Rugaminte postare la topicul "Ce gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
Mar 11 2010, 05:49 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,205 Inregistrat pe: 24-July 08 De la: Pe un picior de Play Membrul Nr.: 44,345 |
,somon cubulete(cel marinat de mine) Gravlax? Eu am cules / gatit urzici. Nu-mi mai simt degetele, boo-hooo ! Intelegerea avuta cu Dumneaei a sunat asa: - Eu ma ocup de urzicute, de la frunza padurii pana in strachina, matale imi cureti diseara ciubotele. -------------------- "Onorată instanţă sunt un dobitoc!"
![]() "Sa te fereasca Dumnezeu de gustul mitocanului" - Gaitele - Kiritescu |
|
|
|
Mar 11 2010, 05:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 11 2010, 09:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
|
|
|
|
Mar 11 2010, 10:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 646 Inregistrat pe: 8-June 09 De la: Bacau Membrul Nr.: 52,033 |
-------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 01:24 AM
Trimis la
|
|
|
Big Chef Grup: Membri Postari: 973 Inregistrat pe: 20-October 08 De la: pe malul marii... Membrul Nr.: 45,895 |
Bine v-am regasit ..... Eu in seara asta am facut QUICHE LORRAINE dupa reteta postata de PARADIS * am pus mult praz,ceapa rosie,salam uscat,minichampignoane,dovlecei, masline ... </B></FONT> ??? Intervin, caci mi-a sarit in ochi! Frumoasa foc, Quiche-a ta, dar, dupa cite ai pus in ea, nu mai e "Lorraine", e "Italienne", meridionala get beget! Oricum, bine-ai REVENIT! -------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 02:22 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,925 Inregistrat pe: 4-September 07 De la: carolina de nord Membrul Nr.: 38,747 |
|
|
|
|
Mar 12 2010, 02:41 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,925 Inregistrat pe: 4-September 07 De la: carolina de nord Membrul Nr.: 38,747 |
|
|
|
|
Mar 12 2010, 06:30 AM
Trimis la
|
||
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 955 Inregistrat pe: 15-April 08 De la: Undeva cindva Membrul Nr.: 42,712 |
Am vrut si io urzici ,dar cum nu am decit uscate ,am facut spanac ca tot buruiana e
si tot spanac dar cu ou ![]() Si ce s-a mai gatit pe la noi de cind n-am mai dat pe forum Si fasole (de toate neamurile) facaluita ![]() si musaca cu pui ![]() si fara pui adica mai de post ![]() pizza tot de post ![]() salata b(eo)uf cu ciuperci ![]() si azi am facut niste placintele ,nu stiu daca asa trebuiau sa iasa (ca io nu mi-s ardeleanca)dar au fost f bune ![]() si piine(ptr miine) c-am gheboasa ca am incercat sa o ingramadesc pe piatra ptr pizza,
-------------------- Cerurile si pamantul nu-L pot cuprinde pe Dumnezeu
dar inima omului Il cuprinde. De aceea, sa nu ranesti niciodata inima omului... Nikos Kaazantzakis |
|
|
|
||
Mar 12 2010, 09:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
era reteta lui Iria cu somon marinat. shefoo are rezon, in sensu ca startu era dat dinainte, reteta aia e gravlaxul postat de adriana parca si repetat de mai multi inainte de concurs, cred ca aia tot zice bietu shef de post da' nu il asculta nimeni scuzati de offtopic da' am zis sa nu il las singur ca a mai zis de cateva ori aceeasi chestie, sa nu creaza ca e singurul care a observat, mai ales ca gravlaxul si oxlaxu sunt deja chestii obisnuite, de la bukale la piatra -------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 11:00 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,755 Inregistrat pe: 29-October 05 De la: Netherland Membrul Nr.: 28,549 |
Aseara, paste cu brocoli , ciuperci si pulpe de pui
![]()
-------------------- lI fall asleep thinking of you.
Dreaming of things i wish were true. As i wake i shed a tear, Cause i awake without you here. Sheherezada for you! BEETJE CHIQUEwww.Beetjechique.nl |
|
|
|
Mar 12 2010, 04:08 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,164 Inregistrat pe: 25-February 09 Membrul Nr.: 49,293 |
Poza direct din cratitza...ca n-am chef de facut zorzoane prin farfurii.......paste cu scoici.
