Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
May 24 2007, 11:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Panfortzescus Grup: Members Postari: 3,103 Inregistrat pe: 7-September 06 De la: Auckland, Noua Zeelanda Membrul Nr.: 33,665 |
..thx bolo ptr completare........asta cu limoncello e tare...da de ce nu wisiki?? ..tu ai extra limoncello ,esti avuta , eu nu mai am nimic...si de as avea nu l-a prapadi ..pe grisata ,,...auzi la ea ! ..ancuta..tre sa fie buna si cu cheese... -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
May 24 2007, 11:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,280 Inregistrat pe: 30-March 07 De la: Hamburg Membrul Nr.: 37,164 |
.... referitor la o discutie de mai devreme: cum sa plece cu tot cu poze? ...pacat ca nu era 'dublura' ca sa poate fi puse la loc Ancuta, deci iese si cu brinza, am sa incerc si eu asa, cind o mai fac - azi am facut-o simpla, dar mai inalta, la consistenta seamana cu cele expuse 'da de ce nu wisiki??' Nasha, buna intrebare... cu alcool cit cantitatea de lapte, n-ar mai fi 'grisata' ci 'prajitura care te imbata'. |
|
|
|
|
|
|
May 25 2007, 12:21 AM
Trimis la
|
|
![]() Panfortzescus Grup: Members Postari: 3,103 Inregistrat pe: 7-September 06 De la: Auckland, Noua Zeelanda Membrul Nr.: 33,665 |
(Gabriela Carmen @ May 24 2007, 09:52 PM) [snapback]341966[/snapback] 'da de ce nu wisiki??' Nasha, buna intrebare... cu alcool cit cantitatea de lapte, n-ar mai fi 'grisata' ci 'prajitura care te imbata'. tulai domneee,....gabrieloooo, ....500 ml de alcohoale ??? , ....pe biata prajitura ?? .... hic ura si la gara,,,,, -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
May 25 2007, 07:52 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,390 Inregistrat pe: 22-August 06 Membrul Nr.: 33,415 |
[quote name='Adriana Nicoleta' date='May 24 2007, 11:59 AM' post='341728']
Tulai doamni, doar nu te cheama si pe tine Gabriela " Promit "ca nu. Interesant pontul cu hartia.Am sa-l incerc cu prima ocazie.Mersi. -------------------- "E greu sa dai Cezarului ce-i al Cezarului, unui om de la care ai imprumutat bani."
|
|
|
|
May 25 2007, 12:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 76 Inregistrat pe: 24-January 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 1,896 |
|
|
|
|
May 25 2007, 02:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,280 Inregistrat pe: 30-March 07 De la: Hamburg Membrul Nr.: 37,164 |
Florentina, mersi mult de link! foarte frumos ti-a iesit! Uite ca nu vazusem 'savarina de gris' a Angelicai, bine ca ai adus-o aici, e bine sa fie trecuta orice reteta asemanatoare....cine citeste, sa aleaga ce ii vine mai la indemina Vad ca acolo e mai putin gris, poate iese mai moale??!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- Eu am pus in cea de ieri si esenta de rom in compozitie si coaja de la o lamiie mare, iar in lapte am pus iar esenta de rom si numai 4 pliculete de zahar vanilat. Desi am facut cantitate dubla, adica 7 oua, 7 linguri de zahar (rase) si 21 de gris, am insiropat cu mai putin lapte, nu un litru, ci aproape trei sferturi. Tava e de 34 de cm pe 24 cm, a iesit putin mai inalta...am si suprapus citeva bucati cu dulceata de visine, am ornat cu frisca. Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 5 2007, 05:00 AM |
|
|
|
May 25 2007, 03:36 PM
Trimis la
|
|
![]() Supercalifragilistic!!! Grup: Members Postari: 8,687 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
Si io, si io, si io sa va zic cum fac colturile la tava cu hartie. Intorc tava cu fundu'-n sus si tapetez tava pe dinafara cu hartia, dau cu mana pe marginile tavii , cand ridic hartia de pe tava am o "tava de hartie". Intorc tava de hartie si o pun in tava-tava.
Cine a priceput sa ridice 2 degetele! |
|
|
|
May 25 2007, 04:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Best romantic story teller Postari: 2,708 Inregistrat pe: 5-October 04 De la: pe dinafara Membrul Nr.: 17,498 |
(Happyalex @ May 25 2007, 03:36 PM) [snapback]342173[/snapback] Si io, si io, si io sa va zic cum fac colturile la tava cu hartie. Intorc tava cu fundu'-n sus si tapetez tava pe dinafara cu hartia, dau cu mana pe marginile tavii , cand ridic hartia de pe tava am o "tava de hartie". Intorc tava de hartie si o pun in tava-tava. Cine a priceput sa ridice 2 degetele! Io!
