![]() ![]() |
Aug 25 2010, 04:03 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,925 Inregistrat pe: 4-September 07 De la: carolina de nord Membrul Nr.: 38,747 |
Nu va speriati, ca nu mai scriu alte retete Sarah draga, ai o rabdare, sa coci 80 de clatite... eu le fac pe alea clasice sau "mille trous", dar cat sa se manace o zi sau, hai, 2 zile. Ba mai pune retete ca ne intereseaza pe toate. Ieri am facut tajinul tau cu pui si vreau sa-ti spun ca am mancat pana la ultima frimitura, eu cu paine ai mei cu garnitura de orez, sarumana tare pentru reteta, am si poze dar le pun maine. Am incercat odata tajinul cu prune uscate la cineva si nu mi-a placut, ori nu era gatit cum trebuie ori nu e pe gustul meu. Clatitele le-am facut rapid ca am pus cate 4 in griddle, mai greu a mers la umplut si prajit |
|
|
|
Aug 25 2010, 04:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
Tabouleh elena anthony a mai pus o reteta cateva pagini mai in urma http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&a...st&p=487619 si eu, ca si Sarah si Elena, tot fara castraveti stiu salata -------------------- |
|
|
|
|
|
|
Aug 25 2010, 04:17 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 664 Inregistrat pe: 12-July 06 De la: canada Membrul Nr.: 32,851 |
Ba mai pune retete ca ne intereseaza pe toate. Ieri am facut tajinul tau cu pui si vreau sa-ti spun ca am mancat pana la ultima frimitura, eu cu paine ai mei cu garnitura de orez, sarumana tare pentru reteta, am si poze dar le pun maine. Am incercat odata tajinul cu prune uscate la cineva si nu mi-a placut, ori nu era gatit cum trebuie ori nu e pe gustul meu. Clatitele le-am facut rapid ca am pus cate 4 in griddle, mai greu a mers la umplut si prajit sa va fie de bine. o sa vad ce retete mai scot de pe la "naftalina" si o sa mai postez. pupici la cei trei prichindei -------------------- A smile is an inexpensive way to improve your looks.
|
|
|
|
Aug 25 2010, 01:31 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 197 Inregistrat pe: 17-August 10 De la: szeklerland Membrul Nr.: 59,593 |
|
|
|
|
Aug 25 2010, 08:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,925 Inregistrat pe: 4-September 07 De la: carolina de nord Membrul Nr.: 38,747 |
Stiu ca tabouleh e mai mult patrunjel.Eu asa am invatat sa-l fac la o scoala de gatit in Vancouver,probabil reteta era adaptata ptr gustul canadienilor. Stau intr-un oras mic si inca nu am vazut burghul in magazine,chiar si cuscusul mi-l trimit din Anglia. Mai mult ca sigur reteta este adaptata pe gustul canadienilor , nu cred ca nu gasesti bulghur in Canada, sant foarte multe magazine care vand online, da un search si vezi ce gasesti, au foarte multe lucruri interesante. |
|
|
|
Aug 25 2010, 08:27 PM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 197 Inregistrat pe: 17-August 10 De la: szeklerland Membrul Nr.: 59,593 |
Mai mult ca sigur reteta este adaptata pe gustul canadienilor , nu cred ca nu gasesti bulghur in Canada, sant foarte multe magazine care vand online, da un search si vezi ce gasesti, au foarte multe lucruri interesante. Sunt in Romania,in Canada se gaseste orice oriunde mai ales online. Ar trebui sa incerc si la noi online. Nu stiti vreun magazin cu specific arabesc si chiar asiatic care livreaza la domiciliu. |
|
|
|
Aug 25 2010, 09:00 PM
Trimis la
|
|
|
Bucataras Grup: Membri Postari: 60 Inregistrat pe: 28-April 09 De la: BUURESTI, Dristor Membrul Nr.: 51,096 |
Sunt in Romania,in Canada se gaseste orice oriunde mai ales online. Ar trebui sa incerc si la noi online. Nu stiti vreun magazin cu specific arabesc si chiar asiatic care livreaza la domiciliu. Am fost azi la un magazin turcesc pe Ferdinand, cred, spre Gara de Est/Pantelimon si aveau bulgur nr 1, 2...Eu mi-am luat pasta susan/Tahini - 15 RON, foi Yufka in form de triunghi - 15 RON, naut, 1 kg - 13 RON; aveau tot felul de minunatii: sos rodii, manti, iaurturi turcesti, baclava, condimente specifice, salamuri, carne proaspata care arata f. bine...Nu am avut bani pentru tot ce mi-as fi dorit dar pe rand toate... |
|
|
|
Aug 26 2010, 10:33 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
Pun si eu o supa, acum nu stiu daca se potriveste, daca nu, puteti muta in alta parte, mie mi-a placut teribil.
