![]() ![]() |
Oct 2 2006, 07:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,685 Inregistrat pe: 30-March 04 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 13,152 |
cat despre magneti, cand ai timp, sunt sigura ca sunt ceva special, ahhh si felicitari pentru ideea concursului! -------------------- I'd rather spend my whole life knowing that I'm not perfect, rather
than waste my life trying to be. |
|
|
|
Oct 2 2006, 07:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,110 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
(aLAndala @ Oct 2 2006, 04:04 PM) [snapback]253001[/snapback] Stella, ma repet dar trebuie sa spun, mirobolanta floarea. Dar mai este si jasmin in bila, care sa dea aroma ceaiului? sau floarea e aromata cu jasmin? multumim deci cum am scris aspectual e doar un bonus, caci gustul ceaiului e si el ....mirobolant. teribili chinejii astia domle!!! -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Oct 2 2006, 08:19 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
moaaaaaaa ce interesant e devenit concursul ! ce-mi place !
oricum am ramas fascinata de cratitzele lui BD. Sant de efect eu am o lista de obiecte mirobolante, nici nu stiu pe care sa le aleg... imi place si faiantza de pe perete... si lampa din tavan da o lumina crepusculara (d-aia imi ies mie pozele portocalii), .. filtrul de la hota e nou.. mi-e greu sa zic ce s-aleg. lucianoo, daca ma vezi (fa-mi cu mana).. o sa concurez cu.. alea !! cu care nu vrei tu ca asa si pe dincolo alandala, le bag p-alea cu care ai zis tu (alea 2) ma duc sa le-apretez. |
|
|
|
Oct 2 2006, 08:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Membri Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
(Colentina @ Oct 2 2006, 09:26 AM) [snapback]253009[/snapback] Imi pare rau ca va tin in suspense cu tava mea mirobolanta dar poza ei refuza sa se ataseze. Oricum nu prea cred ca tava mea poate sa bata bila Stellei. Imi plac chestiunile aparute pana acum. Alandala, unde e sofaua ca ma roade curiozitatea? Colentina, suspansu' ne da spasme dar supravietuim macar si numa' sa vedem tava!! vin si io cu sofaua degraba, am sters-o de praf, lustruit-o, frecat-o cu lotiune, cum po' sa atasez fatza, spate si profil, cum o s-o vedeti !! -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 08:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 934 Inregistrat pe: 6-July 05 De la: pe malul oceanului Membrul Nr.: 25,457 |
Poca, care "alea"? , care "asa si pe dincolo"?, care "ai zis tu"? Lasa misteru', iesi pe interval! Acest mesaj a fost editat de Colentina: Oct 2 2006, 08:57 PM |
|
|
|
Oct 2 2006, 08:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
(Pocahontas @ Oct 2 2006, 09:19 PM) [snapback]253057[/snapback] oricum am ramas fascinata de cratitzele lui BD. Sant de efect sarumana poca, speram ca cineva sa vada nitzica gluma si sa nu se supere, ca nu e cu rea vointza dar am atata alergatura ca nu am apucat sa va arat nici 1% din mirobolante, numai ca nu mi-am permis, mai ales ca imi iau shuturi ca cica sunt puturoasa ceea ce este peste masura de fals of of mai mai -------------------- |
|
|
|
Oct 2 2006, 09:03 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 934 Inregistrat pe: 6-July 05 De la: pe malul oceanului Membrul Nr.: 25,457 |
Tu si "puturoasa"?! La cate preparate pregatesti? Nici vorba (daca-mi permiti)! Hai, macar 2%, sa vedem si noi ce si cum.
