![]() ![]() |
Oct 13 2006, 07:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Membri Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
cu banala ceasca de cafea filigranata in Au de 24K da' stii ceva?? nush' cum stai cu cookingu' da' cafeaua cred ca ii mai dau dreptate inca o data zotului tau .... -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 13 2006, 07:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Am buburuza!!! Grup: Membri Postari: 5,929 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Deutschland Membrul Nr.: 24,853 |
Dan@ ii tare ,tare faina ceasca si se vede bine si motivul.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 13 2006, 07:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Membri Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
(petunie @ Oct 13 2006, 10:05 AM) [snapback]256627[/snapback] E mai frumos sa stai in tribune si sa aplauzi pe altii Io chiar nu am nimic cu adevarat mirobolant cu exceptia perdelei creatie proprie din esarfe Iaca si poza...geamul l-am sters de dimineata,dar daca mai vedeti amprente de manutze mici pe el ,aflati ca ala e locul unde se uita Patrick dupa tati cand pleaca la lucru Petunie... m-ai terminat!!...eu ma asteptam la masinarii, alea, alea si cand colo, tu vii cu o perdea mirobolantaaaa, artistica, pe care ai tinut-o departe de ochii nostri atatea zile in sir!!! Esti pe listaaaaaa!!! esti pe listaaaa!! -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 13 2006, 07:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,685 Inregistrat pe: 30-March 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 13,152 |
succes si celor din urma concurente! Petunica, artista mica! -------------------- I'd rather spend my whole life knowing that I'm not perfect, rather
than waste my life trying to be. |
|
|
|
Oct 13 2006, 08:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,087 Inregistrat pe: 15-June 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 32,498 |
|
|
|
|
Oct 13 2006, 08:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Am buburuza!!! Grup: Membri Postari: 5,929 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Deutschland Membrul Nr.: 24,853 |
Mersi fetelor...ma faceti sa rosesc....tre sa va arat si poza cu perdeaua din sufragerie creatie in alianta:io+mama
|
|
|
|
Oct 13 2006, 08:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,685 Inregistrat pe: 30-March 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 13,152 |
dbl
-------------------- I'd rather spend my whole life knowing that I'm not perfect, rather
|
|
|
Oct 13 2006, 08:18 PM
Trimis la
|
|
Completare la lista de concurs : Bolognese di Cluj Tablou cu expresia "Mia bella biondina, ti svegli presto alla mattina, prepari caffè e fette biscottate, ma rimarai sempre la mia dolce bambina Rautate.Ti amo,G" datat 1999 ....Awwwww !!! Floricica Tava cu patina antica si inscriptie din care inteleg doar 1890 - achizitionata de la Winners, Toronto Dan@ Ceasca de cafea, cu motiv mitologic, filigranata in Au de 24K, cadou de nunta - (daca as avea asa prieteni as face o nunta in fiecare an, evident cu acelasi sotz.. Petunie Perdea creatie proprie din esarfe cumparate cu 1 E bucata, artistica, curveasca, unica, tzinuta secret pana in momentul de pe urma Pentru detalii in legatura cu exponatele, rasfoiti ultimele 10 pagini sau puneti intrebari... Ultimele ore ale concursului au luat o turnura neasteptata. Au mai ramas putin peste doua ore...daca inca mai cautati dupa un obect de bagat la concurs, inspirate fiind de aceste mirobolante exponate...eu zic sa va grabitzi un pic...! Succes! Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 13 2006, 08:33 PM
Imagini Atasate
-------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 13 2006, 08:18 PM
Trimis la
|
|
Imi dati voie sa fac o completare mai "obscena" la denumirea perdelei mele?!eu de cand le-am pus alea am numit-o "curveasca"(imi cer scuze de exprimare) din cauza culorilor si sclipicilor
|
|
|
|
Oct 13 2006, 08:22 PM
Trimis la
|
|
(petunie @ Oct 13 2006, 11:18 AM) [snapback]256652[/snapback] Imi dati voie sa fac o completare mai "obscena" la denumirea perdelei mele?!eu de cand le-am pus alea am numit-o "curveasca"(imi cer scuze de exprimare) din cauza culorilor si sclipicilor Te-am rezolvat Petunie, corectez!! in loc de sclipitoare -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 13 2006, 08:25 PM