|
|
|
|
Mar 12 2010, 06:26 PM
Trimis la
|
|
shefoo are rezon, in sensu ca startu era dat dinainte, reteta aia e gravlaxul postat de adriana parca si repetat de mai multi inainte de concurs, cred ca aia tot zice bietu shef de post da' nu il asculta nimeni scuzati de offtopic da' am zis sa nu il las singur ca a mai zis de cateva ori aceeasi chestie, sa nu creaza ca e singurul care a observat, mai ales ca gravlaxul si oxlaxu sunt deja chestii obisnuite, de la bukale la piatra pai stiu, grav lax sau gravad lax este in suedeza somon marinat .eiiii scriu si eu in romaneste si tot nu iestem bine? cand am luat bucata de somon imi amintisem reteta aceea vazuta cu zile in urma si nu am stat sa scotocesc pe culi dar aceeasi mancare de peste este pana la urma,chiar ieri am vazut pe un canal italienesc cum il faceau aaa sa nu uit au facut acolo un oxlax cu suc de ananas (are acidul ) si au iesit de toata frumusetea, pacat ca mie nu imi place ox-ul edit ca uitai sa pun pizza mea, mica cu ansoa,gorgonzola si ceapa, favorita mea ! restul pizza normale cu de toate nici foto nu am facut Acest mesaj a fost editat de kismoni: Mar 12 2010, 06:31 PM
Imagini Atasate
|
|
|
|
Mar 12 2010, 08:55 PM
Trimis la
|
|
![]() vudu? iudu! uidu! aidu! Grup: Moderatori Postari: 10,090 Inregistrat pe: 2-November 06 De la: somewhere over the rainbow... Membrul Nr.: 34,683 |
Ia, tineti-va bracinarii, ca iar am gatit azi ca la popota
Am inceput cu zupa lu' Guvi ![]() Am mai facut o zama de legume si perisoare de pui ![]() Drupinu' s-a dus la "vanatoare" si s-a intors si cu o punga de fasole boabe, asa ca am bagat si o bomba atomica ![]() Am facut curat in frigider si am gasit si o punga de ardei copti, asa ca hai si cu ei in castron ![]() Si Drupinu' a trecut la aparatul care-i place cel mai mult, adica ceaunul si a facut si el ceva de mancare, sa nu zic eu ca sta si asteapta si nici voi ca nu mai avem masculi pe Ciuli care sa gateasca Deci, un fel de ostropel
-------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 09:38 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
nu mai kisi, ziceam ca reteta era mai de mult prin zona, gravlaxu' vietii adica.
io is ontopic, facui o oala de sarmale, numai ca nu pot sa pun poze ca is astia gramada pe ele, sper sa mai am la ce sa fac portretu' vietii ... cat despre pizza aia, maica mia ce te-as bate, arata beton de beton, ce ma fac eu ca la ora asta nu ies sa imi iau pizza si de facut nici vorba. este de pus in rama poza. si pizza. sau invers -------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 09:42 PM
Trimis la
|
|
nu mai kisi, ziceam ca reteta era mai de mult prin zona, gravlaxu' vietii adica. io is ontopic, facui o oala de sarmale, numai ca nu pot sa pun poze ca is astia gramada pe ele, sper sa mai am la ce sa fac portretu' vietii ... cat despre pizza aia, maica mia ce te-as bate, arata beton de beton, ce ma fac eu ca la ora asta nu ies sa imi iau pizza si de facut nici vorba. este de pus in rama poza. si pizza. sau invers sa vezi faza cu pizza,am facut mica pentru ca ei nu agreeeiaza cica gorgonzuola dar ia sa gust, si eu apucasem jumate ca Luciano nu se mai astampara |
|
|
|
Mar 12 2010, 10:11 PM
Trimis la
|
|
cand testez o pizzerie o fac mereu cu din aia 4 branze, maine ma duc langa o carciuma care face o pizza pe vatra nemaipomenit de buna si iau de la ei. am in cap si ce: cu gorgo si somon
-------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 10:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,080 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
Aninitoooooooooooooo, m-ai zbart cu pastele cu scoici .
-------------------- |
|
|
|
Mar 12 2010, 10:32 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,164 Inregistrat pe: 25-February 09 Membrul Nr.: 49,293 |
|
|
|
|
Mar 12 2010, 10:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 80 Inregistrat pe: 8-May 06 Membrul Nr.: 31,953 |
ce nu fac io pt drupu, imi pusei in parfurie trei chiftelushe (is cat nuca de mici) si chiar mancai una, numai pentru poza. iaca soro, sosul il facui asa: am amestecat pasta de tomate cu vin alb demi-sec, putin otet de malt (de ala am dat primul), boabe de piper (szechuan, ala a fost in cale), doua foi de dafin, apa si foarte putina faina. Cu amestecul am stins o cepsoara si un catel de usturoi vag calite in putin ulei de masline. Cand sosul a fost fiert am pus maslinele si la cateva minute si chiftelele, dupa doua clocote am stins si le-am lasat in pace. De dimineata mai pe la pranz asa am dat iama iara in pastrama, taiata cum a zis shefoo si pusa pe biscuiti sarati si putin unt, Bun. Cum ai facut pastrama? Arata foarte bine. Ai putea sa explici te rog? Daca se poate cu cantitati... oare iese daca nu folosesc zahar? doar sare si condimente? multumesc. Acest mesaj a fost editat de droopina: Mar 12 2010, 11:04 PM
Motivul editarii: scos foto din raspuns
-------------------- Impresii de vacanta
“Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils.” Hector Berliaz |
|
|
|
Mar 13 2010, 11:25 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,205 Inregistrat pe: 24-July 08 De la: Pe un picior de Play Membrul Nr.: 44,345 |
-------------------- "Onorată instanţă sunt un dobitoc!"
![]() "Sa te fereasca Dumnezeu de gustul mitocanului" - Gaitele - Kiritescu |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|