postari: 5,929 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Deutschland Membrul Nr.: 24,853 |
Off Topic:Stella io vreau reteta pas cu pas la ceai |
|
|
|
Oct 2 2006, 12:51 AM
Trimis la
|
|
Petunie, iti inteleg tristetea... acuma dupa atatia ani de colectat nici nu stiu cum as trai fara un magnet pe frigider
nu ai incercat sa vezi daca in interiorul frigiderului nu stau lipiti? iti dai seama, deschizi frigiderul, baaam, magnetzelu'! dar despre vreun obect mirobolant din bucataria ta ce ne spui? -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 10:47 AM
Trimis la
|
|
![]() Am buburuza!!! Grup: Membri Postari: 5,929 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Deutschland Membrul Nr.: 24,853 |
(aLAndala @ Oct 2 2006, 01:51 AM) [snapback]252788[/snapback] Petunie, iti inteleg tristetea... acuma dupa atatia ani de colectat nici nu stiu cum as trai fara un magnet pe frigider nu ai incercat sa vezi daca in interiorul frigiderului nu stau lipiti? iti dai seama, deschizi frigiderul, baaam, magnetzelu'! dar despre vreun obect mirobolant din bucataria ta ce ne spui? deocamdata nimic,ca nu am mirobolantenii,dar azi ma duc la cumparaturi,tra la la la.Ca am vazut o friteuza misto intr-o reclama...nu o fi ea mirobolanta dar abia astept sa o achizitionez.Poate faceti un concurs cu cea mai coola achizitie si atunci ma bag si io In cazul in care gasesc o chestie mirobolanta in bucatarie va onorez cu prezenta(daca imi repara astia aparatul pana se inchide concursul) Hai mai puneti poze ca imi plac. Referitor la magneti:aveam si eu vreo doi trei lipiti pe hota,dar au ajuns printre jucariile lu fiu-miu ca i-au placut. |
|
|
|
Oct 2 2006, 10:50 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,685 Inregistrat pe: 30-March 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 13,152 |
(aLAndala @ Oct 1 2006, 12:08 PM) [snapback]252567[/snapback] Asa, dupa cateva gandiri si razgandiri am venit cu poza exprimand "mirobolantele" podoabe ale frigiderului meu - o colectie de magneti adunati din locuri pe unde am umblat. Acu' nu stiu daca e sau nu miro(bolant) si frigiderul imbracat asa, da' e colorat ! Pe stanga locuri de skiat, pe dreapta alte locuri, in afara sezonului (de ski) Acu' va intrebati daca sunt folositoare gigilicile alea acolo pe frigider? eee, pai sigur ca sunt, nu va ganditi ca in lungile momente imi cad ochii din cand in cand pe un magnetzel si mi-aduc aminte ce mancaruri... ce frumuseti... La cererea spectatorilor poze detaliate pot fi adaugate... ei, haideti...stiu ca aveti fiecare cate ceva mirobolant sau macar mirobolantzel prin bucatariile voastre...doar ca tineti numai pentru voi... nu fiti egoist(i)e... va zic eu, premiul merita, pe cuvantu meu de fost pionier... crezi ca cererea mea e de'ajuns sa ne etalezi magnetii? Multumesc anticipat! Poti daca vrei sa ne zici ceva despre fiecare. -------------------- I'd rather spend my whole life knowing that I'm not perfect, rather
than waste my life trying to be. |
|
|
|
Oct 2 2006, 12:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,110 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
deci bila a iesit cam neclara poza
si pt fan va pun si magnetii mei. unii din ei facuti la traforaj , sunt de la lucrul manual facut in clasa la fiimea si vandut la craciun !! erau si ei de fapt mirobolanti la vremea lor. prin a3a primara. acum e in cl 9a. sper ca am lamurit cu bila. e o chinezarie, adusa de la hong-kong de o prietena, si iese un foarte bun ceai de jasmin. spectacolul floreal e un bonus... -------------------- |
|
|
|
Oct 2 2006, 01:10 PM
Trimis la
|
|
Stella foarte interesanta chestia cu floarea.De-a dreptul mirobolant,cum zice titlul concursului.
|
|
|
|
Oct 2 2006, 04:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
trebuie sa va inpoportunez cu ale mele. vase de la bunica. spalator (chiuveta, ghiuveta, cum vreti voi) din fonta, anii 74. ambele intr-o asteptare a buretelui de vase si a deosebitului detergent de vase marca no name cu care mi-e sila sa le frec primit cadou de la cineva care avea prea multe
la urmatorul concurs vin si cu aragazul din 75 -------------------- |
|
|
|
Oct 2 2006, 05:27 PM
Trimis la
|
|
(petunie @ Oct 2 2006, 01:47 AM) [snapback]252884[/snapback] deocamdata nimic,ca nu am mirobolantenii,dar azi ma duc la cumparaturi,tra la la la.Ca am vazut o friteuza misto intr-o reclama...nu o fi ea mirobolanta dar abia astept sa o achizitionez.Poate faceti un concurs cu cea mai coola achizitie si atunci ma bag si io In cazul in care gasesc o chestie mirobolanta in bucatarie va onorez cu prezenta(daca imi repara astia aparatul pana se inchide concursul) Hai mai puneti poze ca imi plac. Referitor la magneti:aveam si eu vreo doi trei lipiti pe hota,dar au ajuns printre jucariile lu fiu-miu ca i-au placut. Petunie, cine stie poate friteuza merita sa ajunga in concurs, face cartofii carliontzati?...daca nu, cheama reparatorii sa-ti repare aparatu' (se vede in poza ca nu reparat?) Noi te asteptam oricum, te pun la lista de "se mai gandeste" -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 05:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,110 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
hors concours, chestia cea mai cea din bucataria mea e mr ken wood.
