> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

3 Pagini V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Gomboti cu brinza, jenant de usor de facut
boni
mesaj Jun 30 2006, 10:48 AM


doar monti...


Grup: Membri
Postari: 2,135
Inregistrat pe: 14-May 04
De la: Sibiu (Romania)
Membrul Nr.: 14,218



QUOTE(Monica @ Jun 29 2006, 03:26 PM) [snapback]229871[/snapback]

Arata foaaarte bine! Felicitari, am sa fac si eu, in loc de zahar am sa pun fructoza, ca sa mearga ptr regimul Monti! icon_cheers.gif

Monica, ai grija ca nu merge la monti. degeaba inlocuiesti zaharul cu fructoza ca ai acolo si oua si gris, care nu se pupa intre ele.


astia sunt papanasii pe care ii stiu eu, asa fierti. noi ii mancam cu smanata si zahar, dar mai nou am descoperit ca merg de minune cu gem de macese.

Acest mesaj a fost editat de boni: Jun 30 2006, 11:12 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pisoi
mesaj Jun 30 2006, 06:02 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 747
Inregistrat pe: 6-March 06
Membrul Nr.: 30,683



Vreau sa-i fac si eu deseara (mai mult pentru maine la plaja, unde sper sa ajung).

Si mi-a venit o idee. Nu o sa incerc totusi cu cacao, decat poate doar la unu.
Am niste cioco alba buna, toblerone, asa ca o sa topesc din ea si o sa le inmoi pe gomboti acolo.
Poate reusesc sa fac si niste poze sa va arat cum au iesit.


--------------------
calm
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PARADIS
mesaj Jun 30 2006, 08:17 PM


~PARADIS~


Grup: Membri
Postari: 1,667
Inregistrat pe: 25-October 05
De la: paradis :)
Membrul Nr.: 28,465



fac si eu azi,dar inlocuiesc macul cu pesmet si zahar tongue.gif


--------------------


"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"

AL. O. TEODOREANU


Go to the top of the page
 
+Quote Post
pinky
mesaj Jun 30 2006, 10:15 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 62
Inregistrat pe: 18-December 05
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 29,461




oare dati prin nuca de cocos ar merge?
nu stiu daca se lipeste de ei.... dry.gif

Acest mesaj a fost editat de pinky: Jun 30 2006, 10:16 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Francisca
mesaj Jul 1 2006, 02:52 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,540
Inregistrat pe: 21-September 05
De la: Scandinavia
Membrul Nr.: 27,586



Am facut azi la breakfast gomboti, i-am dat prin pesmet cu zahar. Au iesit deliciosi.
Eu eram foarte circumspecta si nu am facut nici o poza inainte. Data viitoare pozez cu siguranta. Sotul meu a spus ca asa ii facea bunica, i-au amintit gustul copilariei si...mai vrea! icon_biggrin.gif


--------------------


Member of n_puiu Fan Club!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pisoi
mesaj Jul 23 2006, 10:48 AM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 747
Inregistrat pe: 6-March 06
Membrul Nr.: 30,683



(Disperata @ Jun 30 2006, 04:02 PM) [snapback]230218[/snapback]

Vreau sa-i fac si eu deseara (mai mult pentru maine la plaja, unde sper sa ajung).

Si mi-a venit o idee. Nu o sa incerc totusi cu cacao, decat poate doar la unu.
Am niste cioco alba buna, toblerone, asa ca o sa topesc din ea si o sa le inmoi pe gomboti acolo.
Poate reusesc sa fac si niste poze sa va arat cum au iesit.


de facut am facut chiar atunci, cu pozele m-am miscat mai greu tongue.gif

i-am lasat pre mult la umflat, asa ca au fost prea moi ca sa-i mai pot tavali prin ceva
i-am pus in cupe de desert si am ornat cu dulceata de capsuni si ciocolata alba, topita impreuna cu putin lapte
cele cu dulceata n-au avut succes, in schimb cele cu ciocolata au fost delicioase biggrin.gif



Acest mesaj a fost editat de MAYA: Jul 5 2007, 10:42 PM
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 


--------------------
calm
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ada_raluca2000
mesaj Jul 5 2007, 08:36 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 2
Inregistrat pe: 4-July 07
De la: Baia Mare
Membrul Nr.: 38,190



Aspectul chiar conteaza !!!, O mancare nu e de ajuns sa fie buna, trebuie sa arate si bine.La urma..