|
|
|
|
Oct 2 2006, 10:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Membri Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
(BD @ Oct 2 2006, 11:59 AM) [snapback]253083[/snapback] sarumana poca, speram ca cineva sa vada nitzica gluma si sa nu se supere, ca nu e cu rea vointza dar am atata alergatura ca nu am apucat sa va arat nici 1% din mirobolante, numai ca nu mi-am permis, mai ales ca imi iau shuturi ca cica sunt puturoasa ceea ce este peste masura de fals of of mai mai BD, fetele de aici poa' sa dezminta la orice ora ca cei care insinueaza "cum ca ai fi puturoasa" dezinformeaza; deasemenea exista dovezi scrise si pozate cum ca nu esti.. Noi avem rabdare sa termini alergatura si sa-ti tragi sufletzelu', este timp sa revii cu descrierea (stim ca o sa fie gluma, de aceea si asteptam, comentam) si /sau alte mirobolantzenii si ne bucuram de fiecare membru in concurs. Publicul, va rugam aplauze pentru BD !! -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 10:35 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Oct 2 2006, 10:58 PM
Trimis la
|
|
(Una_ @ Oct 2 2006, 01:50 AM) [snapback]252886[/snapback] crezi ca cererea mea e de'ajuns sa ne etalezi magnetii? Multumesc anticipat! Poti daca vrei sa ne zici ceva despre fiecare. Una_, cu placere uite mai adaug doo poze: stanga, dreapta, aproape pe toti scrie de pe unde sunt, tara, orasul, etc. doi trei din acelasi loc, sunt din calatorii diferite. E lunga lista, daca te plicti, citeste postul urmator:) ca m-am hotarat ca mai mirobolanta e Sofaua Rosie Usa din stanga: Aspen CO,Vail CO, Whistler Canada,Snowmass CO,Deer Valley UTah,Park City Utah,Mammoth Mountain CA,Whistler Canada,Big Bear CA,Beaver Creek CO,Lake Tahoe CA Usa din dreapta: de la stanga la dreapta: Mt Whitney CA (cel mai inalt varf in continental US), Key West FL, Bogota Colombia, Amsterdam, Costa Rica Cancun Mexico,Sonoma County-Louis Martini Winery,Zion Canyon UT,Sedona AZ,Paraguay,Boston MA,Uruguay,San Francisco CA,route 66 - undeva in AZ,Sequoia National Park,Monterey CA,Guatemala,Amsterdam,Grand Canyon,Cabo san Lucas MX,Miami FL,Solvang CA,Jamaica,Puebla Mexico, Madrid Spain ,Laguna Seca CA,Las Vegas NV,Carmel CA,St. George Utah,Costa Rica,New York ,Grand Canyon ,Colombia ,La Jolla CA,San Francisco CA,Buenos Aires Argentina,Monterrey Mexico ,Indianapolis, IN New Hampshire,Mexico City MX, Mdrid Spain,Buenos Aires Argentina,Raleigh North Carolina,Palm Springs New York ,Vancouver Canada,Jamaica ,Costa Rica ,Puerto Vallarta Mexico si Un parking pass (ca nu aveau magneti Sunt multe locuri unde nu am achizitionat magnetzelu' de colectie si tare-mi pare rau, dar cred ca imi mai trebuia inca un frigi in bucatarie, mai bine asa... Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 2 2006, 10:59 PM -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 11:05 PM
Trimis la
|
|
(Colentina @ Oct 2 2006, 01:35 PM) [snapback]253122[/snapback] Iote: aplauze Wow Colentinaaa, tava e mirobolanta !! pare peisaj venetian...are un nume? spune-ne despre ea, e pictata de mana, de masina, productie de serie, unicat... e din faiantza, sau alt fel de material? poti sa pui ibricu' fierbinte pe ea sau e doar decorativa?? felicitari si iti multmim pentru participare... fetele, haideti, pareri, intrebari, noi participante inca (mai) au timp sa se inscrie in concurs! vedeti cum stam cu chestiile mirobolante?? Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 2 2006, 11:09 PM -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 2 2006, 11:38 PM
Trimis la
|
|
Fetelor, nu vreau sa va creez nelinisti gandindu-va la Sofaua Rosie. Asa ca vin cu detalii cu si despre.
Magnetii, credeam eu ca sunt mirobolanti si mi-s tare dragi dar deh, mai fiecare are ceva magneti pe acolo (doar Petunie nu are magneti pe frigider) si in plus ai mei nu au arculetze... sux ! Asa ca m-am gandit (doar o clipa) ca poate sofaua cu pricina e si mai… mirobolanta O vedeti in poze din cateva unghiuri, da o culoare frumoasa bucatariei per ansambu, dar mai ales si mai ales aici imi ademensec prietenele, barbatu, etc. sa-mi tina companie in bucatarie, 2-3 somes dupa caz (hey, la ce v-ati gandit?? In bucatarie??? Vai de mine!!!) . Daca totusi raman singura in anumite momente... Vedeti imaginea? de zor var checu' la cuptor pun masca pe figura (aia cosmetica cu castraveti, sa improspateze epiderma, evident) apas butonu' de vibromasaj, si cel de incalzire (ca am uitat aerul conditionat mergand si e cam frig in casa pana se incinge cuptoru'), apoi cel de reclining (se inclina spatarul pe spate pentru o pozitie mai comoda), apoi ma relaxez putin pe mirobolanta Sofa Rosie, o revista, o cafelutza poate chiar un martini cu maslina (daca a mai ramas vreo maslina uitata in cutie, de la placinta cu masline)…happy hour intre 5-7 Dar e si mai folositoare cand fac bezele si alte d'alea grele - imi aduc o perna si o paturicie si parchez taman pe sofaua din bucatarie, cu ochiu' la (capod)opera de pe foc (sau din cuptor), nu cumva sa periclitez hrana familiei... Daca va zic ca e si extensibila deja ma urati, mai bine nu va zic Disclaimer: faptele si intamplarile descrise in acest post sunt fictive (nu fac bezele); orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare. si acum, doamnelor si domnilor va prezint mirobolanta Sofa Rosie... ta daaaa !!! Precizare: sofaua e participanta onorifica. In caz ca are sanse de castig, nu i se va atribui un premiu (adica nu doresc sa primesc premiul de la mine insami, il achizitionez in dublu exemplar, pentru mine si pentru castigatoare Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 3 2006, 01:31 AM -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 3 2006, 12:00 AM
Trimis la
|
|
Mirobolanta indeed! Sofa rosie in bucatarie? Sofaua ca sofaua, dar amplasamentul, implicatiile si importanta ii schimba brusc si irevocabil menirea simpla de sofa (sa nu mai punem la socoteala ce e si extensibila, ofera masaje, modificari de postura si cine stie ce alte placeri). Ce imaginatie domle?! Asta da lovitura la capitolul "mirobolant"!
