11 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mirobolantul concurs a cuvîntului mirobolant, Concurs cu obiecte mirobolante din bucataria ta
Una_
mesaj Oct 2 2006, 07:05 PM
Trimis la #41

Master of disaster

Grup: Membri
Postari: 1,685
Inregistrat pe: 30-March 04
De la: In afara Romaniei
Membrul Nr.: 13,152

m-am tot uitat in bucatarie dupa vre-un obiect decorativ dar n-am nici unul, mie imi place bucataria simpla, am insa diploma primita de la culinar pe perete, am o masina de Nespresso care imi place, si ceva recent achizitionat azi, un set de cutite de bucatarie mirobolante cu care m-as putea lauda dar nu sunt decorative, ci mai mult functionale, ce-mi place sa am in bucatarie este un vas cu flori proaspete, saptamana asta e randul freziilor albe... cred totusi ca nu am nimic miroboland, poate un tabou blink.gif, multumesc de invitatie si va urez succes!

cat despre magneti, cand ai timp, sunt sigura ca sunt ceva special, ahhh si felicitari pentru ideea concursului!

--------------------
I'd rather spend my whole life knowing that I'm not perfect, rather
than waste my life trying to be.
Go to the top of the page

+Quote Post
stella
mesaj Oct 2 2006, 07:59 PM
Trimis la #42

Ajutor de bagator de seama

Postari: 10,110
Inregistrat pe: 29-January 06
De la: Europa
Membrul Nr.: 30,088

(aLAndala @ Oct 2 2006, 04:04 PM) [snapback]253001[/snapback]

Stella, ma repet dar trebuie sa spun, mirobolanta floarea. Dar mai este si jasmin in bila, care sa dea aroma ceaiului? sau floarea e aromata cu jasmin?
multumim

deci cum am scris aspectual e doar un bonus, caci gustul ceaiului e si el ....mirobolant.
teribili chinejii astia domle!!!

--------------------
Fan n_puiu for ever

+Quote Post
Pocahontas
mesaj Oct 2 2006, 08:19 PM
Trimis la #43

in coltzul advers

Grup: Membri de onoare
Postari: 24,480
Inregistrat pe: 6-February 04
De la: stanga la dreapta
Membrul Nr.: 11,709

moaaaaaaa ce interesant e devenit concursul ! ce-mi place !
oricum am ramas fascinata de cratitzele lui BD. Sant de efect laugh.gif

eu am o lista de obiecte mirobolante, nici nu stiu pe care sa le aleg... imi place si faiantza de pe perete... si lampa din tavan da o lumina crepusculara (d-aia imi ies mie pozele portocalii), .. filtrul de la hota e nou.. mi-e greu sa zic ce s-aleg.
lucianoo, daca ma vezi (fa-mi cu mana).. o sa concurez cu.. alea !! cu care nu vrei tu ca asa si pe dincolo laugh.gif
alandala, le bag p-alea cu care ai zis tu (alea 2) tongue.gif
ma duc sa le-apretez.

+Quote Post
aLAndala
mesaj Oct 2 2006, 08:43 PM
Trimis la #44

Nevasta lui Lance

Postari: 1,909
Inregistrat pe: 20-June 06
De la: There
Membrul Nr.: 32,561

(Colentina @ Oct 2 2006, 09:26 AM) [snapback]253009[/snapback]

Imi pare rau ca va tin in suspense cu tava mea mirobolanta dar poza ei refuza sa se ataseze. Oricum nu prea cred ca tava mea poate sa bata bila Stellei. Imi plac chestiunile aparute pana acum. Alandala, unde e sofaua ca ma roade curiozitatea?

Colentina, suspansu' ne da spasme dar supravietuim macar si numa' sa vedem tava!!
vin si io cu sofaua degraba, am sters-o de praf, lustruit-o, frecat-o cu lotiune, cum po' sa atasez fatza, spate si profil, cum o s-o vedeti !!