dar e asa gri si sters, ca mi s-a parut bila mai mirobolantà. imi pare rau nu pot atasa poza, dar n-ati pierdut nimic, e banal si gri, dar foarte eficient, la aluaturi si alea, alea cum zicea cineva pe aici. tadada am reusit azi sa pun poza. merci lance. asa cum v-am spus e gri rau di tàt, dar tare folositor. Acest mesaj a fost editat de stella: Oct 3 2006, 05:46 AM -------------------- |
|
|
|
Oct 2 2006, 05:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 962 Inregistrat pe: 1-December 05 De la: toronto-canada Membrul Nr.: 29,176 |
vreau si eu sa particip...daca ma lasati.
-------------------- Iti vine mai lesne sa te arati intelept pentru altii decat pentru tine insati
|
|
|
|
Oct 2 2006, 05:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 962 Inregistrat pe: 1-December 05 De la: toronto-canada Membrul Nr.: 29,176 |
dar nu vrea sa imi incarece pozele.mai incerc.stati aproape
-------------------- Iti vine mai lesne sa te arati intelept pentru altii decat pentru tine insati
|
|
|
|
Oct 2 2006, 06:04 PM
Trimis la
|
|
(stella @ Oct 2 2006, 03:24 AM) [snapback]252918[/snapback] deci bila a iesit cam neclara poza si pt fan va pun si magnetii mei. unii din ei facuti la traforaj , sunt de la lucrul manual facut in clasa la fiimea si vandut la craciun !! erau si ei de fapt mirobolanti la vremea lor. prin a3a primara. acum e in cl 9a. sper ca am lamurit cu bila. e o chinezarie, adusa de la hong-kong de o prietena, si iese un foarte bun ceai de jasmin. spectacolul floreal e un bonus... Stella, ma repet dar trebuie sa spun, mirobolanta floarea, foarte buna alegere ai facut! Dar mai este si jasmin in bila, care sa dea aroma ceaiului? sau floarea e aromata cu jasmin? multumim Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 2 2006, 08:38 PM -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 06:09 PM
Trimis la
|
|
(BD @ Oct 2 2006, 07:29 AM) [snapback]252984[/snapback] trebuie sa va inpoportunez cu ale mele. vase de la bunica. spalator (chiuveta, ghiuveta, cum vreti voi) din fonta, anii 74. ambele intr-o asteptare a buretelui de vase si a deosebitului detergent de vase marca no name cu care mi-e sila sa le frec primit cadou de la cineva care avea prea multe la urmatorul concurs vin si cu aragazul din 75 BD, multumim pentru prezentare. ma tem ca va trebui sa ne scrii ceva detalii despre mirobolantza vaselor de la bunica, de ce le vezi tu mirobolante, etc.- sau le mai pastrezi pentru concursul de antichitati care va avea loc in viitorul apropiat. -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 06:13 PM
Trimis la
|
|
(blonda3 @ Oct 2 2006, 08:54 AM) [snapback]252999[/snapback] vreau si eu sa particip...daca ma lasati. Sigur Blonda3, esti binevenita, te asteptam cu poze... wow, setul de argint in premiera pe culinar.ro -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 06:17 PM
Trimis la
|
|
(Una_ @ Oct 2 2006, 01:50 AM) [snapback]252886[/snapback] crezi ca cererea mea e de'ajuns sa ne etalezi magnetii? Multumesc anticipat! Poti daca vrei sa ne zici ceva despre fiecare. Sigur Una, o sa pun poze mai detaliate si o sa fac o lista (mi-e teama sa nu fie prea lunga) dar nu o sa va povestesc depre locuri si calatorii aici, ca nu mai termin niciodata... O sa revin, ca acum pozele nu se incarca. Te asteptam si pe tine cu ceva mirobolant din bucataria ta! -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 06:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 934 Inregistrat pe: 6-July 05 De la: pe malul oceanului Membrul Nr.: 25,457 |
Imi pare rau ca va tin in suspense cu tava mea mirobolanta dar poza ei refuza sa se ataseze. Oricum nu prea cred ca tava mea poate sa bata bila Stellei. Imi plac chestiunile aparute pana acum. Alandala, unde e sofaua ca ma roade curiozitatea?
Acest mesaj a fost editat de Colentina: Oct 2 2006, 06:30 PM |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|