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
May 25 2007, 07:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 1,842 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Franta Membrul Nr.: 30,436 |
(Bolognese di Cluj @ May 25 2007, 02:29 PM) [snapback]342182[/snapback] Io! sorry Bolo tu ai ridicat 4 Alex merci pentru secretul cu hartia de copt ! doua degete sus ! |
|
|
|
May 25 2007, 08:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Mami de Rege si Printz! Grup: Members Postari: 4,202 Inregistrat pe: 10-January 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,159 |
Am facut-o si eu asta seara...A iesit cam zemoasa, adica nu prea pot s-o scot intreaga din tava. In rest, e ok!
Sotului ii place, copilului la fel, mie nu prea...Asta pentru ca nu sunt deloc prietena cu laptele! Oricum sunt la regim, asa ca nu conteaza parerea mea... -------------------- |
|
|
|
May 25 2007, 10:03 PM
Trimis la
|
|
Happyalex, e simplu! cum de nu m-am gindit???!!! am sa incerc toate variantele, mersi mult!!!!
....si unde pina mai ieri fugea hirtia in toate partile, acu' uite ce metode faine! ...deci si io doua degete sus Bolo, grozava forma ai.... de silicon, asta inseamna ca nu se prinde nimic de ea? si ce mai poate sa faca? Cind o sa am si eu muuuuuuuult spatiu in bucatarie, am sa-mi mai iau una-alta....pina atunci sint atenta la voi, ca sa stiu ce sa-mi cumpar cind o fi sa fie.... Bulinuta, ma bucur ca le place. Pai...am zis mai devreme, eu ultima data am insiropat-o mai putin. Insa azi mi-am cufundat una simpla, in lapte.... De obicei, cind incerc pentru prima data o prajitura, fac la jumatate din cantitati. Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 5 2007, 05:03 AM |
|
|
|
May 26 2007, 12:00 AM
Trimis la
|
|
![]() Producator bilutze marca inregistrata Grup: Members Postari: 5,258 Inregistrat pe: 19-February 06 De la: Iac-aciulea la beljica Membrul Nr.: 30,428 |
(Adriana Nicoleta @ May 24 2007, 02:34 PM) [snapback]341747[/snapback] Hirtia de copt ca sa se modeleze cum vrei tu trebuie sa o uzi, o pui sub jetul de apa, o uzi bine si o mototolesti in mina, o storci bine si in momentul acela devine foarte maleabila, o pui in tava si o intinzi cum vrei tu, apoi pui imediat compozitia ca sa nu aiba timp sa se usuce hirtia pentru ca se usuca foarte repede. Ideal ar fi sa ungi un pic tava ca hirtia sa stea lipita dar parerea mea e ca n-are sens sa faci atita munca ca sa ai iar de spalat tava. Adriana, nu se arde hartia de copt, daca o uzi? -------------------- |
|
|
|
May 26 2007, 03:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Members Postari: 1,390 Inregistrat pe: 22-August 06 Membrul Nr.: 33,415 |
(andreea fr @ May 25 2007, 05:32 PM) [snapback]342223[/snapback] sorry Bolo tu ai ridicat 4 Pai da pentru ca Bolo a inteles pret de patru degete, nu doar de doua. -------------------- "E greu sa dai Cezarului ce-i al Cezarului, unui om de la care ai imprumutat bani."