--------------------
“Always surround yourself with people that inspire you!â€

+Quote Post
Colentina
mesaj Oct 2 2006, 08:55 PM
Trimis la #45

Big Chef

Postari: 934
Inregistrat pe: 6-July 05
De la: pe malul oceanului
Membrul Nr.: 25,457

Alandala, incercarile mele sustinute de a posta poza multasteptatei tavi sunt in zadar (deocamdata). In orice caz, daca spasmele sunt prea puternice si nu mai puteti rabda, acea tava in discutie e postat la "achizitii pentru bucatarie".

Poca, care "alea"? , care "asa si pe dincolo"?, care "ai zis tu"? Lasa misteru', iesi pe interval!

Acest mesaj a fost editat de Colentina: Oct 2 2006, 08:57 PM

+Quote Post
BD
mesaj Oct 2 2006, 08:59 PM
Trimis la #46

Master of disaster

Grup: Culinareasa lunii
Postari: 14,857
Inregistrat pe: 28-February 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2,618

(Pocahontas @ Oct 2 2006, 09:19 PM) [snapback]253057[/snapback]

sarumana poca, speram ca cineva sa vada nitzica gluma si sa nu se supere, ca nu e cu rea vointza dar am atata alergatura ca nu am apucat sa va arat nici 1% din mirobolante, numai ca nu mi-am permis, mai ales ca imi iau shuturi ca cica sunt puturoasa ceea ce este peste masura de fals icon_smile.gif

of of mai mai

--------------------
Ale mele

şi când plâng eu râd

+Quote Post
Colentina
mesaj Oct 2 2006, 09:03 PM
Trimis la #47

Big Chef

Tu si "puturoasa"?! La cate preparate pregatesti? Nici vorba (daca-mi permiti)! Hai, macar 2%, sa vedem si noi ce si cum. laugh.gif

+Quote Post
aLAndala
mesaj Oct 2 2006, 10:30 PM
Trimis la #48

Nevasta lui Lance

(BD @ Oct 2 2006, 11:59 AM) [snapback]253083[/snapback]

sarumana poca, speram ca cineva sa vada nitzica gluma si sa nu se supere, ca nu e cu rea vointza dar am atata alergatura ca nu am apucat sa va arat nici 1% din mirobolante, numai ca nu mi-am permis, mai ales ca imi iau shuturi ca cica sunt puturoasa ceea ce este peste masura de fals icon_smile.gif

of of mai mai

BD, fetele de aici poa' sa dezminta la orice ora ca cei care insinueaza "cum ca ai fi puturoasa" dezinformeaza; deasemenea exista dovezi scrise si pozate cum ca nu esti.. Noi avem rabdare sa termini alergatura si sa-ti tragi sufletzelu', este timp sa revii cu descrierea (stim ca o sa fie gluma, de aceea si asteptam, comentam) si /sau alte mirobolantzenii si ne bucuram de fiecare membru in concurs.floare.gif

Publicul, va rugam aplauze pentru BD !!

--------------------

+Quote Post
Colentina
mesaj Oct 2 2006, 10:35 PM
Trimis la #49

Big Chef

Iote: aplauze eusa_clap.gif si tava

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

+Quote Post
aLAndala
mesaj Oct 2 2006, 10:58 PM
Trimis la #50

Nevasta lui Lance

(Una_ @ Oct 2 2006, 01:50 AM) [snapback]252886[/snapback]

crezi ca cererea mea e de'ajuns sa ne etalezi magnetii? Multumesc anticipat! Poti daca vrei sa ne zici ceva despre fiecare.

Una_, cu placere uite mai adaug doo poze: stanga, dreapta, aproape pe toti scrie de pe unde sunt, tara, orasul, etc. doi trei din acelasi loc, sunt din calatorii diferite. E lunga lista, daca te plicti, citeste postul urmator:) ca m-am hotarat ca mai mirobolanta e Sofaua Rosie icon_smile.gif Astept parerea ta... si poate tablul miroblolant daca iti face placere...Oricum, in cazul tau, diploma e adevarat mirobolanta!!!

