Rugaminte postare la topicul "Ce dulciuri gatim astazi":
Daca postati aici un preparat facut dupa o reteteta aflata pe forum, va rugam sa specificati cu link pentru a ne ajuta sa gasim reteta si modul de preparare. Multumim!
![]() ![]() |
Aug 31 2010, 07:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 199 Inregistrat pe: 21-September 08 De la: everywhere...but romania Membrul Nr.: 45,258 |
daca au scortisoara, vreau si eu reteta! arata super. msik msik tuturor .... găseşti reţeta la dulciuri .... i-am creat un topic acolo ... -------------------- Generally ... living life easy ;)
|
|
|
|
Sep 2 2010, 08:37 AM
Trimis la
|
|
![]() o mamica fericita Grup: Membri Postari: 2,232 Inregistrat pe: 4-December 07 De la: galati Membrul Nr.: 40,197 |
Placinta cu iaurt
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
Sep 2 2010, 03:08 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 34 Inregistrat pe: 2-September 10 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 60,079 |
![]() Am rasturnat-o pe un platou si am presarat fulgi de nuca de cocos. -------------------- |
|
|
|
Sep 2 2010, 03:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
-------------------- |
|
|
|
Sep 2 2010, 06:12 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 34 Inregistrat pe: 2-September 10 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 60,079 |
Esti prima care imi ureaza bun venit M-am inscris sa invat si eu de la voi -------------------- |
|
|
|
Sep 2 2010, 06:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 955 Inregistrat pe: 15-April 08 De la: Undeva cindva Membrul Nr.: 42,712 |
Bun venit Cristina! Faina budinca !
Placinta cu iaurt Mimi arata tare interesant placinta ta ! e reteta pe aici pe undeva ? tx Eu mi-am incercat norocul cu niste biscotti
-------------------- Cerurile si pamantul nu-L pot cuprinde pe Dumnezeu
dar inima omului Il cuprinde. De aceea, sa nu ranesti niciodata inima omului... Nikos Kaazantzakis |
|
|
|
Sep 2 2010, 07:58 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,313 Inregistrat pe: 27-August 07 Membrul Nr.: 38,672 |
Budinca de lamaie. A disparut deja Am rasturnat-o pe un platou si am presarat fulgi de nuca de cocos. Bine ai venit printre culinarese Cristina. Daca nu-i un secret ne zici si noua cum ai facut budinca de lamaie? Tare frumos arata si ma bate gandul sa fac si eu in weekend ca tot e urit in Bucuresti si nu plec nicaieri...deci am timp suficient de "bucatareala". |
|
|
|
Sep 2 2010, 08:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,621 Inregistrat pe: 16-February 08 De la: BACAU Membrul Nr.: 41,606 |
Inca nu am facut tort cu atatia nervi ...... duminica seara am gasit congelatorul plin de gheata de parca era ice age, s-a dus asa ca ieri cu casa vraiste du-te dupa frigo nou .... iar cele aduse din Ro congelate gateste-le.... tort cu 1 kg de fructe, zmeura si capsuni blat cu zmeura sirop cu capsuni crema cu amestec de fructe si frisca jeleu cu zmeura dar e super fresh Cum adica blat cu zmeura? Arata tare frumos si racoritor. -------------------- |
|
|
|
Sep 2 2010, 09:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
Bun venit Cristina! Faina budinca ! Mimi arata tare interesant placinta ta ! e reteta pe aici pe undeva ? tx Eu mi-am incercat norocul cu niste biscotti ai facut cantuccini Cum adica blat cu zmeura? Arata tare frumos si racoritor. am pus in bol ouale cu zaharul(cate oua atatea linguri de zahar) si am batut cu mixerul,apoi am adaugat zmeura si faina + praf de copt si 1 lingura ulei atat |
|
|
|
Sep 2 2010, 10:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 955 Inregistrat pe: 15-April 08 De la: Undeva cindva Membrul Nr.: 42,712 |
ai facut cantuccini NO! amu tu nu ma confuza mai tare decit sunt io la ora asta Deci pina vii tu cu clarificari ptr tot neamu dau o foga la nea Gogu sa vaz si io diferenta! edit ca m-am lamurit toate cookies sunt biscotti la voi la Italia Deci pot sa zic : cantuccini sunt biscotti, dar biscotti nu e neaparat sa fie cantuccini? Acest mesaj a fost editat de blue jay: Sep 2 2010, 10:45 PM -------------------- Cerurile si pamantul nu-L pot cuprinde pe Dumnezeu
dar inima omului Il cuprinde. De aceea, sa nu ranesti niciodata inima omului... Nikos Kaazantzakis |
|
|
|
Sep 2 2010, 10:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
NO! amu tu nu ma confuza mai tare decit sunt io la ora asta Deci pina vii tu cu clarificari ptr tot neamu dau o foga la nea Gogu sa vaz si io diferenta! hihihihhihi la aspect aia sunt |
|
|
|
Sep 2 2010, 10:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
NO! amu tu nu ma confuza mai tare decit sunt io la ora asta Deci pina vii tu cu clarificari ptr tot neamu dau o foga la nea Gogu sa vaz si io diferenta! nu-i nicio diferenta, la noi peste balta tot americanu' le zice biscotti citisem candva ca le mai zice si cantuccini, dar bineinteles ca mi-am uitat, noroc cu Moni -------------------- |
|
|
|
Sep 2 2010, 10:43 PM
Trimis la
|
|
nu-i nicio diferenta, la noi peste balta tot americanu' le zice biscotti citisem candva ca le mai zice si cantuccini, dar bineinteles ca mi-am uitat, noroc cu Moni pai nu puteam sa nu sar ca eu am facut astia dar au fost de toata rusinea si-apoi invidia e mareeeeee.........maine ma duc la mare in zorii zilei asa ca va las la rontait |
|
|
|
Sep 2 2010, 10:48 PM
Trimis la
|
|
Pai tu Moni ,vad ca stii a face treburile cum trebuie ! Vii din concediu si pleci in vacanta la mare da te odihnesti ! hahaha! Vacanta placuta !