|
|
|
|
May 26 2007, 05:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Supercalifragilistic!!! Grup: Members Postari: 8,687 Inregistrat pe: 10-August 05 Membrul Nr.: 26,306 |
Stiam eu ca sunteti fete destepte! |
|
|
|
May 27 2007, 11:30 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 76 Inregistrat pe: 24-January 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 1,896 |
(Gabriela Carmen @ May 25 2007, 03:39 PM) [snapback]342151[/snapback] ...Florentina, mersi mult de link! foarte bine ti-a iesit!!!!!!!!!!!!!! super! .......uite ca n-am vazut 'savarina de gris' a Angelicai, bine ca ai adus-o aici, e bine sa fie trecuta orice reteta asemanatoare....cine citeste, sa aleaga ce ii vine mai la indemina ...vad ca acolo e mai putin gris, poate iese mai moale??!!! ...vezi, n-am gresit gindindu-ma la savarina ... eu am pus in cea de ieri si esenta de rom in compozitie si coaja de la o lamiie mare, iar in lapte am pus iar esenta de rom si numai 4 pliculete de zahar vanilat. Desi am facut cantitate dubla, adica 7 oua, 7 linguri de zahar (rase) si 21 de gris, am insiropat cu mai putin lapte, nu un litru, ci aproape trei sferturi. Tava e de 34 de cm pe 24 cm, a iesit putin mai inalta...am si suprapus citeva bucati cu dulceata de visine, am ornat cu frisca........ ....mersi inca odata de link Da, eu am pus mai putin gris si a iesit foarte pufoasa, atat de pufoasa incat atunci cand am turnat laptele (se vede in poza) au ramas niste dungi pe suprafata prajiturii. Lapte am pus mai multicel tot in ideea ca ar trebui sa semene cu o savarina din care se scurge siropul |
|
|
|
May 27 2007, 06:26 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membrii de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
(Luciana.m @ May 26 2007, 12:00 AM) [snapback]342311[/snapback] Adriana, nu se arde hartia de copt, daca o uzi? Pai din moment ce nu se arde cind e uscata cum crezi ca o se arda daca e uda? |
|
|
|
May 30 2007, 05:23 AM
Trimis la
|
|
..my bit :
...mie mi place TARE mult...dar nu mi suride denumirea, asa ca am salvat -o ca <budinca de gris gabriela>... si da, bulinuta ai drptate..ce e ala lapte ?! lapticul e ptr bebelusi .....oricum cantitatea de lapte e uriasa -- trebe pus muuult mai putin ...insa , fii atenta ce sa faci bulinuta ...lasa laptele, uite dupa, cura>> ..ca bine zise bolo, >> ...am pus peste..2 - 3 linguri de whisky ( ca limoncello nu am avut )+2 de ness tare (lichid) >> poza e confuza...la coloare...dar GUSTUL este TRASNET .....e o portie ptr petrecareti ... ///bolo sa treci sa executi ...ca pierzi //// gabriela , culca fata si pune wisiki in prajituraeau ta ..sa mai respiri si tu un pic ! mai ia un pauz de la laptic > -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
May 30 2007, 05:25 AM
Trimis la
|
|
(Happyalex @ May 26 2007, 03:50 PM) [snapback]342432[/snapback] Stiam eu ca sunteti fete destepte! si eu
Imagini Atasate
-------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
May 30 2007, 09:50 AM
Trimis la
|
|
poza e confuza...la coloare...dar GUSTUL este TRASNET .....e o portie ptr petrecareti ... ///bolo sa treci sa executi ...ca pierzi //// gabriela , culca fata si pune wisiki in prajituraeau ta ..sa mai respiri si tu un pic ! mai ia un pauz de la laptic > [/quote] Acum am program 24 din 24, asta e.... cresc dinti si masele etc. ....da' stropita cu niste lichior tot o incerc io, oadata si-odata! Nasha, ti-a iesit asa frumoasa (esti si tu....siliconata...la tavi, ca Bolo? Cum va ies formele astea, nu se lipeste de tava???!! Am sa incerc si io intr-o forma din asta (simpla), dar am sa-i pun hirtie de copt uda, dupa metoda Adrianei-Nicoleta; e foarte buna metoda mai ales pentru forme din astea ...altfel decit patrate, dreptunghiulare...cu colturi... Si inca ceva: mersi pentru ideea cu ness-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super-idee! O parte o las cu lapte, pentru copii Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 5 2007, 05:06 AM |
|
|
|
May 31 2007, 02:24 AM
Trimis la
|
|
(Gabriela Carmen @ May 30 2007, 07:50 AM) [snapback]343777[/snapback] Cum va ies formele astea, nu se lipeste de tava???!! NU... ...le lasi la racit acolo in silicoane ...ceva timp /..apoi rastorni /sau scoti cu grija..depinde de produs... bolo e AVUTA , ea are silicoane mai multe si mai frumoase ..atita doar , ca eu am cumparat si forme de cozonac/chec mai mare de.. silicon ...si alea ma enerveaza RAU ...pe semne nu le stiu eu folosi .. ..am pus de cozonac in ele, si , ...la copt, in loc o ia in SUS ( la crescut ) , aluatu a preferat sa o ia in lateral ( ca deh siliconu i-a permis )..si mi s-a deformat cozonacu ..........asa ca le fol numai la facut inghetata.... de unde , poti trage concluzia, ca formele de silicon de cozonac, sint cam proaste si cam molai si te pot face cu piticii unu /doi... -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|