Usa din stanga:
Aspen CO,Vail CO, Whistler Canada,Snowmass CO,Deer Valley UTah,Park City Utah,Mammoth Mountain CA,Whistler Canada,Big Bear CA,Beaver Creek CO,Lake Tahoe CA

Usa din dreapta:
de la stanga la dreapta:
Mt Whitney CA (cel mai inalt varf in continental US), Key West FL, Bogota Colombia, Amsterdam, Costa Rica
Cancun Mexico,Sonoma County-Louis Martini Winery,Zion Canyon UT,Sedona AZ,Paraguay,Boston MA,Uruguay,San Francisco CA,route 66 - undeva in AZ,Sequoia National Park,Monterey CA,Guatemala,Amsterdam,Grand Canyon,Cabo san Lucas MX,Miami FL,Solvang CA,Jamaica,Puebla Mexico,
Madrid Spain ,Laguna Seca CA,Las Vegas NV,Carmel CA,St. George Utah,Costa Rica,New York ,Grand Canyon ,Colombia ,La Jolla CA,San Francisco CA,Buenos Aires Argentina,Monterrey Mexico ,Indianapolis, IN
New Hampshire,Mexico City MX, Mdrid Spain,Buenos Aires Argentina,Raleigh North Carolina,Palm Springs
New York ,Vancouver Canada,Jamaica ,Costa Rica ,Puerto Vallarta Mexico si
Un parking pass (ca nu aveau magneti icon_frown.gif ) din Mojave Desert from Space One- primul zbor in spatiu realizat de o masinarie privata (doar spectator, nu am zburat icon_biggrin.gif ) .

Sunt multe locuri unde nu am achizitionat magnetzelu' de colectie si tare-mi pare rau, dar cred ca imi mai trebuia inca un frigi in bucatarie, mai bine asa...

Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 2 2006, 10:59 PM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
aLAndala
mesaj Oct 2 2006, 11:05 PM
Trimis la #51

Nevasta lui Lance

(Colentina @ Oct 2 2006, 01:35 PM) [snapback]253122[/snapback]

Iote: aplauze eusa_clap.gif si tava

Wow Colentinaaa, tava e mirobolanta !! pare peisaj venetian...are un nume?
spune-ne despre ea, e pictata de mana, de masina, productie de serie, unicat... e din faiantza, sau alt fel de material? poti sa pui ibricu' fierbinte pe ea sau e doar decorativa??

felicitari si iti multmim pentru participare...

fetele, haideti, pareri, intrebari, noi participante inca (mai) au timp sa se inscrie in concurs!
vedeti cum stam cu chestiile mirobolante??

Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 2 2006, 11:09 PM

--------------------

+Quote Post
aLAndala
mesaj Oct 2 2006, 11:38 PM
Trimis la #52

Nevasta lui Lance

Fetelor, nu vreau sa va creez nelinisti gandindu-va la Sofaua Rosie. Asa ca vin cu detalii cu si despre.
Magnetii, credeam eu ca sunt mirobolanti si mi-s tare dragi dar deh, mai fiecare are ceva magneti pe acolo (doar Petunie nu are magneti pe frigider) si in plus ai mei nu au arculetze... sux !
Asa ca m-am gandit (doar o clipa) ca poate sofaua cu pricina e si mai… mirobolanta
O vedeti in poze din cateva unghiuri, da o culoare frumoasa bucatariei per ansambu, dar mai ales si mai ales aici imi ademensec prietenele, barbatu, etc. sa-mi tina companie in bucatarie, 2-3 somes dupa caz (hey, la ce v-ati gandit?? In bucatarie??? Vai de mine!!!) .