Parerea mea ... este esential modul in care se pune pe masa o mancare.Indiferent daca e buna sau nu ea trebuie sa arate bine.Daca e buna e ok, daca nu aspectul poate compensa din "defect". Va propun sa adaugati pozele celor mai reusite retete ale voastre.Asa vom invata cu toate mai multe modele de " prezentare" a mancarii.

Pentru inceput am sa adaug niste poze cu Gomboti cu branza de vaca , o reteta pe care am luat-o de pe acest forum.Am imbunatatit-o putin, cu niste cirese din compot. Au iesit super buni, aspectul lor ... il vedeti in imaginile urmatoare...







O sa mai revin cu poze tongue.gif


Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata


Imagine Atasata


Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAYA
mesaj Jul 5 2007, 10:34 PM


Dulcinea del Toboso


Grup: Membri de onoare
Postari: 23,459
Inregistrat pe: 10-July 02
De la: Germany
Membrul Nr.: 3,966



Ada Raluca,n primul rnd ti urez bun venit smile.gif
n al 2-lea..ai pus niste imagini gigantice(pe care nu ar fi rau sa le micsorezi putin),si ai deschis un subiect nou,cu produsul final.
Un subiect nou,deschizi atunci cnd postezi o reteta noua ,prezentata pas cu pas(vezi regulament).
Daca revii cu poze,noi ne bucuram,si le asteptam... daca faci dupa reteta cuiva,ataseaza imaginile tale la subiectul respectiv.
Am lipit posturile tale aici..banuiesc ca asta e si reteta dupa care ai facut.
Multumesc pentru ntelegere smile.gif


--------------------
Maya's World .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmiris
mesaj Jul 8 2007, 07:44 PM


Master of disaster


Grup: Suspendat
Postari: 3,131
Inregistrat pe: 5-December 04
De la: -
Membrul Nr.: 19,157



(ada_raluca2000 @ Jul 5 2007, 10:36 PM) [snapback]357831[/snapback]


Pentru inceput am sa adaug niste poze cu Gomboti cu branza de vaca , o reteta pe care am luat-o de pe acest forum.Am imbunatatit-o putin, cu niste cirese din compot. Au iesit super buni, aspectul lor ... il vedeti in imaginile urmatoare...


is foarte faine cu ciresele in ele. au contrast frumos biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gymnopedie
mesaj Oct 19 2007, 05:05 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 143
Inregistrat pe: 10-August 07
De la: France
Membrul Nr.: 38,527



Ce schimbari ai facut in reteta?
Ma pregatesc si eu sa fac gomboti cu prune dar nu stiu cat sa fierb gombotii.

Probabil trebuie fierti un pic mai mult ca sa se fiarba putin si prunele?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gymnopedie
mesaj Oct 19 2007, 05:10 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 143
Inregistrat pe: 10-August 07
De la: France
Membrul Nr.: 38,527



Bunica mea facea coltunasi cu visine pe care ii fierbea si ii servea cu smantana.
Din pacate, n-am reusit sa aflu pana acum reteta (cand a murit bunica eram prea mica) banuiesc o compozitie asemanatoare.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonaro29
mesaj Oct 19 2007, 05:10 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 4,968
Inregistrat pe: 12-July 07
De la: DE-Hessen
Membrul Nr.: 38,257



QUOTE(gymnopedie @ Oct 19 2007, 05:05 PM) *
Ce schimbari ai facut in reteta?
Ma pregatesc si eu sa fac gomboti cu prune dar nu stiu cat sa fierb gombotii.

Probabil trebuie fierti un pic mai mult ca sa se fiarba putin si prunele?



pana se ridica la suprafata.


--------------------


Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmiris
mesaj Oct 20 2007, 03:59 PM


Master of disaster


Grup: Suspendat
Postari: 3,131
Inregistrat pe: 5-December 04
De la: -
Membrul Nr.: 19,157



QUOTE(gymnopedie @ Oct 19 2007, 07:10 PM) *
Bunica mea facea coltunasi cu visine pe care ii fierbea si ii servea cu smantana.
Din pacate, n-am reusit sa aflu pana acum reteta (cand a murit bunica eram prea mica) banuiesc o compozitie asemanatoare.


coltunasii sunt altceva din cate stiu eu. sunt tascutze din aluat ca de taitei umplute cu diverse. sau ma insel?? huh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmiris
mesaj Oct 20 2007, 04:02 PM


Master of disaster


Grup: Suspendat
Postari: 3,131
Inregistrat pe: 5-December 04
De la: -
Membrul Nr.: 19,157



QUOTE(gymnopedie @ Oct 19 2007, 07:05 PM) *
Ce schimbari ai facut in reteta?
Ma pregatesc si eu sa fac gomboti cu prune dar nu stiu cat sa fierb gombotii.