Sa ma intorc la biata mea tava. Nu, nu a avut nume saraca. Da' acuma are: "peisaj venetian la tava"(merci Alandala). E simpla, de serie, fara pretentii, cu o poza sugerabila de Venetia aplicata cumva pe faianta. N-am avut curajul sa aplic ibricu' ca nu vreau sa raman fara Venetia sau doar cu fragmente. Alte chestii gen pahare, farfurii au fost aplicate cu succes. Acest mesaj a fost editat de Colentina: Oct 3 2006, 12:05 AM |
|
|
|
Oct 3 2006, 01:26 AM
Trimis la
|
|
(Pocahontas @ Oct 2 2006, 11:19 AM) [snapback]253057[/snapback] moaaaaaaa ce interesant e devenit concursul ! ce-mi place ! oricum am ramas fascinata de cratitzele lui BD. Sant de efect eu am o lista de obiecte mirobolante, nici nu stiu pe care sa le aleg... imi place si faiantza de pe perete... si lampa din tavan da o lumina crepusculara (d-aia imi ies mie pozele portocalii), .. filtrul de la hota e nou.. mi-e greu sa zic ce s-aleg. lucianoo, daca ma vezi (fa-mi cu mana).. o sa concurez cu.. alea !! cu care nu vrei tu ca asa si pe dincolo alandala, le bag p-alea cu care ai zis tu (alea 2) ma duc sa le-apretez. Poca te rog frumos sa ai mare grija, sa nu le patezi la apretat, arzi la calcat sau sa le ruinezi in cine stie ce fel inaintea concursului, da? Opresti orice gatit pe ziua de azi, facut ceaiuri si altele, totul ingheatza, te ocupi frumos de "dumnealor" si odata ce ai facut pozele, copiat in calculator SI POSTAT pe site, poti sa dezgheti activitatea la bucatarie. Te rog mult sa tratezi aceste activitati cu responsabilitate intrucat noi asteptam aici participarea ta mirobolanta. Sa nu uiti Darie! -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 3 2006, 02:24 AM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Membri Postari: 5,264 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
(Pocahontas @ Oct 2 2006, 08:19 PM) [snapback]253057[/snapback] lucianoo, daca ma vezi (fa-mi cu mana) -------------------- |
|
|
|
Oct 3 2006, 03:05 AM
Trimis la
|
|
Luciana, unde esti? faci poze prin bucatarie?
te asteptam, sa stii !! mai ai inca exact 11 zile sa prezinti poza si sa stii ca nu te credem daca spui ca nu ai chestii d'alea, stii tu...! -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 3 2006, 08:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 962 Inregistrat pe: 1-December 05 De la: toronto-canada Membrul Nr.: 29,176 |
inca o incercare cu pozele.ia sa vedem
-------------------- Iti vine mai lesne sa te arati intelept pentru altii decat pentru tine insati
|
|
|
|
Oct 3 2006, 09:14 AM
Trimis la
|
|
(blonda3 @ Oct 2 2006, 11:56 PM) [snapback]253212[/snapback] inca o incercare cu pozele.ia sa vedem Tin pumnii...nu pierde sperantza!!! primesti o eroare? e poza destul de in limitele acceptate? noi te asteptam inca 11 zile, nu dispera, ok?!! o sa mearga pana la urma... Acest mesaj a fost editat de aLAndala: Oct 3 2006, 09:15 AM -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!â€
|
|
|
|
Oct 3 2006, 10:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
(aLAndala @ Oct 2 2006, 11:30 PM) [snapback]253121[/snapback] Publicul, va rugam aplauze pentru BD !! nu estetzi intregi voi nici una mercic e incurajari, reiau alergatura si mai viu si io cu pose -------------------- |
|
|
|
Oct 3 2006, 01:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Membri Postari: 5,264 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
(aLAndala @ Oct 3 2006, 03:05 AM) [snapback]253161[/snapback] Luciana, unde esti? faci poze prin bucatarie? te asteptam, sa stii !! mai ai inca exact 11 zile sa prezinti poza si sa stii ca nu te credem daca spui ca nu ai chestii d'alea, stii tu...! Sa stii ca io chiar n-am chestii d'astea mirobolante. Nu mi-am cumparat din urmatorul motiv. Casa in care stam, in chirie, e facuta la betie. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|