Daca totusi raman singura in anumite momente...
Vedeti imaginea? de zor var checu' la cuptor pun masca pe figura (aia cosmetica cu castraveti, sa improspateze epiderma, evident) apas butonu' de vibromasaj, si cel de incalzire (ca am uitat aerul conditionat mergand si e cam frig in casa pana se incinge cuptoru'), apoi cel de reclining (se inclina spatarul pe spate pentru o pozitie mai comoda), apoi ma relaxez putin pe mirobolanta Sofa Rosie, o revista, o cafelutza poate chiar un martini cu maslina (daca a mai ramas vreo maslina uitata in cutie, de la placinta cu masline)…happy hour intre 5-7 tongue.gif …dupa 30 min mai iau o nuielusa d'aia rosie (se da la set cu sofaua) ca e la indemana si intzep checu sa vedem daca e gata icon_smile.gif

Dar e si mai folositoare cand fac bezele si alte d'alea grele - imi aduc o perna si o paturicie si parchez taman pe sofaua din bucatarie, cu ochiu' la (capod)opera de pe foc (sau din cuptor), nu cumva sa periclitez hrana familiei...
Daca va zic ca e si extensibila deja ma urati, mai bine nu va zic tongue.gif

Disclaimer: faptele si intamplarile descrise in acest post sunt fictive (nu fac bezele); orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare. rolleyes.gif

si acum, doamnelor si domnilor va prezint mirobolanta Sofa Rosie... ta daaaa !!!

Precizare: sofaua e participanta onorifica. In caz ca are sanse de castig, nu i se va atribui un premiu (adica nu doresc sa primesc premiul de la mine insami, il achizitionez in dublu exemplar, pentru mine si pentru castigatoare icon_smile.gif .

Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 3 2006, 01:31 AM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

--------------------

+Quote Post
Colentina
mesaj Oct 3 2006, 12:00 AM
Trimis la #53

Big Chef

Mirobolanta indeed! Sofa rosie in bucatarie? Sofaua ca sofaua, dar amplasamentul, implicatiile si importanta ii schimba brusc si irevocabil menirea simpla de sofa (sa nu mai punem la socoteala ce e si extensibila, ofera masaje, modificari de postura si cine stie ce alte placeri). Ce imaginatie domle?! Asta da lovitura la capitolul "mirobolant"!
Sa ma intorc la biata mea tava. Nu, nu a avut nume saraca. Da' acuma are: "peisaj venetian la tava"(merci Alandala). E simpla, de serie, fara pretentii, cu o poza sugerabila de Venetia aplicata cumva pe faianta. N-am avut curajul sa aplic ibricu' ca nu vreau sa raman fara Venetia sau doar cu fragmente. Alte chestii gen pahare, farfurii au fost aplicate cu succes.

Acest mesaj a fost editat de Colentina: Oct 3 2006, 12:05 AM

+Quote Post
aLAndala
mesaj Oct 3 2006, 01:26 AM
Trimis la #54

Nevasta lui Lance

(Pocahontas @ Oct 2 2006, 11:19 AM) [snapback]253057[/snapback]

moaaaaaaa ce interesant e devenit concursul ! ce-mi place !

eu am o lista de obiecte mirobolante, nici nu stiu pe care sa le aleg... imi place si faiantza de pe perete... si lampa din tavan da o lumina crepusculara (d-aia imi ies mie pozele portocalii), .. filtrul de la hota e nou.. mi-e greu sa zic ce s-aleg.
lucianoo, daca ma vezi (fa-mi cu mana).. o sa concurez cu.. alea !! cu care nu vrei tu ca asa si pe dincolo laugh.gif
alandala, le bag p-alea cu care ai zis tu (alea 2) tongue.gif
ma duc sa le-apretez.

Poca te rog frumos sa ai mare grija, sa nu le patezi la apretat, arzi la calcat sau sa le ruinezi in cine stie ce fel inaintea concursului, da?
Opresti orice gatit pe ziua de azi, facut ceaiuri si altele, totul ingheatza, te ocupi frumos de "dumnealor" si odata ce ai facut pozele, copiat in calculator SI POSTAT pe site, poti sa dezgheti activitatea la bucatarie.
Te rog mult sa tratezi aceste activitati cu responsabilitate intrucat noi asteptam aici participarea ta mirobolanta.
Sa nu uiti Darie!