Probabil trebuie fierti un pic mai mult ca sa se fiarba putin si prunele?


poate te referi la galustile din aluat de cartofi umplute cu prune si date prin pesmet, alea sunt iar altceva...
sau poate chiar se pot face si cu prune... nu stiu... oricum prunele ma gandesc ca trebuie sa fie foarte bine copate pentru ca gombotilor nu le trebe mai mult de 2-3 minute ca sa fie gata si daca-i lasi la fiert mai mult decat l-i randul se desfac.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Giorgiana
mesaj Oct 22 2007, 11:27 AM


Vedeta culinara


Grup: Membri
Postari: 4,630
Inregistrat pe: 27-September 04
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 17,284



"Mamica de maimutica", eu fac reteta asta in fiecare luna, la cererea "cupilului", dar gombotii ii tavalesc prin pesmet prajit in margarina cu zahar+zahar vanilat si scortisoara, si cat se poate de mult pesmet. Este innebunit dupa reteta asta, dar prin mac sau nuca, recunosc ca nu le-am dat niciodata. Merita incercat!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Giorgiana
mesaj Oct 22 2007, 11:32 AM


Vedeta culinara


Grup: Membri
Postari: 4,630
Inregistrat pe: 27-September 04
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 17,284



QUOTE(gymnopedie @ Oct 19 2007, 07:10 PM) *
Bunica mea facea coltunasi cu visine pe care ii fierbea si ii servea cu smantana.
Din pacate, n-am reusit sa aflu pana acum reteta (cand a murit bunica eram prea mica) banuiesc o compozitie asemanatoare.

Eu stiu de la mama mea ca, reteta de coltunasi seamana cu cea de taitei: ou,faina,apa. Si umplutura poate sa fie variata, depinde de gusturi.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gymnopedie
mesaj Oct 25 2007, 01:16 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 143
Inregistrat pe: 10-August 07
De la: France
Membrul Nr.: 38,527



Multumesc mult de tot pentru sfaturi! Asta cu fierberea mi se pare esential§ Sunt la prima incercare de gomboti.
Promit sa postez poze cat de curand.

Multumesc si pentru reteta de coltunasi - am sa o incerc si pe ea adaugand branza dulce in aluat, imi amintesc vag ca bunica punea si branza, intindea foaie si ii taia cu paharul.

Andreea
Go to the top of the page
 
+Quote Post
micul
mesaj Oct 25 2007, 01:22 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,390
Inregistrat pe: 22-August 06
Membrul Nr.: 33,415



QUOTE(Carmiris @ Oct 20 2007, 03:59 PM) *
coltunasii sunt altceva din cate stiu eu. sunt tascutze din aluat ca de taitei umplute cu diverse. sau ma insel?? huh.gif



Ahaa, buni ii facea in special magiun de prune si le zicea dereie.


--------------------
"E greu sa dai Cezarului ce-i al Cezarului, unui om de la care ai imprumutat bani."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Carmiris
mesaj Oct 25 2007, 01:42 PM


Master of disaster


Grup: Suspendat
Postari: 3,131
Inregistrat pe: 5-December 04
De la: -
Membrul Nr.: 19,157



QUOTE(micul @ Oct 25 2007, 03:22 PM) *
Ahaa, buni ii facea in special magiun de prune si le zicea dereie.



o bunatate! o sa fac zilele astea dereie, mi-o promis cineva ca-mi da doua linguri de majun biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
micul
mesaj Oct 25 2007, 02:51 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,390
Inregistrat pe: 22-August 06
Membrul Nr.: 33,415



QUOTE(Carmiris @ Oct 25 2007, 01:42 PM) *
o bunatate! o sa fac zilele astea dereie, mi-o promis cineva ca-mi da doua linguri de majun biggrin.gif



Woow, cand o sa vin la tine, iti duc o tona de magiun, daca promiti ca faci macar odata dereie.N-am mai mancat de cand o murit buna mea. biggrin.gif


--------------------
"E greu sa dai Cezarului ce-i al Cezarului, unui om de la care ai imprumutat bani."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 26th October 2014 - 05:35 AM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare