Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Sep 17 2008, 09:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,102 Inregistrat pe: 14-July 06 De la: Deutschland Membrul Nr.: 32,890 |
Fetele am si eu o rugaminte. Gandesc de multa vreme o capodopera bazata pe blat Sacher... dar fiind, nu-i asa... o capodopera, va trebui sa muncesc mai mult timp la ea. Deci vreau sa stiu daca pot face blatul mai din timp... stiu eu... cu 2-3 zile inainte. Tx! Daca vrei poti sa congelezi blatul de tort, in rest 3 zile ar fi cam mult sa-l ti la frigider, se intareste. Ce fel de tort vrei sa faci cu blatul de la Sacher? -------------------- ![]() |
|
|
|
Nov 2 2008, 08:01 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Suspendat Postari: 3,131 Inregistrat pe: 5-December 04 De la: - Membrul Nr.: 19,157 |
vreau sa-l fac peste 2 saptamani, de ziua cumnatului meu. Am o intrebare: vad ca tortul e pus pe un grilaj cat e umplut si acoperit cu cuvertura presupun. Cand il muti pe platou? Dupa ce se incheaga glazura sau inainte? cu ce il muti sa nu alunece?
|
|
|
|
|
|
|
Feb 13 2009, 11:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,102 Inregistrat pe: 14-July 06 De la: Deutschland Membrul Nr.: 32,890 |
vreau sa-l fac peste 2 saptamani, de ziua cumnatului meu. Am o intrebare: vad ca tortul e pus pe un grilaj cat e umplut si acoperit cu cuvertura presupun. Cand il muti pe platou? Dupa ce se incheaga glazura sau inainte? cu ce il muti sa nu alunece? Din pacate raspunsul meu vine putin cam tarziu, dar poate fi de ajutor si celorlalte fete. Tortul l-am mutat pe platoul de tort dupa ce s-a intarit glazura, cu un ridicator de torturi, prajituri sau pizza. Acestea sunt pozele de la ridicatorul de Tort: ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
Jun 22 2009, 11:09 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 739 Inregistrat pe: 10-November 08 Membrul Nr.: 46,369 |
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 29 2009, 08:35 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 7 Inregistrat pe: 25-September 09 Membrul Nr.: 53,998 |
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|