![]() ![]() |
Aug 30 2010, 07:31 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,876 Inregistrat pe: 3-March 05 Membrul Nr.: 22,015 |
Iulico, zi repede unde-i desertul maxi king, ca si data trecuta il aveai pe bon si n-aparea in poza! N-am mancat niciodata bame, cum sunt? au gust de legume, verde... eu nu le gasesc proaspete, sant deja curatate, in suc de rosii, le fac ghiveci si mancam de rupem(adultii, copii nu se baga le mananc direct din cutie eu |
|
|
|
Aug 30 2010, 07:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,396 Inregistrat pe: 24-November 06 De la: Bucovina Membrul Nr.: 35,063 |
au gust de legume, verde... eu nu le gasesc proaspete, sant deja curatate, in suc de rosii, le fac ghiveci si mancam de rupem(adultii, copii nu se baga le mananc direct din cutie eu Sunt acelasi lucru cu okra, nu-s niste chestii... baloase, scuze de expresie? -------------------- Don't drink and drive, smoke and fly!
|
|
|
|
|
|
|
Aug 30 2010, 08:19 AM
Trimis la
|
|
![]() Ajutor de bagator de seama Grup: Membri Postari: 10,080 Inregistrat pe: 29-January 06 De la: Europa Membrul Nr.: 30,088 |
Sunt acelasi lucru cu okra, nu-s niste chestii... baloase, scuze de expresie? Ba da , is baloase si is okra -------------------- |
|
|
|
Aug 30 2010, 08:33 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagin...osii/pagina/20/ -------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Aug 30 2010, 10:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
-------------------- |
|
|
|
Aug 30 2010, 11:44 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,876 Inregistrat pe: 3-March 05 Membrul Nr.: 22,015 |
nu iau bame mari, batrane, alea sant atoase si baloase
astea mici sant fragede si spalate si curatate sant delicioase, bine, nu incerc sa conving pe nimeni |
|
|
|
Aug 30 2010, 11:49 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
Dark angel, eu nu ma atingeam de bame, nici cu politia pana acum un an, dar daca omul a pofit ce era sa fac, m-am pus la treaba, si tot gustind, mi-am dat seama ca nu-mi displac, deloc.
Cred ca primele mele intalniri erau cu exemplare batrane si baloase... -------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Aug 31 2010, 08:21 PM
Trimis la
|
||
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 812 Inregistrat pe: 8-November 06 Membrul Nr.: 34,768 |
Am fost in dupa-amiaza asta in Selgros... nu stiu cum e la toate prosusele, dar la alimentare mi s-a parut mai scump decat la Carrfour.
Doar capere am gasit ieftine, 5,82 lei cu tot cu tva. Peste tot pe unde le-am mai vazut sarea borcanelul de 10 lei. Cu cascavalul de la Bobalna n-am facut mare afacere, e 8,67 lei rotita de 250 de grame, eu vazusem pretul fara tva, 6,99 si-am crezut ca-i mai ieftin... In rest, am cautat file de salau romanesc, dar nu gasesc decat de ala de Nil, chiar asa nu mai apre balta romaneasca peste? |
|
|
|
||
Aug 31 2010, 08:58 PM
Trimis la
|
|
![]() The Black Princess Grup: Membri Postari: 1,817 Inregistrat pe: 10-November 05 De la: RO Membrul Nr.: 28,785 |
Cosmesti se numeste localitatea, dar mie nu mi s-au parut mai ieftine deloc. Cand treci data viitoare pe acolo, daca imi vei pute spune niste preturi mai la zi, ti-as ramane datoare! Da, ma intereseaza si piata care e, daca e aceea de care zice droopi, si cu explicatii simple de ajuns la ea, ca nu prea stim galatiul. Multumesc frumos Mire, n-am uitat, dar abia acum am primit informatia. "in piata rusilor spre badalan" e piata minunata din GL.. intreaba pe strada si o sa iti explice mai bine decat am inteles eu, in orice caz sper sa se merite.. sa ne anunti daca ai drum! -------------------- |
|
|
|
Aug 31 2010, 11:43 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 85 Inregistrat pe: 5-February 10 Membrul Nr.: 56,625 |
"in piata rusilor spre badalan" e piata minunata din GL.. intreaba pe strada si o sa iti explice mai bine decat am inteles eu, in orice caz Calea Prutului, in continuarea strazii Basarabiei. Piata e undeva pe partea dreapta. Harta. |
|
|
|
Sep 1 2010, 07:09 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,396 Inregistrat pe: 24-November 06 De la: Bucovina Membrul Nr.: 35,063 |
Mire, n-am uitat, dar abia acum am primit informatia. "in piata rusilor spre badalan" e piata minunata din GL.. intreaba pe strada si o sa iti explice mai bine decat am inteles eu, in orice caz sper sa se merite.. sa ne anunti daca ai drum! Calea Prutului, in continuarea strazii Basarabiei. Piata e undeva pe partea dreapta. Harta. Multumesc mult, fetelor! Saptamana viitoare ajunge consortul la Galati si va spun ce-a gasit. O piata/magazin de peste mai ieftina(la noi e crapul 15 lei) stiti in Galati/Braila? -------------------- Don't drink and drive, smoke and fly!
|
|
|
|
Sep 1 2010, 10:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
Iulia, apropos de salaul ala, eu incerc sa iau numai oceanic congelat sau, proaspat, de la Real. Pentru ca sunt singurii (ma rog si metro) care scriu nu numai provenienta ci si daca sunt sau nu de acvacultura.