-------------------- Cerurile si pamantul nu-L pot cuprinde pe Dumnezeu
|
|
|
Sep 2 2010, 10:51 PM
Trimis la
|
|
Pai tu Moni ,vad ca stii a face treburile cum trebuie ! Vii din concediu si pleci in vacanta la mare da te odihnesti ! hahaha! Vacanta placuta ! trebuie,ca am marea aproape(max. 2 ore cu masina si in stanga si in dreapta merci |
|
|
|
Sep 2 2010, 10:56 PM
Trimis la
|
|
au fost de toata rusinea .......maine ma duc la mare in zorii zilei asa ca va las la rontait am facut si eu de 2 ori biscotii, niciodata nu mi-au placut cum au iesit (ca aspect ma refer) distractie placuta -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 09:35 AM
Trimis la
|
|
Budinca de lamaie. A disparut deja ![]() Am rasturnat-o pe un platou si am presarat fulgi de nuca de cocos. Multumesc pentru primirea calda!:D Ah nu am citat bine sursa. Nu mai pricep cum trebuie facut O sa postez reteta si dupa o sa mentionez sursa. Daca nu e bine, rog din suflet un moderator sa ma ajute. - 2 oua separate - coaja si zeama de la o lamaie (galbena, eu am folosit verde) - cateva picaturi de esenta de rom - 150 g zahar - 80 g faina - 500 ml lapte - fulgi de cocos pentru ornat (optional) Se bat spuma tare albusurile. Se amesteca galbenusurile cu laptele, zaharul, faina si esenta de rom pana cand fac bule. Se adauga coaja si sucul de lamaie, dupa care se incorporeaza albusurile cu grija sa nu se piarda aerul. Se pune o oala cu apa la cuptor, direct pe flacara si se incinge cuptorul la 360 C pana da in fiert apa. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pune la bain marie la 160 C deasupra oalei la mijloc. Se stinge focul peste aproximativ 40 de minute. Reteta e luata de pe blogul Andreei Tudor si putin modificata. Acest mesaj a fost editat de Cristina09: Sep 3 2010, 09:47 AM -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 10:13 AM
Trimis la
|
|
![]() o mamica fericita Grup: Membri Postari: 2,232 Inregistrat pe: 4-December 07 De la: galati Membrul Nr.: 40,197 |
Bun venit Cristina! Faina budinca ! Mimi arata tare interesant placinta ta ! e reteta pe aici pe undeva ? tx Eu mi-am incercat norocul cu niste biscotti mi-as incerca si eu norocul cu biscotti! Placinta cu iaurt e preferata noastra.Reteta aici http://www.culinar.ro/forum/continut/forum...cinta-cu-Iaurt/ edit:scos foto Acest mesaj a fost editat de MIMI.: Sep 3 2010, 10:14 AM -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2010, 10:58 AM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,313 Inregistrat pe: 27-August 07 Membrul Nr.: 38,672 |
Multumesc pentru primirea calda!:D Ah nu am citat bine sursa. Nu mai pricep cum trebuie facut O sa postez reteta si dupa o sa mentionez sursa. Daca nu e bine, rog din suflet un moderator sa ma ajute. - 2 oua separate - coaja si zeama de la o lamaie (galbena, eu am folosit verde) - cateva picaturi de esenta de rom - 150 g zahar - 80 g faina - 500 ml lapte - fulgi de cocos pentru ornat (optional) Se bat spuma tare albusurile. Se amesteca galbenusurile cu laptele, zaharul, faina si esenta de rom pana cand fac bule. Se adauga coaja si sucul de lamaie, dupa care se incorporeaza albusurile cu grija sa nu se piarda aerul. Se pune o oala cu apa la cuptor, direct pe flacara si se incinge cuptorul la 360 C pana da in fiert apa. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pune la bain marie la 160 C deasupra oalei la mijloc. Se stinge focul peste aproximativ 40 de minute. Reteta e luata de pe blogul Andreei Tudor si putin modificata. Mersi pt reteta. Cred ca o fac si eu in weekend. |
|
|
|
Sep 3 2010, 01:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 283 Inregistrat pe: 29-November 08 De la: constanta Membrul Nr.: 46,828 |
Chocolate chunk cookies si doua prajituri: una cu blat cu ness si crema de cioco, si a doua cu blat de cioco si crema de vanilie cu cioco alba.
![]() ![]() pupicei, miha -------------------- pupicei, noi 2
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|