Rugaminte postare la topicul "Ce gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
Apr 7 2008, 08:48 PM
Trimis la
|
|
![]() aeriana Grup: Membri Postari: 1,262 Inregistrat pe: 16-March 03 De la: Ardeal Membrul Nr.: 6,963 |
-------------------- |
|
|
|
Apr 7 2008, 08:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Sancho Panda Grup: Membri Postari: 1,956 Inregistrat pe: 25-February 08 De la: Wonderland Membrul Nr.: 41,763 |
|
|
|
|
|
|
|
Apr 7 2008, 09:01 PM
Trimis la
|
|
![]() aeriana Grup: Membri Postari: 1,262 Inregistrat pe: 16-March 03 De la: Ardeal Membrul Nr.: 6,963 |
cica asa-i facea bunica-sa cand era copil Acest mesaj a fost editat de khalima: Apr 7 2008, 09:08 PM -------------------- |
|
|
|
Apr 7 2008, 09:06 PM
Trimis la
|
|||
aseara al meu sot si-a adus aminte de copilarie si m-a pus sa-i fac ,,galuste sfaraite,, (si cu zeama si scazute) cica asa-i facea bunica-sa cand era copil -------------------- |
||
|
|
|||
Apr 8 2008, 07:42 AM
Trimis la
|
|||
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
vitel de lapte cu condimente indiene, piure, ciuperci umplute si oaie la gratar -------------------- |
||
|
|
|||
Apr 8 2008, 07:55 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Apr 8 2008, 08:13 AM
Trimis la
|
|
![]() Sancho Panda Grup: Membri Postari: 1,956 Inregistrat pe: 25-February 08 De la: Wonderland Membrul Nr.: 41,763 |
|
|
|
|
Apr 8 2008, 08:25 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,876 Inregistrat pe: 3-March 05 Membrul Nr.: 22,015 |
eu fac chilli con carne ca n-am mai facut de mult! aseara am avut somon fiert(, poached de fapt, dar asa s-ar traduce desi nu-l fierbi, in supa, vin alb si condimente) cu sparanghel si brocollini sotul, iar eu si ada am mancat friptura de porc (facuta in zeama de la friptura adrianei, mama mama ce buna) cu brocollini eu ca ada.....mai pe langa
cand oi ajunge sa fac si poze...nu stiu, ca sant la foc continuu non stop. am facut si marinara zilele trecute si am vrut sa pun pas cu pas, dar socotela de acasa.... e reteta de la un chef italian, de la restaurantul meu preferat de aici, sienna se numeste, sant dementiale.... |
|
|
|
Apr 8 2008, 08:27 AM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
arata minunat, deci tu l-ai servit ca felul II? Aici se maninca ca aperitiv. Voi chiar va tineti de feluri?La noi se haleste doar un fel principal..si cine doreste eventual un desert.Eu de exemplu raaaar de tot servesc desert dupa masa...Nici macar dulcegii mei,nu se omoara cu desertul dupa masa..eventual mult mai tîrziu. Sigurele dati cînd servim doua feluri,este doar cînd avem supa ,urmata de felul 2..iar desert nu am de fiecare data(ma refer la ceva facut extra..dar în frigider se gaseste mereu ceva de desert,sau fructe) Deci noi,nu sîntem civilizati -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Apr 8 2008, 08:30 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,876 Inregistrat pe: 3-March 05 Membrul Nr.: 22,015 |
. Sigurele dati cînd servim doua feluri,este doar cînd avem supa ,urmata de felul 2..iar desert nu am de fiecare data(ma refer la ceva facut extra..dar în frigider se gaseste mereu ceva de desert,sau fructe) Deci noi,nu sîntem civilizati idem cred ca mi s-a subtiat matzul |
|
|
|
Apr 8 2008, 08:35 AM
Trimis la
|
|
![]() Am buburuza!!! Grup: Membri Postari: 5,929 Inregistrat pe: 15-June 05 De la: Deutschland Membrul Nr.: 24,853 |
Voi chiar va tineti de feluri?La noi se haleste doar un fel principal..si cine doreste eventual un desert.Eu de exemplu raaaar de tot servesc desert dupa masa...Nici macar dulcegii mei,nu se omoara cu desertul dupa masa..eventual mult mai tîrziu. Sigurele dati cînd servim doua feluri,este doar cînd avem supa ,urmata de felul 2..iar desert nu am de fiecare data(ma refer la ceva facut extra..dar în frigider se gaseste mereu ceva de desert,sau fructe) Deci noi,nu sîntem civilizati Nici noi .Ar trebui sa-mi fac griji? Si noi servim felul doi,numai daca am supa la felul I,sau duminica am de obicei doua feluri,dar desert special facut nu am tot timpul(bine,iaurturi,ciocolati,inghetata,fructe am pe-acasa tot timpul) Cand am venit in Germania,nu am stiut cum e obisnuit sotul sa manance si l-am servit tot timpul cu doua feluri de mancare(supa+ friptura,sau ciorba+ceva,ca atata stiam sa fac atunci Scuzati off topicul |
|
|
|
Apr 8 2008, 08:37 AM
Trimis la
|
|
Si noi incercam sa mancam mai lejer seara, ca altfel dam in cosmaruri (serios vorbind), mai ales ca masa de seara ajunge sa fie luata de regula dupa 9
|
|
|
|
Apr 8 2008, 08:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Pescar cu diploma !! Grup: Membri Postari: 3,927 Inregistrat pe: 19-August 06 De la: XXX Membrul Nr.: 33,373 |
Doua feluri de aseara, tot aceeasi directie, numai hapsinii au fost altfel...