Am vazut file de salau cica acvacultura, zic mai ce naiba. Cautai pe net, ei bine, se cresc acum si salaii si nisetri si stiuci, artificial, cu boabe dealea cu faina proteica in ele. Si mi-e cam aiurea sa dau atatia bani ca nu stiu ce naiba mananca. Or avea sau nu mercur, dar prefer pestii pescuiti. Nu o fi sezon de salai, naiba stie, dar congelati gasesti precis, dai mai mult dar stai in fata -------------------- |
|
|
|
Sep 1 2010, 03:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 812 Inregistrat pe: 8-November 06 Membrul Nr.: 34,768 |
Bdana, nu stiu ce sa mai zic...
daca e de acvacultura is crescuti cu faina proteica.. daca e oceanic e cu mercur... nici nu stii ce sa mai mananci! la mine in sat nu am Real, cand ai avea drum am sa trag o fuga si pana in Metro sa le vad si alora oferta, ca am pe creier o reteta cu salau azi am luat ciuperci frumoase de la aprozarul din colt, 7 lei/kg. revin cred, la ce gatim azi |
|
|
|
Sep 1 2010, 04:59 PM
Trimis la
|
|
Mie imi place la nebunie salaul, habar nu aveam ca e si de acvacultura, la naiba. Si culmea e ca e si scump.
Ce reteta? Salau bonne femme? Acest mesaj a fost editat de BD: Sep 1 2010, 05:01 PM -------------------- |
|
|
|
Sep 1 2010, 05:04 PM
Trimis la
|
|
Mie imi place la nebunie salaul, habar nu aveam ca e si de acvacultura, la naiba. Si culmea e ca e si scump. Ce reteta? Salau bonne femme? mie de exemplu nu-mi place crapul, somnul.. mi se par prea grasi, dar ma dau in vant dupa pastrav, salau, mai nou dorada vreau sa fac file de salau cu sos meunier(cred ca asa se scrie), ca de aia am cumparat capere! |
|
|
|
Sep 1 2010, 06:54 PM
Trimis la
|
|
meuniere, da si ala are variatii la tema data, dar oricare ar fi e bun, bun si foarte bun.
-------------------- |
|
|
|
Sep 1 2010, 07:45 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 85 Inregistrat pe: 5-February 10 Membrul Nr.: 56,625 |
Multumesc mult, fetelor! Saptamana viitoare ajunge consortul la Galati si va spun ce-a gasit. O piata/magazin de peste mai ieftina(la noi e crapul 15 lei) stiti in Galati/Braila? Cu placere! Despre piata de peste: nu exista in Galati, din cate stiu eu. In schimb sunt pescarii mai prin toate pietele. In piata la mine apar, in weekend-uri, niste dubite cu vitrine frigorifice. Au peste proaspat de Dunare (somn, crap, si cand e sezonul -scrumbie), cred ca la preturi bune (ca se-ngramadeste lumea sa cumpere.) Referitor la piata de pe Calea Prutului: marfa multa si variata gasesti in special dimineata; pentru ca e ieftina se da en-gross si se termina repede. Deci e recomandat sa-ti trimiti sotul cu noaptea-n cap. |
|
|
|
Sep 1 2010, 07:54 PM
Trimis la
|
|
Cu placere! Despre piata de peste: nu exista in Galati, din cate stiu eu. In schimb sunt pescarii mai prin toate pietele. In piata la mine apar, in weekend-uri, niste dubite cu vitrine frigorifice. Au peste proaspat de Dunare (somn, crap, si cand e sezonul -scrumbie), cred ca la preturi bune (ca se-ngramadeste lumea sa cumpere.) Referitor la piata de pe Calea Prutului: marfa multa si variata gasesti in special dimineata; pentru ca e ieftina se da en-gross si se termina repede. Deci e recomandat sa-ti trimiti sotul cu noaptea-n cap. Ce-o sa se faca, sa se puna cu mine?! -------------------- Don't drink and drive, smoke and fly!
|
|
|
|
Sep 1 2010, 08:44 PM
Trimis la
|
|
|
Ce-o sa se faca, sa se puna cu mine?! Ii dau un sac, fara probleme, se vinde si la kg. Piata e a "rusilor", adica vin mai saracii frati moldoveni de peste Prut (e foarte aproape vama de la Giurgiulesti*), si dau oricum, lasa si la pret, ca sa termine repede. Aduc si peste, am sunat un prieten (care cumpara numai de acolo) sa-mi confirme, ca n-am mai fost de vreun an prin piata aia Spor la "sacosarzit"/"sacuit"! * edit Acest mesaj a fost editat de spacecat: Sep 1 2010, 08:57 PM |
|
|
|
Sep 2 2010, 06:26 AM
Trimis la
|
|
Ii dau un sac, fara probleme, se vinde si la kg. Piata e a "rusilor", adica vin mai saracii frati moldoveni de peste Prut (e foarte aproape vama de la Giurgiulesti*), si dau oricum, lasa si la pret, ca sa termine repede. Aduc si peste, am sunat un prieten (care cumpara numai de acolo) sa-mi confirme, ca n-am mai fost de vreun an prin piata aia Spor la "sacosarzit"/"sacuit"! * edit Multumesc mult -------------------- Don't drink and drive, smoke and fly!
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|