Toate supele crema de legume le denumesc guvidistice, ca la Guvi vazui, dupa ea facui. Ca nu respect combinatiile nici de condimente, nici de legume, aia e. Asta a fost portocalie ca aveam chef de aia de dovleac copt, si aia e in multe variante, ultima o vazui la Roxana. Asa ca guvidistica de azi aduna asa: - morcovi, ceapa, ardei gras, rosii, ardei iuti. ![]() Ardeii i-am primit, ca recolta mea a fost decimata, frumusei, de gradina si iuti cat trebuie. ![]() Uleiul l-am condimentat cu sofran, anason stelat, cardamom si chimen. ![]() Am amestecat bine in kukta legumele taiate cu uleiul parfumat. Am pus la copt in kukta fara capac, in cuptor (garnitura oalei e pe capac, deci merge). ![]() Am pus apoi apa, capac si am mai lasat pe foc. ![]() Am mixat dupa ce am scos anasonul si cojile de cardamom si am presarat za’atar ca mirosea a Orient. ![]() Ne-a placut la nebunie si calda si rece de la frigider. -------------------- |
|
|
|
Aug 26 2010, 04:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Peculiar State of Mind Grup: Membri Postari: 6,115 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: here and there Membrul Nr.: 48,438 |
Pun si eu o supa, acum nu stiu daca se potriveste, daca nu, puteti muta in alta parte, mie mi-a placut teribil. in functie de ce zic fetele iegzista 3 optiuni :
-------------------- |
|
|
|
Aug 26 2010, 04:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 14,857 Inregistrat pe: 28-February 02 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2,618 |
mi-e indiferent, eu l-am lipit din cauza condimentelor, e la alegerea fetelor si mi-am amintit ca de aici am luat si eu o supa de morcovi si asta aduce cu ideea.
-------------------- |
|
|
|
Aug 26 2010, 05:14 PM
Trimis la
|
|
fetele vor hotara daca lasam supa aici sau o mutam
btw, ce diferenta e intre sofranul pudra (ca-l vazui la tine-n poza) si cel firicele? -------------------- |
|
|
|
Aug 26 2010, 07:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
fetele vor hotara daca lasam supa aici sau o mutam vorbiti serios sau glumiti?! cu ce ar putea deranja o supa bine preparata si condimentata din belsug cu atatea mirodenii. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Aug 26 2010, 07:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
Eu zic ca glumesc!!
-------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Aug 26 2010, 07:43 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Moderatori Postari: 7,628 Inregistrat pe: 13-December 06 De la: Israel Membrul Nr.: 35,433 |
-------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Aug 26 2010, 07:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 8,747 Inregistrat pe: 4-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 36,797 |
Nu te mai saturi sa te servesc cu bere!!
-------------------- "Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau
![]() |
|
|
|
Aug 26 2010, 07:56 PM
Trimis la
|
|
Nu te mai saturi sa te servesc cu bere!! si mai luam o tarie ca sa nu simtim ardeii iuti pusi de Dana langa ciorba. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
Aug 27 2010, 08:55 AM
Trimis la
|
|
Nu a iesit foarte iute, rym, trebuia sa pun vreo doi sau sa las semintele. Rece cred ca omu' ar bea un litru odata daca as pune-o in sticle. Si za'atarul de deasupra are chichirezul lui.
-------------------- |
|
|
|
Aug 31 2010, 12:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Senzuala Grup: Membri Postari: 2,018 Inregistrat pe: 13-November 06 De la: Lebanon Membrul Nr.: 34,842 |
M-ati inebunit cu dulciurile si ma puse mama naibii de m-am apucat ieri de facut Qatayef, Atayef sau cum i se mai zice.A fost pentru prima si ultima oara Mammaaa mia ce bine arata si ce pofta mi-ai facut ! In Liban le zice Atayef si se umplu cu un fel de branza, ii zice kashta/ashta ....mersi de reteta, o sa le incerc si eu cand ma intorc acasuta... Le-ai congelat dupa ce le-ai copt, umplute....sau cum? -------------------- |
|
|
|
Sep 1 2010, 06:30 AM
Trimis la
|
|
|
micro Bucatar Grup: Membri Postari: 5 Inregistrat pe: 29-July 10 Membrul Nr.: 59,347 |
Fetele va doresc un post usor si rugaciunile sa fie primite, va urmaresc de mult si am citit tot cu atentie imi plac foarte mult retetele mai ales cele turcesti am un ''viitor"' verisor care ma inebunit cu tot felu de preparate turcesti cat despre dulciuri nu stiu ce sa mai spun acum este si el in Ramadan si se mananca dupa apusul soarelui toate bunatatile din lume, sper sa mai postati dulciuri turcesti fetele care stiu, va multumesc si va felicit pentru toate minunatiile pe care le postati.
|
|
|
|
Sep 1 2010, 08:10 PM
Trimis la
|
|
Mammaaa mia ce bine arata si ce pofta mi-ai facut ! In Liban le zice Atayef si se umplu cu un fel de branza, ii zice kashta/ashta ....mersi de reteta, o sa le incerc si eu cand ma intorc acasuta... Le-ai congelat dupa ce le-ai copt, umplute....sau cum? Elena,eu le umplu cu branza sau ashta si le congelez.se pastreaza foarte bine. -------------------- Fan n_Puiu.
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|