Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..
![]() ![]() |
Oct 21 2007, 05:17 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 459 Inregistrat pe: 15-May 05 De la: undeva pe aici Membrul Nr.: 24,155 |
Seima, ce-mi faci tu mie Am copiat reteta si sper sa ma pot abtine pana de sarbatori, daca nu si nu le comit mai devreme Aliza, ti-au iesit minunati, imi vine sa-mi bag dejtele in cutia ta -------------------- mocca |
|
|
|
Oct 22 2007, 08:15 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,471 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
Seima, ce-mi faci tu mie Am copiat reteta si sper sa ma pot abtine pana de sarbatori, daca nu si nu le comit mai devreme Mocca, fa-le o proba pana de sarbatori ca-s buuuune la cafelutza de dimineatza Acest mesaj a fost editat de seima: Oct 22 2007, 08:16 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 22 2007, 08:31 AM
Trimis la
|
|
|
Master of disaster Grup: Membri Postari: 3,319 Inregistrat pe: 26-October 04 Membrul Nr.: 18,050 |
!Arata minuat ,am si notat reteta! Cum o pun in practica,o sa vin si cu dovada. Da,da mai am ceva dovezi de aratat,dar c´hiar daca apare cu intirziere,nu uit sa ma tin de cuvint. Iti multumesc pt. reteta si in general pt. toate retetele,sint minunate toate! -------------------- http://leckereien.blogspot.com/
|
|
|
|
Oct 22 2007, 08:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 459 Inregistrat pe: 15-May 05 De la: undeva pe aici Membrul Nr.: 24,155 |
Mocca, fa-le o proba pana de sarbatori ca-s buuuune la cafelutza de dimineatza Am inteles, sa traiti! De indata se termina ce mai am prin cutii si frigi -------------------- mocca |
|
|
|
Oct 22 2007, 09:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,471 Inregistrat pe: 29-December 05 De la: Warsaw Membrul Nr.: 29,623 |
Seima, !Arata minuat ,am si notat reteta! Cum o pun in practica,o sa vin si cu dovada. Da,da mai am ceva dovezi de aratat,dar c´hiar daca apare cu intirziere,nu uit sa ma tin de cuvint. Iti multumesc pt. reteta si in general pt. toate retetele,sint minunate toate! Afrodite draga, cu cea mai mare placere! La capitolul dovezi am si eu restante, ca la cate bunatatzuri apar aici..greu mi-e sa raman la reteta aleasa initial |
|
|
|
Oct 22 2007, 09:48 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Oct 25 2007, 09:09 PM
Trimis la
|
|
quote name='seima' date='Oct 2 2007, 09:16 AM' post='382693']
Eu le fac destul de des pentru ca se pastreaza bine si merg de minune cu un cappucino sau laptic. Nu sunt tari deloc, dimpotriva... Si-s ciocolatoaseeee [/quote] Seima, mie nu mi-au iesit deloc ciocolatoase Sunt foarte buni la gust dar sunt crocanti si eu vreauu ciocoooooooo Oare se mai inmoaie ?????? ![]() si inca una ![]() -------------------- mocca |
|
|
|
Oct 27 2007, 08:14 PM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 215 Inregistrat pe: 1-July 06 De la: Constanta Membrul Nr.: 32,706 |
M-au cucerit imediat si mi-am propus sa-i fac. Azi am reusit. Sunt dulci, parfumati si se topesc in gura. Eu le-am pus doua stafide in mijloc. Ma gandeam ca-si vor pastra forma de bomboane dar s-au turtit. Era logic
|
|
|
|
Oct 29 2007, 09:29 AM
Trimis la
|
|
quote name='seima' date='Oct 2 2007, 09:16 AM' post='382693'] Eu le fac destul de des pentru ca se pastreaza bine si merg de minune cu un cappucino sau laptic. Nu sunt tari deloc, dimpotriva... Si-s ciocolatoaseeee Seima, mie nu mi-au iesit deloc ciocolatoase Sunt foarte buni la gust dar sunt crocanti si eu vreauu ciocoooooooo Oare se mai inmoaie ?????? ![]() si inca una ![]() Mocca draga, tare rau imi pare ca n-au iesit....ar trebui sa-ti fie crocant doar stratul exterior - de za zaharul pudra, inauntru sunt mooooi si ciocolatosi. La ce temperatura i-ai copt, cate minute? Si ma gandesc inca....ai preinalzit cuptorul bine? Eu il preincalzesc bine de tot, astfel ca, in momentul cand bag biscuitii ei nici nu prea apuca sa se lateasca - ci dimpotriva - sa creasca. De inmuiat, se inmoaie - eu am pastrat inadins cateva bucati intr-o caserola si peste 2 zile erau moi. |
|
|
|
Oct 29 2007, 09:35 AM
Trimis la
|
|
M-au cucerit imediat si mi-am propus sa-i fac. Azi am reusit. Sunt dulci, parfumati si se topesc in gura. Eu le-am pus doua stafide in mijloc. Ma gandeam ca-si vor pastra forma de bomboane dar s-au turtit. Era logic Insha, ma bucur mult ca ti-au placut! Secretul ca sa nu se turteasca prea tare, este sa tii aluatul in frigider pana se intareste bine, apoi modelezi bilutzele rapid si tz-uu-p!.. la cuptorul incalzit bine Acest mesaj a fost editat de seima: Oct 29 2007, 09:35 AM |
|
|
|
Oct 29 2007, 11:42 PM
Trimis la
|
|
Mocca draga, tare rau imi pare ca n-au iesit....ar trebui sa-ti fie crocant doar stratul exterior - de za zaharul pudra, inauntru sunt mooooi si ciocolatosi. La ce temperatura i-ai copt, cate minute? Si ma gandesc inca....ai preinalzit cuptorul bine? Eu il preincalzesc bine de tot, astfel ca, in momentul cand bag biscuitii ei nici nu prea apuca sa se lateasca - ci dimpotriva - sa creasca. De inmuiat, se inmoaie - eu am pastrat inadins cateva bucati intr-o caserola si peste 2 zile erau moi. Cred ca i-am tinut prea mult in cuptor, oricum am de gand sa-i mai incerc o data si am sa ma dumiresc atunci exact cat trebuie tinuti la cuptorul meu care coace cum are el chef. -------------------- mocca |
|
|
|
Oct 30 2007, 10:23 AM
Trimis la
|
|
Cred ca i-am tinut prea mult in cuptor, oricum am de gand sa-i mai incerc o data si am sa ma dumiresc atunci exact cat trebuie tinuti la cuptorul meu care coace cum are el chef. Mocca, iti tin pumnii!!!! La mine, cuptor incins la 180 grade - ii coc 8-9 minute. Se fac foarte repede! |
|
|
|
Nov 24 2007, 09:08 AM
Trimis la
|
|
Seima, le-am facut iara, dar din lipsa de timp nu le-am mai lasat la rece si le-am pus direct la copt dupa ce le-am tavalit prin zahar.