--------------------

+Quote Post
meLuce
mesaj Oct 3 2006, 02:24 AM
Trimis la #55

Producator bilutze marca inregistrata

Postari: 5,264
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Iac-aciulea la beljica
Membrul Nr.: 30,428

(Pocahontas @ Oct 2 2006, 08:19 PM) [snapback]253057[/snapback]

lucianoo, daca ma vezi (fa-mi cu mana)

hello.gif icon_biggrin.gif

--------------------
Fan n_puiu!

+Quote Post
aLAndala
mesaj Oct 3 2006, 03:05 AM
Trimis la #56

Nevasta lui Lance

Luciana, unde esti? faci poze prin bucatarie?
te asteptam, sa stii !!
mai ai inca exact 11 zile sa prezinti poza si sa stii ca nu te credem daca spui ca nu ai chestii d'alea, stii tu...!

--------------------

+Quote Post
blonda3
mesaj Oct 3 2006, 08:56 AM
Trimis la #57

Big Chef

Postari: 962
Inregistrat pe: 1-December 05
De la: toronto-canada
Membrul Nr.: 29,176

inca o incercare cu pozele.ia sa vedem tongue.gif tot nu merge.ce ma fac? icon_frown.gif

--------------------
Iti vine mai lesne sa te arati intelept pentru altii decat pentru tine insati

+Quote Post
aLAndala
mesaj Oct 3 2006, 09:14 AM
Trimis la #58

Nevasta lui Lance

(blonda3 @ Oct 2 2006, 11:56 PM) [snapback]253212[/snapback]

inca o incercare cu pozele.ia sa vedem tongue.gif tot nu merge.ce ma fac? icon_frown.gif

Tin pumnii...nu pierde sperantza!!! primesti o eroare? e poza destul de in limitele acceptate?

noi te asteptam inca 11 zile, nu dispera, ok?!!
o sa mearga pana la urma...

Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 3 2006, 09:15 AM

--------------------

+Quote Post
BD
mesaj Oct 3 2006, 10:08 AM
Trimis la #59

Master of disaster

Grup: Culinareasa lunii
Postari: 14,857
Inregistrat pe: 28-February 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2,618

(aLAndala @ Oct 2 2006, 11:30 PM) [snapback]253121[/snapback]

Publicul, va rugam aplauze pentru BD !!

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

nu estetzi intregi voi nici una icon_smile.gif

mercic e incurajari, reiau alergatura si mai viu si io cu pose

--------------------
Ale mele

şi când plâng eu râd

+Quote Post
meLuce
mesaj Oct 3 2006, 01:40 PM
Trimis la #60

Producator bilutze marca inregistrata

Postari: 5,264
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Iac-aciulea la beljica
Membrul Nr.: 30,428

(aLAndala @ Oct 3 2006, 03:05 AM) [snapback]253161[/snapback]

Luciana, unde esti? faci poze prin bucatarie?
te asteptam, sa stii !!
mai ai inca exact 11 zile sa prezinti poza si sa stii ca nu te credem daca spui ca nu ai chestii d'alea, stii tu...!

Sa stii ca io chiar n-am chestii d'astea mirobolante. Nu mi-am cumparat din urmatorul motiv. Casa in care stam, in chirie, e facuta la betie. mad.gif De frica sa nu-mi cada tavanu-n cap si sa-mi sparga mirobontzeniile, m-am abtinut sa-mi cumpar alea alea. Acu suntem in cautare de o casa in stare normala, si atunci o sa-mi cumpar muulte. Pana atunci, va arat, nu particip, o chestie pe care mi-am achizitionat-o de curand, si pe care o iubesc tare mult. Il iubesc ca e mascul icon_biggrin.gif Obiect care , cineva mi-a spus, ca nu e mirobolant (Poca, daca ma vezi fa-mi cu mana laugh.gif ) Iaca, vi-l prezint pe domnul ceainic!

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

Imagine Atasata

--------------------
Fan n_puiu!

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

11 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

5 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (5 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 25th May 2012 - 06:33 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
ÃŽnregistrare