![]() ![]() ... un iaurt pe langa, merge. Ca veni vorba, eu inseamna ca sunt bolnav rau. Egal cit de satul asi fi...dupa felul doi, dati-mi va rog ceva dulce. Nu mai primesc eu in ultima vreme, dar asi vrea eu... Peter -------------------- Salutari din Bavaria
![]() |
|
|
|
Apr 8 2008, 08:47 AM
Trimis la
|
|
Doua feluri de aseara, tot aceeasi directie, numai hapsinii au fost altfel... ... un iaurt pe langa, merge. Ca veni vorba, eu inseamna ca sunt bolnav rau. Egal cit de satul asi fi...dupa felul doi, dati-mi va rog ceva dulce. Nu mai primesc eu in ultima vreme, dar asi vrea eu... Peter Arata super-fain! Sa ghicesc...Sunt un fel de cartofi taranesti cu bacon, verdeata, usturoi...? Sau ne dai reteta |
|
|
|
Apr 8 2008, 08:50 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
Ca veni vorba, eu inseamna ca sunt bolnav rau. Egal cit de satul asi fi...dupa felul doi, dati-mi va rog ceva dulce. Nu mai primesc eu in ultima vreme, dar asi vrea eu... Peter prima oara am citit pe graba si voiam sa iti urez sanatate eu am intrat in criza pro-cartoafe, numai pe barabule o tin -------------------- |
|
|
|
Apr 8 2008, 08:50 AM
Trimis la
|
|
![]() Dulcinea del Toboso Grup: Membri de onoare Postari: 23,459 Inregistrat pe: 10-July 02 De la: Germany Membrul Nr.: 3,966 |
Si noi incercam sa mancam mai lejer seara, ca altfel dam in cosmaruri (serios vorbind), mai ales ca masa de seara ajunge sa fie luata de regula dupa 9 Ei,nu-i vorba de masa de seara,ci de aia..mai devreme -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Apr 8 2008, 08:52 AM
Trimis la
|
|
Peter,gnocchi aia i-ai prajit doar,nu? Sau i-ai si fiert?
Eu nu am prajit niciodata,si-mi place cum arata.Merci de idee,fac si eu,azi. -------------------- Maya's World .
|
|
|
|
Apr 8 2008, 08:56 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Ceea ce am vrut eu sa spun ca m-a mirat, vazind poza Iepurelui grabit, de vitello tonnato cu broccoli alaturi, este ca ea l-a servit ca felul al II-lea adica carne cu garnitura, iar aici in Italia este considerat un aperitiv, deci care se maninca inainte de felul I, fara garnitura de legume si impreuna cu alte aperitive si inainte de restul felurilor I, II, III si care mai vrea muschiul vostru.
Sper ca acum am fost mai clara. |
|
|
|
Apr 8 2008, 09:04 AM
Trimis la
|
|
![]() Pescar cu diploma !! Grup: Membri Postari: 3,927 Inregistrat pe: 19-August 06 De la: XXX Membrul Nr.: 33,373 |
Peter,gnocchi aia i-ai prajit doar,nu? Sau i-ai si fiert? Eu nu am prajit niciodata,si-mi place cum arata.Merci de idee,fac si eu,azi. Am fiert prima data. Am mai facut si asa fara sa fierb, dar prefer sa le fierb prima data. Peter -------------------- Salutari din Bavaria
![]() |
|
|
|
Apr 8 2008, 09:11 AM
Trimis la
|
|
Ceea ce am vrut eu sa spun ca m-a mirat, vazind poza Iepurelui grabit, de vitello tonnato cu broccoli alaturi, este ca ea l-a servit ca felul al II-lea adica carne cu garnitura, iar aici in Italia este considerat un aperitiv, deci care se maninca inainte de felul I, fara garnitura de legume si impreuna cu alte aperitive si inainte de restul felurilor I, II, III si care mai vrea muschiul vostru. Sper ca acum am fost mai clara. |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|