Nu s-au latit asa de mult, la gust au fost super, poze nu am ca le-am cadorisit si n-am apucat sa fac poze, dar de data asta au iesitttt Inca o data multam fain, tare bune sunt -------------------- mocca |
|
|
|
Nov 25 2007, 07:40 PM
Trimis la
|
|
Seima, le-am facut iara, dar din lipsa de timp nu le-am mai lasat la rece si le-am pus direct la copt dupa ce le-am tavalit prin zahar. Nu s-au latit asa de mult, la gust au fost super, poze nu am ca le-am cadorisit si n-am apucat sa fac poze, dar de data asta au iesitttt Inca o data multam fain, tare bune sunt Mocca, |
|
|
|
Dec 12 2007, 07:33 AM
Trimis la
|
|||
![]() Nevasta lui Lance Grup: Membri Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
Seima, multumesc mult!!!
Am facut prajituricile astea si iti multumesc pentru reteta, foarte bune, moi, ciocolata pe gustul nostru!! O sa pastrez reteta si sigur o refac. Merg la fix cu o ceasca de lapte sau cu o cafeluta dimineata. Delicioase! -------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!”
|
||
|
|
|||
Dec 12 2007, 07:34 AM
Trimis la
|
|
![]() Nevasta lui Lance Grup: Membri Postari: 1,909 Inregistrat pe: 20-June 06 De la: There Membrul Nr.: 32,561 |
PS) am trisat, nu le-am pus doo ore in frigider, ca nu aveam rabdare, am tinut aluatul doar vreo 20 min in congelator...
-------------------- “Always surround yourself with people that inspire you!”
|
|
|
|
Dec 12 2007, 10:20 AM
Trimis la
|
|
PS) am trisat, nu le-am pus doo ore in frigider, ca nu aveam rabdare, am tinut aluatul doar vreo 20 min in congelator... aLandala, ti-au iesit foarte frumosi biscuitzeii si ma bucur nespus ca va plac! Ideea cu pusul la congelator sa stii ca-i ideala si pentru mine, mereu sunt pusa in priza si n-am timp s-astept |
|
|
|
Dec 12 2007, 11:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 98 Inregistrat pe: 19-October 05 Membrul Nr.: 28,355 |
Seima super reteta ta, si usoara, azi o incerc! zici ca dupa 2 zile erau moi? ca daca e pe asa ii pot face de Craciun cu vreo cateva zile inainte, ca si pe ceilalti.
revin cu poze Roxana |
|
|
|
Dec 12 2007, 01:41 PM
Trimis la
|
|
Seima super reteta ta, si usoara, azi o incerc! zici ca dupa 2 zile erau moi? ca daca e pe asa ii pot face de Craciun cu vreo cateva zile inainte, ca si pe ceilalti. revin cu poze Roxana Roxanaz, linistita poti sa-i faci inainte. Eu cand am mai facut, inadins am pastrat un biscuitel in cutie metalica cu hartie - si-a fost moale si bun mai bine de-o saptamana. N-am stat s-astept sa vad cand se intareste - a disparut din cutie |
|
|
|
Dec 12 2007, 07:20 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 602 Inregistrat pe: 30-September 07 De la: galati Membrul Nr.: 38,963 |
Am incercat astazi sa fac o varianta a acestor biscuiti, gen Trufe cu crema caramel , adica din compozitie se fac bilute, in mijloc se pune carameaua, iar dupa copt interiorul ramane moale (cel putin asa arata poza respectiva).
Va arat ce mi-a iesit mie..........mai de la departare, ca e poza de traume, dar culmea, interiorul e reusit. Iar prajitura e foarte frageda, doar ca eu am dat bilutele prin zahar si nu sunt asa frumoase ca ale voastre. Scuze pentru ofensa adusa ochilor de aceste trufe labartate, voi nu faceti ca mine! -------------------- ANGY
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|