Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
|
Atenţie PREMII! Trimite un SMS în perioada 6.09–31.12.2010, care să conţină codul de pe flacoanele UNIVER la numărul scurt 1867, cu taxă normală. Zilnic 1 card DOMO de 300 RON. Săptămânal un LCD LG 107 cm. MARELE PREMIU, un autoturism Dacia Duster la 15.01.2011 prin tragere la sorţi din toate codurile înregistrate prin SMS. Informaţii detaliate şi regulamentul concursului pe www.univer.ro |
|
Jun 1 2007, 07:06 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,280 Inregistrat pe: 30-March 07 De la: Hamburg Membrul Nr.: 37,164 |
[/quote] Nasha, mersi inca o data pentru ideea cu nesu' Am comis-o din nou ieri O ne-bu-ni-e!!!!!!!!!!!!!! E cea mai buna formula asta, de acum numai asa am sa o insiropez (pentru noi; la copil ii dau, bineinteles, tot cu lapte Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 5 2007, 05:08 AM |
|
|
|
Jan 22 2008, 02:04 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 35 Inregistrat pe: 19-January 08 De la: Berlin Membrul Nr.: 41,040 |
Gabriela Carmen, am facut si eu ieri prajitura de gris dupa reteta ta, doar ca eu am inlocuit zaharul cu miere si am adaugat coaja rasa de portocala, a iesit foarte buna, dar nu este aspectuoasa, pentru ca m-am grabit si am taiat-o calda...
Oricum, iata dovada ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2008, 09:54 AM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Members Postari: 2 Inregistrat pe: 19-October 08 Membrul Nr.: 45,879 |
Am facut si eu reteta respectiva cu unele mici modificari....
Dar eu am facut-o in portie dubla Recomand reteta respectiva la oricine ! |
|
|
|
Oct 19 2008, 10:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,151 Inregistrat pe: 24-July 08 De la: Pe un picior de Play Membrul Nr.: 44,345 |
Budinca asta de gris insiropata i-o duceam copil fiind, saracului bunic paralizat - Dumnezeu sa-l odihneasca! Mama o acoperea cu spuma de capsuni sau zmeura in functie de sezon.
Cand am plecat din casa lor, am luat ca zestre si reteta. Printre putinele prajituri pe care le-am facut la viata mea. Mama o insiropa cu caramel stins cu lapte. Eu am mai folosit si cacaoa aromata a copiilor. Iar cand nu am avut fructe proaspete am facut spuma din gem. E o reteta simpla ce merita in schimb toata atentia! -------------------- "Onorată instanţă sunt un dobitoc!"
![]() "Sa te fereasca Dumnezeu de gustul mitocanului" - Gaitele - Kiritescu |
|
|
|
Oct 19 2008, 03:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 285 Inregistrat pe: 4-May 08 De la: medgidia Membrul Nr.: 43,037 |
Nu am avut tava micuta asa ca am pus intr-un bol termorezistent : deci e inaltaaaa -------------------- mamica de iepurasi
|
|
|
|
Oct 19 2008, 03:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 285 Inregistrat pe: 4-May 08 De la: medgidia Membrul Nr.: 43,037 |
Rasturnata si apoi gustata : e foarte buuuuna
.....si asa grisul cu lapte nu prea il nimeream -asa e si mai buna -------------------- mamica de iepurasi
|
|
|
|
Oct 19 2008, 05:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,151 Inregistrat pe: 24-July 08 De la: Pe un picior de Play Membrul Nr.: 44,345 |
Rasturnata si apoi gustata : e foarte buuuuna E un clasic si arata ca in filme! Mai tineti minte filmul mut in care Charles Chaplin e in vizita si un D-l Goe local i substituie palaria (melonul) cu tarta? Juna careia i facea ochii dulci il privea in timp ce insiropa palaria cu lapte si apoi a acoperit-o cu frisca. .
![]() . -------------------- "Onorată instanţă sunt un dobitoc!"
![]() "Sa te fereasca Dumnezeu de gustul mitocanului" - Gaitele - Kiritescu |
|
|
|
Oct 31 2008, 07:23 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 120 Inregistrat pe: 4-February 05 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 21,071 |
Am facut-o si eu, in portie dubla: este excelenta, au mancat si sotul si baiatelul asa cum ati recomandat-o: cu dulceata si frisca. Pe mine m-a lovit damblaua papanasilor ratati si am mancat-o cu smantana rece si dulceata. E buna, parole d'honneur !
Singura chestie este ca am uitat ca zaharul no 2 trebuie adaugat in lapte si eu l-am bagat la frecus cu albusurile, asa ca blatul in sine creste taaaare, dar cam fragil si se face o pojghita dulce, prea dulce, pe deasupra. Eu as zice ca e prea dulce, data viitoare tai din zahar. De notat ideea cu imbracatul in piure de mere si chestia cu ness-ul, insa aici nessul are gust rau, mie nu-mi place. Mersi de reteta, e f usoara, o sa o fac f des. Betty |
|
|
|
Oct 11 2009, 02:06 AM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Members Postari: 4,035 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
-------------------- |
|
|
|
Oct 11 2009, 02:35 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Root Admin Postari: 23,564 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
simplu, ieftin si bun! poza e beton, bravo fata, nu te opri ! -------------------- |
|
|
|
Oct 11 2009, 02:39 AM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Members Postari: 4,035 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
poza e beton, bravo fata, nu te opri ! nu ma opresc, fata! pe lista sunt bascutele! -------------------- |
|
|
|
May 23 2010, 02:33 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Members Postari: 3,543 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
dupa 3 ani, am ajuns s-o fac si eu. e minunata!!!! o insiropai cu lapte indulcit aromat cu coaja de portocala. hmmmmm
|
|
|
|
May 23 2010, 02:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 225 Inregistrat pe: 24-October 06 De la: Timisoara Membrul Nr.: 34,542 |
prajitura asta o cunosc ca budinca de gris
delicioasa, usoara si simplu de preparat!
-------------------- |
|
|
|
May 26 2010, 02:50 AM
Trimis la
|
|
![]() Panfortzescus Grup: Members Postari: 3,103 Inregistrat pe: 7-September 06 De la: Auckland, Noua Zeelanda Membrul Nr.: 33,665 |
dupa 3 ani, am ajuns s-o fac si eu. e minunata!!!! o insiropai cu lapte indulcit aromat cu coaja de portocala. hmmmmm haoleu...tri ani ti-o luat sa faci un gris jenikoooooooooo ocazie cu care > o sa procedez azi dupa sapa, la acelasi lucru> mi-amintesc cu drag de budinca asta de gris sau cum ..o stie fiecare...de nume'. am chef s=o fac ca Shefu cu caramel yummmmmmmmmm -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
May 27 2010, 09:18 PM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Members Postari: 3,543 Inregistrat pe: 25-September 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 27,762 |
haoleu...tri ani ti-o luat sa faci un gris jenikoooooooooo ocazie cu care > o sa procedez azi dupa sapa, la acelasi lucru> mi-amintesc cu drag de budinca asta de gris sau cum ..o stie fiecare...de nume'. am chef s=o fac ca Shefu cu caramel yummmmmmmmmm fata, nasha, prea multe bunataturi pe aici, asa ca nu-i vina mea |
|
|
|
May 27 2010, 09:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 5,159 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Suceava Membrul Nr.: 41,047 |
Prajitura asta o stiu cu numele de "savarina falsa".
|
|
|
|
May 27 2010, 10:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Vedeta culinara Grup: Members Postari: 2,695 Inregistrat pe: 19-August 06 De la: p-aici pe undeva Membrul Nr.: 33,374 |
prajitura asta o cunosc ca budinca de gris delicioasa, usoara si simplu de preparat! deci o mai stie cineva ca 'budinca de gris". in bucuresti am crezut ca vorbescu eu limbi straine cu "budinca". -------------------- Fan n_puiu!
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|