Trimis la
|
|
(V.LIVIA @ Oct 13 2006, 11:09 AM) [snapback]256642[/snapback] Vin si eu pe ultima suta de metrii cu ultima agenda "Culinar" care vi-o dedic voua culinareselor, tuturor celor care au tinut culinarul in "viata" si posteaza cele mai minunate retete. Un weekend placut!!! Livia, eu te-am pus la concurs cu colectia de caiete sa stii...daca vrei sa schimbam poza din lista, nu sunt sigura ca o sa pot sa o fac, ca am folosit doar quote , daca totusi vrei poate reusim, spune-ne care e poza de concurs si o sa incercam! -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 13 2006, 08:28 PM
Trimis la
|
|
mi'am prins si eu urechile, am incercat sa copiez lista nu merge asa usor... trebuie reeditata cu toate pozele
-------------------- I'd rather spend my whole life knowing that I'm not perfect, rather
|
|
|
Oct 13 2006, 08:32 PM
Trimis la
|
|
(Una_ @ Oct 13 2006, 11:28 AM) [snapback]256657[/snapback] mi'am prins si eu urechile, am incercat sa copiez lista nu merge asa usor... trebuie reeditata cu toate pozele Am sa o fac eu acushica dupa ce batem gongul, multumesc frumos de idee e mult mai usor de studiat lista in felul asta... -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 13 2006, 08:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,087 Inregistrat pe: 15-June 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 32,498 |
(aLAndala @ Oct 13 2006, 06:25 PM) [snapback]256656[/snapback] Livia, eu te-am pus la concurs cu colectia de caiete sa stii...daca vrei sa schimbam poza din lista, nu sunt sigura ca o sa pot sa o fac, ca am folosit doar quote , daca totusi vrei poate reusim, spune-ne care e poza de concurs si o sa incercam! Pune-ma cu poza asta. Acest mesaj a fost editat de V.LIVIA: Oct 13 2006, 09:09 PM |
|
|
|
Oct 13 2006, 10:12 PM
Trimis la
|
|
Doamnelor si Domnisoarelor,
Concursu' e gata, cine nu-i gata il iau cu lopata! Aici e lista finala cu ce am adunat, indemnat, racolat, invitat, felicitat laudat, etc.... stella - ceai cu floarea de jasmin (facuta dintr-o bila, prezentat si bila) PARADIS - carucior mirobolant tip shopping in miniatura Colentina – Peisaj Venetian la Tava sau tava cu peisaj venetian, cum va place. BD - Vase nespalate de la bunica ( ALAndala - Sofaua Rosie -pentru culoare si relaxare, fara aroma si fara nici un alt fel de proprietate culinara, are doar meritul ca se afla in bucatarie. Bolonda3 – Set de bucatarie din argint; tot ce trebuie pentru 12 persoane, polonic, linguri de servit, etc. V.LIVIA – Impresionant si valoros set de caiete cu retzete culinare – scrise frumos si desenate artistic. A impodibit copertile cu picturi/desene care ridica aceste exponate la rang de arta. Una_ : Frezii albe in atmosfera zen sau Atmosfera zen cu frezii albe, cum va place. Neta – Cana de cafea care desi ofera o cafea proaspata dimineata ne sugereaza ca mai bine ramaneam in pat.. A se folosi (cu precautie) la ghicitul in cafea! AN_DRE – Colectia de magneti gradina de legume si zarzavaturi patronata de Superman Oly- Colectie de magneti cu tematica gradina zoologica (in devenire), pentru ca deocamdata are doar doi fluturi o lacusta, broscutza si o soparla Pocahontas – Personaje din dinastia *ing si *ong –Ping si Pong sunt crocodilashi care se prind de orice are margine, farfurii, ghivece, oale, au o privire blajina si sunt buni companioni in bucatarie. Lapona Enige - Masuta mirobolanta tip sertar!! Ei da, exista, daca vreti sa stiti! Francisca - Floricica "evergreen" care stimuleaza cheful de amestecat in oale si de framantat cozonaci Bolognese di Cluj Tablou cu expresia "Mia bella biondina, ti svegli presto alla mattina, prepari caffè e fette biscottate, ma rimarai sempre la mia dolce bambina Rautate.Ti amo,G" datat 1999 ....Awwwww !!! Floricica Tava cu patina antica si inscriptie (inscriptia spune ceva despre 1890) - achizitionata de la Winners, Toronto Dan@ Ceasca de cafea, cu motiv mitologic, filigranata in AU de 24K, cadou de nunta - (daca as avea asa prieteni as face o nunta in fiecare an, evident cu acelasi sotz.. Petunie Perdea creatie proprie din esarfe cumparate cu 1 E bucata, artistica, curveasca, unica, tzinuta secret pana in momentul de pe urma
Imagini Atasate
-------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |