Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 1 2007, 07:06 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,280 Inregistrat pe: 30-March 07 De la: Hamburg Membrul Nr.: 37,164 |
[/quote] Nasha, mersi inca o data pentru ideea cu nesu' Am comis-o din nou ieri O ne-bu-ni-e!!!!!!!!!!!!!! E cea mai buna formula asta, de acum numai asa am sa o insiropez (pentru noi; la copil ii dau, bineinteles, tot cu lapte Acest mesaj a fost editat de Gabriela Carmen: Aug 5 2007, 05:08 AM |
|
|
|
Jan 22 2008, 02:04 PM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Members Postari: 35 Inregistrat pe: 19-January 08 De la: Berlin Membrul Nr.: 41,040 |
Gabriela Carmen, am facut si eu ieri prajitura de gris dupa reteta ta, doar ca eu am inlocuit zaharul cu miere si am adaugat coaja rasa de portocala, a iesit foarte buna, dar nu este aspectuoasa, pentru ca m-am grabit si am taiat-o calda...
Oricum, iata dovada ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2008, 09:54 AM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Members Postari: 2 Inregistrat pe: 19-October 08 Membrul Nr.: 45,879 |
Am facut si eu reteta respectiva cu unele mici modificari....
Dar eu am facut-o in portie dubla Recomand reteta respectiva la oricine ! |
|
|
|
Oct 19 2008, 10:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,090 Inregistrat pe: 24-July 08 De la: Pe un picior de Play Membrul Nr.: 44,345 |
Budinca asta de gris insiropata i-o duceam copil fiind, saracului bunic paralizat - Dumnezeu sa-l odihneasca! Mama o acoperea cu spuma de capsuni sau zmeura in functie de sezon.
Cand am plecat din casa lor, am luat ca zestre si reteta. Printre putinele prajituri pe care le-am facut la viata mea. Mama o insiropa cu caramel stins cu lapte. Eu am mai folosit si cacaoa aromata a copiilor. Iar cand nu am avut fructe proaspete am facut spuma din gem. E o reteta simpla ce merita in schimb toata atentia! -------------------- "Onorată instanţă sunt un dobitoc!"
![]() "Sa te fereasca Dumnezeu de gustul mitocanului" - Gaitele - Kiritescu |
|
|
|
Oct 19 2008, 03:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 285 Inregistrat pe: 4-May 08 De la: medgidia Membrul Nr.: 43,037 |
Nu am avut tava micuta asa ca am pus intr-un bol termorezistent : deci e inaltaaaa -------------------- mamica de iepurasi
|
|
|
|
Oct 19 2008, 03:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Members Postari: 285 Inregistrat pe: 4-May 08 De la: medgidia Membrul Nr.: 43,037 |
Rasturnata si apoi gustata : e foarte buuuuna
.....si asa grisul cu lapte nu prea il nimeream -asa e si mai buna -------------------- mamica de iepurasi
|
|
|
|
Oct 19 2008, 05:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Members Postari: 2,090 Inregistrat pe: 24-July 08 De la: Pe un picior de Play Membrul Nr.: 44,345 |
Rasturnata si apoi gustata : e foarte buuuuna E un clasic si arata ca in filme! Mai tineti minte filmul mut in care Charles Chaplin e in vizita si un D-l Goe local i substituie palaria (melonul) cu tarta? Juna careia i facea ochii dulci il privea in timp ce insiropa palaria cu lapte si apoi a acoperit-o cu frisca. .
![]() . -------------------- "Onorată instanţă sunt un dobitoc!"
![]() "Sa te fereasca Dumnezeu de gustul mitocanului" - Gaitele - Kiritescu |
|
|
|
Oct 31 2008, 07:23 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Members Postari: 120 Inregistrat pe: 4-February 05 De la: In afara Romaniei Membrul Nr.: 21,071 |
Am facut-o si eu, in portie dubla: este excelenta, au mancat si sotul si baiatelul asa cum ati recomandat-o: cu dulceata si frisca. Pe mine m-a lovit damblaua papanasilor ratati si am mancat-o cu smantana rece si dulceata. E buna, parole d'honneur !
Singura chestie este ca am uitat ca zaharul no 2 trebuie adaugat in lapte si eu l-am bagat la frecus cu albusurile, asa ca blatul in sine creste taaaare, dar cam fragil si se face o pojghita dulce, prea dulce, pe deasupra. Eu as zice ca e prea dulce, data viitoare tai din zahar. De notat ideea cu imbracatul in piure de mere si chestia cu ness-ul, insa aici nessul are gust rau, mie nu-mi place. Mersi de reteta, e f usoara, o sa o fac f des. Betty |
|
|
|
Oct 11 2009, 02:06 AM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Members Postari: 4,035 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
-------------------- |
|
|
|
Oct 11 2009, 02:35 AM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Root Admin Postari: 22,272 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
simplu, ieftin si bun! poza e beton, bravo fata, nu te opri ! -------------------- I'm happy !
adica sunt fericita, deci d-aia si pentru ca de aceea si nu in ultimul rand pentru ca bicoz mierci |
|
|
|
Oct 11 2009, 02:39 AM
Trimis la
|
|
![]() abcd...urs! Grup: Members Postari: 4,035 Inregistrat pe: 9-February 08 De la: ...pana la... Membrul Nr.: 41,425 |
poza e beton, bravo fata, nu te opri ! nu ma opresc, fata! pe lista sunt bascutele! -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
||
|
Google Ads |
|
||